Dagens outfit - Måndag

212523-174

Topp med band i midjan - Kappahl
Jeans - Bik bok.
Rosa kavaj - Lindex.
Väska - Kappahl
Skor - Skopunkten.

Usch vad det är svårt att skriva när Milton har plockat bort tangenter från datorns tangentbord. Min nya fina dator. Mellanslagsknappen vill bara funka ibland.  Nej nu ska Miltonpojken få lite mat och sedan ska vi nog ta en promenad eller gunga lite. Bye så länge

Kyle XY

212523-173

Jag har fått en ny favoritserie vilket känns skönt eftersom min Prison Break abstinens inte blivit så svår då jag har något annat bra att följa.
Kyle XY heter serien som jag älskar just nu och gossen ni ser på bilden ovan heter Matt Dallas och spelar huvudrollen. Serien är sådär riktigt helylleamerkansk och handlar om Kyle, som hittas naken i en skog och har tappat minnet.  Han vet inte ens vad han heter och ingen verkar sakna honom heller. Han får flytta in hos sin psykologs familj och blir genast en i familjen precis som det brukar vara i amerikanska serier. Kyle är inte riktigt som andra pojkar för han saknar navel och är supersmart.

Gårdagens outfit

212523-172

Jag glömde att lägga upp bilden på dagens outfit igår men här kommer den en dag försent.

Tunika - Lindex.
Leggins - H&M.
Ribbat linne - H&M.
Skärp - Gina Tricot.
Skor - skopunkten.
Halsband - Lindex.
Väska - Kappahl.

Jag måste erkänna att jag är väldigt imponerad av Kappahls uppryckning när det gäller damkläder, skor och assesoarer. Jag hittar hur mycket som helst som jag vill ha när jag är där. Visst, jag börjar närma mig 30 men min kompis som är 23 år höll med mig om att det fanns snyggare kläder på kappahl än på både H&M och Lindex när vi i veckan var på shoppingrunda. För bara något år sedan så hade kappahl mest tunna toppar med trumpetärm, snörning mellan brösten och glittermönster. Sådant mode har de kört med sedan 2001 så det var på tiden att de ryckte upp sig. Hoppas de blir bättre när det gäller barnkläderna med. Lite trendigare plagg men framför allt högre kvalitè önskas. Har dock hittat en del fint till Milton som tex plysh set som är mjuka och fina.

Lindsey går på fest

212523-171

Jag är inget stort fan av Lindsey Lohans stil, men här tycker jag hon är jättevacker i svallande lockar och mycket fin festoutfit. Nice.

Lite vardagslyx

212523-170    212523-169     212523-168    Härligt att det är Lördag idag. Det är supersoligt ute och Milton och jag var ute på en kort men skön promenad i morse. Det ska bli en till promenad senare. Min diet gick ganska bra igår fast det blev inte så mycket motion för jag hade huvudvärk hela eftermiddagen och på kvällen övergick det i migrän. Jag har ju mått lite dåligt de senaste dagarna men idag känner jag mig pigg igen.

Annars var gårdagen en riktigt händelserik dag med två tidningar i postlådan (jag är tidningsnarkoman). Jag fick massor av inspiration av tidningen Allt i hemmet. Mina föräldrar har länge pratat om att vi borde bygga altan och efter jag såg några mysigt inredda altaner så tror jag att det kommer att dyka upp en altan på vår gård inom snar framtid.

På dagen träffade jag min kompis Emma och hennes yngre loverboy för en fika på en uteservering i stan. Det var jättemysigt och sedan passade vi såklart på att shoppa lite. Kläderna på bilderna ovan kom jag hem med. Jag har väldigt dåligt med kläder så det kändes jättekul att ha lite nytt och fräscht i garderoben. En klarröd omlottopp med band i midjan och puffärm fick också följa med hem. Den har jag på mig just nu så den kom inte med på bild.

Idol bilder

212523-167      212523-166

Då så mina kära läsare och bekanta. Detta är de sista bilderna ni får se på mig på ett tag. Jag har tagit dessa bilder själv och det är därför de är så proffsiga. Att posera är med något jag är duktig på. Jag kan två olika miner. Sur och glad.  Outfit bilder tycker jag däremot är svårt att ta då min arm inte är så lång så jag får inte med mer än överkroppen. Milton är heller inte till någon hjälp då han bara stoppar kameran i munnen.

Bikinibodydieten gick sådär idag. Jag syndade inte när det gäller maten men jag har inte rört på mig något idag. Jag har varit helt orkeslös och jättetrött idag och nu är jag förkyld. Jag brukar må kasst när en förkylning är på väg att bryta ut men sedan må helt ok när jag är snorig och nysig.

Min kille har blivit tokig. Han har borstat tänderna med min bodyscrub i hopp om att bleka tänderna och nu beklagar han sig över att det smakar aprikoskärnor i munnen. Jag blir så trött.

Långklänning, flipp eller flopp

212523-165       212523-164

Här i sverige ser man nästan aldrig någon tjej med lånklänning eller långkjol. Och ser man nu någon, så är det oftst någon gammal klänning från mitten av nittiotalet då det senast var modernt i vårat land. Visst, på diverse finare tillställningar som bal, bröllop, dop mm bärs ofta lång nederdel men då är det någon sk finklänning i tunnt material, gärna med matchande sjal att hänga över axlarna. (förstår ni vad jag menar?)

I Usa verkar det vara mer vanligt med långklänning till vardags. Har man inte sett paparazzibilder på tex tvillingarna Olsen mer en en gång iklädda långa klänningar eller kjolar och en starbuckspappersmugg i handen.

Jag tycker att det kan vara riktigt snggt med långklänning om man matchar med tex liten tajt skinnjacka och flip-flops eller ballerina skor. Inte för uppklätt alltså utan lite avslappnat och 70-tal chickt. Jag är dock väldigt kort och kurvig så jag sätter inte på mig långklänning själv men skulle gärna se det på andra.

Vad tycker ni??

soligt och najs idag

212523-163

Idag är det torsdag  och vädret är jättefint och solen skiner. Jag ska köra hårt idag med min diet. Först ska jag och Milton gå till öppna förskolan och leka em stund och sedan blir det nog en långpromenad.  Jag skriver mera sen. Kram så länge.

Född med guldsked i mun

212523-162           212523-161

Det är inte alltid så lätt att mata Milton när han hela tiden envisas med att bita fast skeden.

Onsdag är kalasdag

212523-160             212523-159
212523-158 Ja ja jag vet att jag är dålig på att sätta in bilderna snyggt. Jag orkar inte bry mig om det. Nu har miltons gäster gått hem från Kalaset. Det var tre barn förutom Milton på kalaset. Samuel, Ellen och minstingen Noah. Mille fick fina presenter. Vi föräldrar åt kladdkaka, fruktsallad, chokladrutor, kanelbullar och diverse kakor. Så där har ni svaret på hur min bikinibodydiet har gått idag. Men jag ger inte upp utan tar nya tag imorgon såklart. 

Foto 1. Min älskling som inte vill vara med på bild. Han spelar dragspel. Sexigt va.

Foto 2. Jag och Mille myser i soffan efter att gästerna gått. Mille hade sitt nya fina Nalle Puh set som han fått av Helen.

Foto 3. Jag gör mig till för kameran och försöker se trevlig ut. Jag misslyckades som vanligt. Det här var ändå det bästa av ca 30 foton jag tog på mig själv. Jag ser ut som det brunnit i min fejja och någon försökt släcka elden med en yxa. Med dom trevliga orden slutar jag detta inlägg. Kram så länge.

Gul utan sol

212523-157

Donals Duck oj förlåt jag menar Trump har visst exprimenterat lite med brun utan sol.  Resultatet blev minst sagt katastrofalt. Inte nog med att det är fläckigt och ojämt. Han ser ut att ha testat en budgetvariant. Fast jag tror faktiskt att han har råd att köpa en dyrare.

vackra skor

212523-156      212523-155

Så vackra skor att det nästan gör ont. Jag surfade runt lite och hittade dessa skönheter. Båda paren kommer ifrån miu miu. Fick jag välja ett av dessa par så skulle jag ändå välja båda. Bara så ni vet. Vilket par tycker ni är finast?

Kristinas bikinibodydiet dag 2

212523-153

Här ser ni mig. Trött, blek och glåmig. Jag gjorde bilden ovan så liten som möjligt så det inte ska synas så tydligt hur illa och ohälsosam jag ser ut. Men det ska bli ändring på det. Idag är det andra dagen på min bikinibody diet (som jag kallar den) och det har gått ganska bra.
Efter frukosten i morse gick jag en promenad i snabbt tempo. Jag gick vid 8:30 så att inget ställe i stan med godsaker skulle vara öppet. Efter att ha gått nere vid sjön så styrdes mina fötter av en magisk kraft mot centrum. Jag gick förbi godisafären och det riktigt vattnades i munnen när dörren slogs upp och ett butiksbiträde började lassa ut massa tomma kartonger och det kom en fläkt av godisdoft. Sedan gick jag förbi fiket som öppnade kl 9. Ja jag gick faktiskt förbi flera gånger innan jag till slut gick in. Vid kassan vände jag och gick ut igen. Det var nära ögat men jag motstod frestelsen även denna gång.
På vägen hem passade jag även på att gå förbi McDonalds trots att det egentligen ligger åt fel håll. Jag gick bara förbi och luktade lite. Nej jag lovar. Jag gick inte in. Men det hade varit gott med en glass. Jag passade även på att gå förbi Sibylla grillen.  När jag var hemma igen kände jag mig riktigt duktig.


Detta har jag ätit idag.

Två mörka brödskivor med ost och smör. Grönt te.

Smoothie.

Havregrynsgröt

Kaffe

Två smörgåsrån.

Smoothie.

Kycklingfilé med lätt kokosmjölk och green curry mix med äggnudlar. Cola light

Ska nog ta nåt mer att smaska på innan jag lägger mig tror jag. Kom på att jag bara druckit ett glas vatten idag. Inte bra. Imorgon kommer ännu en stor prövning. Födelsedagskalas. Ska jag verkligen klara ett kalas utan att äta godsaker? Vi får väl se. Hej så länge.

Dag 1 på min bikinibody diet

212523-152

Idag har jag varit trött och det har rengnat. Det blev en mjukstart på min diet vilket jag tycker är helt okej. Jag gillar inte att gå från frossande gottegris till att hårdbanta över en natt. Såhär har jag ätit idag.

Frukost - En smoothie och två hårda mackor med smör och ost på.

Lunch - Lite grillad kyckling med ris och lite jordnötssås (obs mycket liten portion)

Mellanmål - Kaffe och stor bit tårta.

Sent mellanmål - två små fullkornsmackor med ost. Vatten

Middag - Red hot garlic  med kycklingfilé. Vatten

Ni ser att jag inte är någon matexpert. Jag dricker alldeles för lite vatten och för mycket kaffe och jag syndar varje dag. Jag belönar mig själv med något gott så fort jag gjort något som är det minsta ansträngande för kroppen.
Självklart ska man unna sig något onyttigt då och då men inte jämt som jag gör.

Jag är dålig med att äta sallad och grönsaker så det ska jag bli bättre på.
Jag kan äta två stora kanelbullar och  helt "glömma" bort det  för att sedan sätta i mig en stor mjukglass eller liknande. Ska försöka bli bättre på den punkten med.

Jag är sjukt onyttig och min kropp ser inte ut som en 28 årings kropp utan som en 48 årings (nej jag menar inte madonna)

Dagens outfit - Milton

212523-151

Nu när man är ett år är det helt okej att börja bära lite tuffare kläder med tex döskallar och dinosaurier. Man vill ju längre klä sig som en bebis.

Svart t-shirt med döskallar - Lindex
Röda hängselbyxor i frotté - ärvda av mor.

Jag ska bli sund och slank

212523-150  212523-149

Japp då var det bestämt. Imorgon börjar jag mitt nya hälsosamma liv. Jag ska äta sunt, motionera och dricka mycket vatten. Jag börjar nytt liv varje måndag men nu är det verkligen på riktigt. Zorn kullorna börjar se anorektiska ut i jämförelse med mig. Denna helg har varit full av frestelser i form av tårtor, bullar, kakor, pizza och glass. Jag har som vanligt inte lyckats motstå något av det. Som ni ser på bilden ovan så blev det väldigt mycket tårta över från miltons kalas i lördags. Tårtorna står nu i kylen och skriker på mig för full hals.

På den andra bilden ser ni Milton med en av sina presenter, den gula dammsugaren. Nu kan han ägna hela dagarna åt sin favoritsyssla, att dammsuga. Vi kan dammsuga tillsammans han och jag. Undrar om man gör över med några kalorier när man dammsuger.

Min kropp om typ en månad

212523-148

Sådan här kropp tänkte jag skaffa till badsäsongen. Jag har en liten bit kvar. Eller okej då, en stor jävla bit kvar har jag. Men skam den som ger sig. Jag tänker kämpa för rätten att få bada bland folk i år. Jag är trött på att ligga och flyta i vassen som en stor fet havspadda. Nu ska jag äta pizza. Vi ses sen eller imorgon. Puss på er ungdomar.

The party is over

212523-147

Milton fyllde ju 1 år igår och idag hade vi släkt och vänner  hos oss för att fira honom. Milton fick massor av fina presenter och var på strålande humör hela tiden. Vi bjöd på tårta och det som vanligt massor med tårta över så nu har vi hela kylen full med tårta. Jag kommer väl att äta tills jag spyr elle något. Min sambo ligger just nu på golvet i svåra magsmärtor. Milton står bakom honom och slår honom på ryggen. Crazy family, jag vet. Nej nu ska jag göra mig lite grönt te och fantisera om den snygga kropp jag kommer att ha lagomt till början av juni. Jag kommer se ut som hälsan själv.  Min svärmor som i höstas gick med i viktväktarna har nu gått ner 23 kilo och har införskaffat sig ett par trendiga stuprörsjeans. Det tycker jag är coolt. hej så länge.

Liten men tuff

212523-146

Imorgon fyller Milton 1 år. Det känns som det var igår som vi låg i förlossningssalen och lyssnade på radion som spelade hips dont lie med Shakira gång efter gång. Barnsköterskan som smörjde in sina torra armbågar med Milles fosterfett, jag som profylaxandades mig igenom hela förlossningen och min sambo som inte fick säga ett knyst under värkarna. Jag var så koncentrerad på att andas och att slappna av. Det gjorde inte speciellt ont att föda. Jag skulle göra om det imorgon om jag fick. Bara jag får den där härliga morfinsprutan i låret är jag nöjd. Efteråt när jag låg med det lilla knytet i famnen var jag så stolt och lycklig. Magnus var ännu stoltare. Jag behövde bara bli sydd med två stygn och någon otäck ryggmärgsbedövning hade jag inte tagit.  Där låg jag o myste i blodig sjukhusrock och jätteblöja.  Vi fick bo kvar på BB i tre dagar och vi blev behandlade som kungligheter. Karlskoga är känt för sitt underbara BB och blivande föräldrar från hela sverige reser dit för att föda sina barn. Jo det är faktiskt så.

Tack Helen för den fina tuffingbilden. Kolla in tecknet som Milton gör med fingrarna.

Körkort

212523-145

Det bästa råd jag kan ge en ung tjej är inte att använda kondom eller dricka sig apfull om helgerna. Nej mitt bästa råd är att ta körkort så fort du kan och får, och övningskör så fort du har chansen.

Själv tog jag mitt körkort förra våren, efter flera års slit med övningskörning, teori och 60 körlektioner (ja ni läste rätt).
Samma vecka som jag klarat teoriprovet upptäckte jag att jag var gravid. Sedan mådde jag fruktansvärt illa i fem månader och då var det inte tal om att sätta sig i en bil och köra. Jag hade dock tagit flera körlektioner tidigare så jag trodde jag inte behövde ta så många fler. Gud vad fel jag hade.

Jag behövde hur många som helst eftersom jag var så rädd och försiktig i trafiken men efter flera månader så fick jag äntligen en uppkörningstid. Den 25 april var datumet. Då skulle jag vara höggravid eftersom födseln var beräknad till 14e maj.

Nu var det bara så att Milton bestämde sig för att komma ut redan 20e april. Helt okej tyckte jag, då jag ändå tänkte köra upp fem dagar senare. Jag var ju så peppad. Men efter att min körlärare ringt till BB för att förklara för mig att det nog inte var en sådan strålande ide så gick jag till slut med på att köra upp en månad ( och tio till körlektioner) senare.

Jag körde upp den 23e maj. Milton som då var en månad var hos min mamma och det var soligt ute. Jag klarade det och jag var så stolt över mig själv. Det var den näst bästa dagen i mitt liv.

Så tjejer, skjut inte upp det där med körkortet. Vänta inte tills ni är 27. Gör det medans ni har tid och är unga och modiga och har polare ni kan plugga teori tillsammans med. Det går så segt att ensam traggla med körkortet.  Ni kommer att vara så glada när allt är över och ni har ert körkort i handen.

Ellos

212523-144   212523-143   212523-142

Vi är många som uppmärksammat att Ellos har fått in mycket fina kläder denna säsong. Jättekul att Ellos äntligen har blivit trendiga, då de flesta andra postordekataloger fortfarande är insnöade på volangkjolar och boleros. Att shoppa på Ellos behöver inte göra dig fattig då deras priser är i klass med H&M eller ännu billigare.

Nu undrar jag hur kvaliteten är på Ellos kläderna och ser de lika snygga ut i verkligheten som på bild. Är kläderna normala i storleken? Jag har nämligen aldrig beställt något från Ellos men funderar starkt på att göra det. Ni som vet, skriv gärna en liten kommentar så är ni så rara.

Tant Kristina shoppar

212523-141

Idag när jag var i stan för att köpa lite finkläder till den blivande ettåringen så hittade jag denna söta lilla guldfärgade partyväska.  Jag köpte den på Kappahl, som till min stora förvåning har fått in en del fina accesoarer. De har ju mest haft lite tantiga kläder men även på klädfronten har utbudet förbättrats. Det kan också vara så att jag faktiskt börjar bli tant.

Det blev  också en hel del kläder till Milton och en present till Miltons kompis som fyller ett år imorgon. Jag var riktigt slösaktig med pengarna vilket inte gjorde så mycket eftersom jag handlade med min älsklings visakort som han lämnat hemma (han jobbar borta i under veckorna). Min älskling borde verkligen veta bättre än att lämna pengar eller betalkort inom räckhåll för mig.

Juicy

212523-140     212523-139

Juicy Couture gör verkligen otroligt vackra och detaljrika smycken. Jag tycker nästan att smyckena är små konstverk. Vad de kostar har jag helt glömt bort, vilket bara kan betyda en sak. DYRT.

Tre dagar kvar

212523-137

Nu är det bara tre dagar kvar tills Milton blir ett år. Han fyller på fredag och då ska familjen fira med lite god mat, godis och fredagsmys. Några paket blir det med förstås. Min sambo är som vanligt bortrest men som tur är så kommer han hem på fredag. Jag hoppas att jag kan blogga lite imorgon med. Jag får försöka när Milton vilar middag.

Sängkläder

212523-136

Kolla in dessa sängkläder.  Jag undrar vem som vill köpa dessa. Inte jag i alla fall.  Visst, lite roliga är de allt men snygga är de defenitivt inte. Eller vad tycker ni? Och om ni undrar så är det INTE jag och min sambo som ligger i sängen på bilden.

Dagens outfit - tisdag

212523-134

Obs! Jag bär inte vita leggins på bilden. De vita tjocka stubbarna är faktiskt mina ben.

Långa shorts - H&M
Topp- H&M
Lackplatådojjor - Skopunkten
Guldskärp - Lindex
Guldväska - Lindex

Jag vet att bilden är kass men jag är för lat för att göra något åt det.  Det blev i alla fall en svart och guld outfit idag.
Jag tycker det är svårt att matcha min väska med någon annan färg än svart. Till min rosa jacka funkar den inte alls. Det ser bara trashigt ut.
Jag går inte klädd i svart speciellt ofta. Jag tycker att svart är en ganska tråkig färg och så har jag ju tre ludna katter som hårar av sig överallt och katthår syns otroligt bra på just svart.

Jag och Milton skaffar mobiler

212523-133          212523-132

Idag var min käre sambo ledig från jobbet så vi gav oss ut i friska luften på en shopping tur.
Eftersom min skitmobil nästan har slutat att fungera så tyckte jag att det var dags att skaffa en ny. Mina enda krav var att mobilen skulle vara rosa, ha en bra kamera och mp3 spelare. Det fick bli en härligt blank rosa Sony Ericsson. (Den är inte alls så mörk som på bilden). Försäljaren var så snäll och gav Milton en alldeles egen mobil och gissa om han blev nöjd där han satt i sin vagn, bitandes på en röd samsung. Ja den var inte riktig förstås utan ett skylt ex som blivit över. Ni vet väl att butikerna inte har riktiga mobiler i fönstren utan identiska på grund av stöldrisken.

När vi kom hem så märkte jag att mobilen inte har något urtag för hörlurar. Så om jag ska lyssna på musik så kommer andra att höra vad jag lyssnar på. Vad populär jag kommer att bli på bussen och på motionsrundorna. Nej jag skulle inte tro det. Jag blev ganska besviken men min älskling och jag har kollat in en vanlig mp3 spelare som jag ska beställa från nätet. Det blir en rosa såklart.

Dagens outfit - måndag

212523-131

Vit tunika - Lindex
Jeans stuprör - H&M
Orange linne - H&M
Brun skinnjacka - Second hand
Ankelboots med platå - Skopunkten

Jag kan inte låta bli att lite då och då ha med en "dagens outfit".
Jag är visserligen inte supertrendig utan går mest omkring i mjukisbrallor hemma, men eftersom jag är barnsligt förtjust i andra bloggares "dagens outfit"  så tänkte jag börja ha med mina outfits lite oftare.

Kisse misse

212523-130          212523-129

Kolla in kissen. Är den inte för söt. Jag saknar ord för hur söt den är.

Trailor Trash

212523-128                 212523-127

Tro det eller ej, men jag slutade faktiskt att leka med dockor för många år sedan (jo det gjorde jag visst)  men de här coola Trailer Trash dockorna skulle jag bara inte kunna motstå om jag sprang på dem. Kolla in den gravida mamman med bebis på armen, en cigg i munnen och BH som säger " pour me a double,  Im drinking for two".
Killdockan är inte sämre med sin trashiga hockey frilla, dåliga tänder och en ölburk i handen.

Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att bli lite sådär härligt trailor trashig. Jag har tjatat på min sambo i flera år att vi ska köpa en husvagn som vi kan bo i på sommaren men han vill inte. Han går inte ens med på att köpa en olje tunna som vi kan elda i utomhus på kvällarna och stå med avklippta fingervantar och värma oss över. (Nu säger min sambo att vi visst redan har en sådan tunna bakom garaget. Vilken tur.  Nu blir ni allt avunsjuka )

Paris for Steve Madden

212523-126       212523-125

Paris hilton har fått designa en egen klädkollektion för Steve Madden. Paris, som inte är känd som en tjej med god klädsmak har faktiskt lyckats riktigt bra med vissa av kläderna hon designat. Att kläderna skulle vara färgstarka var inget som förvånade mig men att några av klänningarna skulle skapa ett sådant ha begär hade jag aldrig kunnat ana.  Den lilla rosa klänningen med stora rosetten tyckte jag var otroligt söt.

I love Kylie

212523-124

Jag har varit ett stort Kylie fan sedan 1988 (jag var tio år då) och tycker att hon blir vackrare för varje år. Tyckte kanske inte att hon passade jättebra i sin superkorta snagg men vad hade hon för val när hon förlorat allt hår i samband med att hon behandlades för sin bröstcanser. Jag förstår dock att det måste varit skönt att slippa en kliande peruk. Nu har håret växt ut i en page som jag tycker är mycket klädsam till hennes lilla söta ansikte och den röda munnen är verkligen pricken över i. Jag älskar rött läppstift  och tycker att varje kvinna borde äga minst ett rött läppstift. Själv äger jag säkert tio olika röda nyanser men som småbarnsmamma så blir det inte av att rött läppstift används särskilt ofta. Nog om mig. Jag hoppas att Kylie kommer ut med någon ny singel snart för det var ju ett tag sedan hon släppte något nytt. (ja jag vet att hon släppt en live cd men jag gillar inte live skivor)

Var sitter ni??

212523-123

Var sitter ni och bloggar? I skolan eller på jobbet kanske? Jag sitter i mitt vardagsrum när jag bloggar. Här får jag mest inspiration och kan koncentrera mig på vad jag skriver. Oftast äter jag något medans jag skriver. Den här veckan har jag fått skriva de flesta inlägg sent på kvällarna eftersom Milton inte vill dela min uppmärksamhet med datorn och dessutom är han helt besatt av att knappa på datorn. Jag kan inte ha datorn inom räckhåll för honom för då är han genast där med sina små fingrar.

Jag har dock datorn påslagen under hela dagen och kollar in mina favoritbloggar titt som tätt och skriver lite kommentarer. Det är ju hemskt vad beroende man är av datorn. Ni får inte tro att jag sitter framför datorn jämt och inte tar hand om min son för så är det verkligen inte. 

Skriv gärna o berätta var ni sitter och bloggar och när på dygnet ni bloggar som mest.

Milly Vanilli

212523-122         212523-121

Åh vad jag vill ha dessa vackra klänningar. Jag kan inte se mig mätt på dem. De är båda från Milly som jag tycker gör underbara klänningar. Så om du har några tusenlappar över så kan du ju alltid slå till på dessa.

Mille tuggar på ett kex

212523-116

På bilden ser ni anledningen till jag bloggar så lite under dagtid. Milton gillar inte att jag sitter framför datorn. fast själv kan han sitta och trycka på knapparna i oändlighet. För

Mrs Brown

212523-120       212523-119

Ok jag vet att det inte är någon nyhet att Hilary Duff färgat sitt blonda hår mörkt men shit vad bra hon passar som brunett. Helt plötsligt ser hon ut som en kvinna istället för en typisk tonåring från Hollywood med lite halvtaskig stil. Hela hennes karriär måste ju ha fått sig ett lyft .Hoppas att Hilary behåller sin fina hårfärg.

Jag har egentligen noll koll på denna kvinna och vet inte ens om jag stavade hennes namn rätt men jag ville ha med dessa två bilder för jag tycker hon är så fin. Förresten, är det bara jag som tycker att hon liknade Jenna Jameson lite innan hon blev brunett?

Gravid

212523-118       212523-117

Jaha då var man gravid igen då. Eller nej nu överdrev jag lite. Men igår var jag i alla fall gravid. Eller nej. nu kanske jag överdrev lite igen, men jag var defenitivt 100% skengravid.
Hela dagen hade jag en molande värk i nedre delen av magen. Som i början på en graviditet då det börja hända saker inne i livmodern. Jag var onaturligt trött, men när jag tänker efter så lade jag mig kl 01.25 natten innan så det var väl därför jag var trött. Däremot så kan jag inte finna någon som helst förklaring till att jag var illamående (när jag kände efter riktigt noga), och ont i ryggens nedre del hade jag också. Det får man lätt som gravid då man måste kånka omkring på sin stora mage. Stor mage hade jag igår och konstigt nog idag med.

Jag förderev hela kvällen med att tänka på vilka av Miltons kläder den nya bebisen skulle kunna ärva om det blev en flicka.  Jag gick in och kollade på hemsidan familjeliv.se och till slut så tog jag fram mina gravid böcker och läste några sidor. Jag fick adrenalinkickar så fort jag tänkte på att jag skulle upp tidigt nästa morgon ( idag alltså) för att köpa ett graviditetstest på apoteket.  Innan jag somnade lade jag handen på magen och tänkte på det lilla
fröet som börjat gro.

Idag var allt som vanligt igen. Jag var plötsligt inte gravid längre. Lite sorgligt kanske. Jag brydde mig faktiskt inte ens om att gå till apoteket för att köpa något graviditetstest. Jag tror inte det behövs eftersom min mens slutade för två dagar sedan efter flera dagars kraftiga blödningar och ständig mensvärk.

Hamburgare

212523-115

Det blev inte så mycket bloggande för mig idag eftersom min son inte låter mig sitta framför datorn. Efter att ha nattat honom vid halv nio tiden så lade jag ut några auktioner på Tradera och nu är jag så trött att jag nästan inte ser vad jag skriver. Min älskling bor på hotell så jag behöver inte öronpropparna inatt. Fast det är allt bra ensamt utan honom. Hoppas inga spöken kommer och tar mig. Funderar på att hyra en biffig vakt som kan stå utanför mitt hus och vakta på nätterna. Fast jag har ju tre farliga vaktkatter förstås. Nej nu är det läggdags. Jag skriver ju bara massa ointressant dravvel. Goodnight.

Bäst just nu

212523-114

Här kommer en lista över de bästa låtarna just nu.  De läckra badpojkarna på bilden är gruppen som ligger på första plats på min lista.

1. The Shins - Phantom Limb (så otroligt underbar låt)

2. Fallout Boy- This aint a scene (behöver jag ens förklara? )

3. Sophie Ellis Bextor - Catch You (Milton älskar den)

4. Allt med The Ark

5. Måns Zemerlöv - Cara Mia

6. Salem Al Fakir - Good Song

7. Nu kom jag inte på nåt mer för jag är så trött.

Jag och min sambo har inte alls samma musiksmak. Jag fattar inte riktigt hur han kan gilla det han gillar och dessutom är han en riktig periodare och lyssnar nästan ihjäl sig på den musik han för tillfället gillar. Här kommer ett urval av de senaste musikperioder han haft. Sorry älskling men jag måste få skriva detta.

Bosnisk folkmusiksperiod.

Finsk musikperiod.

Dragspelsmusikperiod.

Latinomusik från tidigt nittiotalsperiod.

Allt som sjungs på spanskaperioden.

Svenska låtar med perversa texterperioden.

Fast ibland kan det hända att vi båda gillar samma låt. (ca 2 ggr per år)

Det gör inget att han inte gillar samma musik som jag. Han är ändå bäst och så duktig på att skruva ihop saker som vi köpt på IKEA.

Vår prins får tuffa skor

212523-113             212523-112

Nu har vi äntligen köpt skor till Milton så han slipper ha mockasiner när han ska någonstans. Ett par coola blå Adidas skor med silver ränder blev det. Han är så trendig min lille Milton. Kornblått, silver ocg rött = vårens trendfärger. När han har på sig skorna så kan han gå alldeles själv med lära gå vagnen. Jag och min sambo är mycket imponerade och apploderar varje gång han går över golvet med vagnen. Vi tror inte det kommer dröja så länge innan han lär sig att gå själv. Våran enmånaders för tidigt födde prins.

Kärlek i säsong 3

212523-111212523-110

Säsong tre av Prison break börjar inte förrän någon gång i höst. Jag vet allvarligt talat inte hur jag ska klara mig så länge utan min älsklingsserie. Det kommer bli jävligt svårt. Svårare än att ta körkort. Det ryktas att Lincoln (min favvo) kommer att hitta en fästmö i nya säsongen. Om ni inte kan vänta på  de heta sexscenerna mellan Linc the sink o fjällan så kan ni ta en titt på filmen 3- Way där Dominic Purcell spelar huvudrollen. Där ägnar han sig åt sådant där snusk ni vet.

Om ni inte har glasögonen på er så kan jag berätta att det är Wentworth Miller som ligger och fläker ut sig i sängen (nej bilden är inte tagen hemma hos mig).

Idag ska jag lära mig hur man laddar ner låtar på mp3 spelaren. Gud vad tiden går snabbt. Jag som just har lagt undan kasett freestylen och börjat att lyssna på CD

Jag = en dålig människa

212523-109        212523-108

Här är vi i våran familj. Jag = den suddiga figuren i vitt.
 Han som ser sur ut = min sambo och Miltons pappa.
Den lille glade gossen = Milton, solstrålen i mitt liv.

Det är påskafton idag och jag och sambon sitter framför varsin dator. Ingen utgång tack och lov för det är jag alldeles för seg för och dessutom var jag ju ute igår kväll.
Jag var en mycket dålig människa idag. Jag kopplade ur dörrklockan, gick upp på övervåningen och mosade i mig en stor skål med godis som egentligen var till påskkärringarna som titt som tätt bultade på dörren.  Ganska elakt va. Mitt straff är att jag ser gravid ut nu. Alltså jag har inte en liten bula på magen utan jag ser ut att vara i femte månaden. Spänner jag ut magen ser jag ut att vara i sjunde månaden. Jag kommer nog inte i form till badsäsongen.  Min diet går som sagt inte så bra. Jag får skylla mig själv som har sådan dålig karaktär. Nej nu hinner jag inte skriva mera för jag har fullt upp med att tycka synd om mig själv
.

Glad Påsk

Glad Påsk på er. Det blev outfiten utan skärp igår och jag tror att jag lyckades hålla in magen hela kvällen. Jag hade mina lack platå pumps och svarta heltäckande strumpbyxor och kände mig för en gångs skull nöjd med mig själv. Jag lyckades hålla borta alla tankar om att jag var fet och ful. Det blev inte så sent, då jag kom hem redan klockan ett och min älskling satt uppe och väntade på mig. Milton låg och sussade sött i sin lilla kaninpyjamas. Idag blir det påsklunch hos svärmor och ikväll blir det mys och kinamat.

Undrar om affärerna är öppna idag. Skulle behöva köpa ett par skor till Mille.

Här får ni en bild på en påskkärringimage107

Utgång ikväll

212523-105212523-104

Ikväll ska jag gå ut och festa för första gången sedan september 06. Så det var ett tag sen alltså och det betyder att jag inte kan ha mjukis byxor och svettig tröja. Jag måsta klä upp mig och hålla in magen en hel kväll. Jag har just fått mens så magen är mer svullen än vanligt och igår frossade jag i godis och det gör inte saken bättre.
Iallafall jag tror jag ska ha denna klänning på mig men frågan är om jag ska ha den med eller utan skärp. Snälla hjälp mig. Skriv en liten kommentar så blir jag jätteglad.

Vilka puddingbruttor

212523-103

Kolla in nakenfisarna på rolling stones omslag. Jag tycker att Rose McGowan (till höger) är en riktig skönhet med sin alltid så välmålade mun och nätta figur. Fast jag hört att hon ska vara riktigt jobbig. Divig och elak och jätteego. Om det stämmer vet jag inte. Snyggt omslag är det iallafall.

Ett litet monster med massa tänder

212523-102

Milton har en favorit min. Den ser ut så här. Han har också ett läte till minen. Det låter som han andas in med både munnen och näsa och sen väser det på ett pipigt sätt. Milton har åtta tänder. Det ni.

Milton bajsar ca fem gånger per dag. Först lite. Sen får han en ren blöja. Då bajjar han lite till. Jag väntar en stund så jag ska vara säker på att han är klar och så byter jag igen. Men det är ju gött o bajsa i en alldeles torr och fräsch blöja så han tar i allt vad han kan o sen är det bara att byta igen.  Efter förmiddagsvilan upprepas detta igen.

Jag är urfattig. Alla mina pengar går till blöjor.  Och barnmat. Funderar starkt på att köpa tygblöjor som man tvättar efter användning. Fast då får jag väl inte göra annat än att tvätta blöjor om dagarna. När jag tänker efter så kanske det är dags att börja potträna. Bye så länge.

Armband

212523-101    212523-100

Vad är finare på en solbrun handled än ett sött armband. Kikade in på Kyssjohanna och hittade de här två fina armbanden. Jag gillar starkt det åttiotalsinspererade armbandet med röda stenar och oregelbundna pärlor. Det kan bli ditt för 225 kr.
Lite dyrare men ack så vackert är berlockarmbandet från CC Skye som kostar 1250 kr. Visst är det oemotståndligt med de söta rosetterna.

I come in peace

image99

En tjej som tagit metallic trenden på stort allvar.
Så...tjusigt.  Vilken trendsättare. Hoppas hon stannar inomhus i sommar
då hennes hud ej bör utsättas för solljus.

Dagens inköp

212523-98  212523-97

Idag var jag en lite tur på stan och då hittade jag denna söta guld väska på Lindex. Den var ganska stor och kostade 249 kr. Jag fyndade lite kläder till Milton med. Vit t-shirt med bruns gitarrer på och en kortärmad body med figurer på och två basbodysar. De två mönstrade tyckte jag var ascoola.

Vad varje kvinna behöver

212523-96
En sådan här söt beatybox önskar jag att jag hade. Den skulle alltid få stå framme i badrummet och se fin ut och det bästa är att det får plats hur mycket smink som helst i den.
Necessären kommer från Oilily och kostar 439 kr på inreda.com.

Köpgalen

212523-95212523-94212523-93212523-92

Idag var jag värdinna för ett barnklädesparty. Jag bjöd hem några bekanta och en säljare från klädmärket Me&I kom och visade vårens kollektion. Jag tror vi blev som köptokiga allihop då kläderna var så fina och sådär retrocoola som jag älskar. Dessa fyra klädesplagg köpte jag till min lille prins. Jag höll mig till turkost och orange så kläderna kan bäras ihop.

Jag har städat och plockat hela dagen så jag är aptrött nu. Jag är så glad att klädpartyt gick bra och att de som kom tyckte att jag hade det fint här hemma och åt ordentligt av fikat.

Nej nu är det definitivt läggdags. Denna dag har varit händelserik då jag hittade en mobiltelefon på väg till willys (som är tillbaka hos sin ägare) och Milton ramlade ner för ett trappsteg och fick en blåtira och jag och mille sov bort tre timmar av dagen. 

Våga bära färg

212523-91         212523-90

I vår är det mer rätt än någonsin med scarves. De flesta kedjorna har fått in fina scarves och nu äntligen får vi frossa i starka färger. Att hålla sig till en neutral färg på sitt ytterplagg kan vara bra då du istället kan matcha med starka färger på tex väska, scarves och naturligtvis  på naglarna.
Emilio Pucci har designat de båda sjalarna på bilderna.  De kostar ca 500 kr.

Milton provar en cyckel

212523-87

I lördags på kvällen var jag, sambon och Mille hos ett par som är i samma föräldrargrupp som vi och ytterligare en familj var där. Vi köpte pizza och hade det gott på den inglasade verandan och de tre jämnåriga busungarna hade fullt upp med att leka med varandra. Milton fick prova en jättehäftig cyckel och leka med massa roliga leksaker. Jag hade så dåligt samvete för jag hade glömt att köpa en liten sak eller blomma till värdparet.  Typiskt mig.  Barnen som Mille lekte med heter Samuel och Ellen och kommer vara med på bild någon av de närmsta dagarna på bloggen.

Äta fint

212523-88

Hittade denna  ljuvliga barnservis på Åhlens och jag var bara tvungen att köpa den. Visst är den så söt.
99 kr kostade det och jag såg att det fanns sängkläder i samma mönster. Jag älskar Åhlens. Dukarna, porslinet, servetterna, kuddarna. sängkläderna ,ja allt. De har alltid saker i retrocoola mönster och starka färger. Jag antar att det är tur att att Åhlens inte finns i Karlskoga  eftersom jag skulle göra slut på den minimala föräldrapenningen på fem minuter annars.

Trött och glåmig

    212523-89

Så här ser jag ut idag. Trött ,sliten, grå och glåmig. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att se fräschare ut. Tror jag ska gå till frisören och be att få lite guldiga eller honungsblonda slingor i mitt alltför mörka hår. Vissa passar jättebra i väldigt mörkt hår men jag tycker jag ser så hård och bitchig ut.

Fick veckorevyn idag och det stod att man kunde detoxa sig, alltså man driver ut gifter ur kroppen. Man skulle visst avstå från kaffe de dagar man detoxade sig. Det kan bli mycket svårt för en koffeinberoende tjej som mig. Jag blir på så dåligt humör om jag inte får mitt morgonkaffe.

Någon som har provat att avgifta kroppen? Någon som har något tips hur man ser 5 år yngre på en vecka ?
Kommentera gärna. Jag tror på alla mirakelkurer.


En kaffe latte tack

212523-86

En rosa kaffemaskin står högst upp på min önskelista just nu. Tänk att kunna kliva ur sängen och gå ner i köket, mala lite kaffebönor och sedan göra sig en helfräsch latte eller cappuchino. Denna skönhet kommer från Ascaso och kostar 6995 kr (jo ni läste rätt). Kaffemaskinen finns att inhandla på Inreda.com.

Gamla russin

Jag - Kommer du ihåg när det var en stor ko fram på mjölkförpackningen?

Älskling - Ja visst ja, men kommer du ihåg när det var tre trallande jäntor fram på mjölkpaketen?

Jag - ja men oj det var länge sedan.

Älskling - Ja det var tider det.

Jag och min sambo börjar visst bli till åren. Snart är det väl dags för en varsinn rullator.


Flower Power

212523-85

Jag är en sån där som tycker att en bukett blommor kan lysa upp ett helt rum. Jag köper ofta en bukett tulpaner och sätter på köksbordet och sedan går jag och sneglar på dem hela dagen och är mycket nöjd med mig själv för att jag har köpt fina blommor.

Igår var jag och Milton och mina förälldrar inne i örebro på en shoppingtur och då fick jag tag på dessa fina fejk blommor från Rusta. Jag har aldrig riktigt varit förtjust i låtsas blommor med dessa kunde jag inte motstå. En kvist för 29 kr och jag köpte tre så det blev ca 90 kr. Det är riktigt billigt då fejkblommor ibland kan vara ruskigt dyra.

Annars fyndade jag inte så mycket i örebro, fick dock en duk, några mattor och en liten barnservis av mina snälla mamma som skämmer bort mig allt för mycket. Hon bjöd mig också på resturang där vi åt god kinamat och sedan efterrätt. Det blev en riktigt lyckad dag i örebro.

RSS 2.0