Natacha Peyres underbara klänning

212523-548

Jag brukar inte sno bilder från andras bloggar men jag kunde inte låta bli att snatta denna bild från Natacha Peyres blogg. Känningen hon bär är bland den finaste jag sett på länge. Jag tycker hon är så söt. Iaf så hoppas jag på att hitta någon liknande klänning under våren. Annars kanske det funkar att låta en sömmerska sy upp en liknade. Jag älskar ju blommigt så denna klänning föll jag pladask för.

Ny soffa snart

212523-547

Nej det är inte vår nya soffa ni ser på bilden utan den gamla som på onsdag ska till soptippen. Lite trist att vi inte kunde ta hand och sköta om en ljus fin 12000 kronors soffa i mer än 1 1/2 år. Jag borde verkligen ha fattat att det inte skulle funka. Det är så illa ställt med soffan att den inte ens går att skänka bort. Katterna har klöst och det har blivit diverse fläckar och våra jeans har färgat av sig och så kissade ju Sindy på sig i soffan när hon låg halvt nedsövd.

Istället har vi köpt en heletiskt ful röd plyschsoffa med fransar nertill och matchande fotölj. De kostade 300 kronor tillsammans. Vi hämtar fanskapet på loppis på onsdag. Jag undrar om det bor mycket ohyra i soffan.

Jag hittade inga märkesväskor på loppiset idag. Det var nog tur det. Snart blir det melodifestivalen på tv  och chips. See you later.

Min äkta vintage Mulberry väska

212523-546

Gud så dum jag kände mig i lördags. Jag var på en second hand affär och höll på att dö av lycka när jag hittade en alldeles äkta Mulberryväska. Ja jag såg ju att det var mulberry för det vat ju det där trädet på väskan och så stod det M och sedan B. Alltså Mullberry. 10 kronor kostade väskan och jag rusade hem och lade ut den på tradera direkt och sedan tänkte jag på vad jag skulle köpa för pengarna som jag skulle tjäna. Efter en stund fick jag ett mail från någon vänlig människa som upplyste mig om att väskan inte alls var en Mulberry utan en väska som man fick som premie om man prenumererade på "Månadens Bok". Gudars vad jag skämdes. Jag tog snabbt bort auktionen.
Bokklubben Månadens Bok har visst trädet som symbol, precis som Mulberry. Men jag borde ha kollat upp lite fakta innan jag lade ut väskan på tradera. Typiskt mig.

En annan tabbe gjorde jag för några år sedan. Då hittade jag en äkta Dior väska på loppis för 25 kronor. Jag köpte den INTE. Jag gruvar mig än idag. Varför köpte jag den inte. Hur dum i huvudet får man bli. Jag köpte säkert någon usel Harlekin bok eller sprucken vas eller nåt skit. Men inte kuvertväskan från Dior som låg i en låda och skrek på mig.

Ja det verkar ju gott.......

212523-545

.......med lite inbrottstjuv.

Bye bye skitiga soffa

212523-544   212523-543

Den är inte bara skitig utan också pissig efter att Sindy (numera rakad) låg i halvt nedsövt tillstånd och kissade på sig i soffan. Jag visste att hon skulle göra det så jag lade henne på ett tjockt lager handdukar men efter att jag lämnat rummet så passade hon på fort som fan att flytta på sig och kissa i soffan. Sedan hånskrattade hon, lade sig på handduken igen och somnade om. Soffan används också som klösbräda och dörrmatta av katterna. Nu ska soffan ut. Magnus vill köpa en upplåsbar madrass att sitta på framför tv:n. Hans ideer är alltid så dåliga.

En utlandssemester tack

212523-542212523-541212523-540

Idag längtar jag till ett varmare land. Jag är så sugen på att packa och åka iväg någonstans där solen skiner.  Gran canaria eller Mallorca vore inte helt fel. Här är några bilder från Milles första utlandssemester på Mallis.

Snygg till sommaren (hoppas jag att bli)

212523-539     212523-538

Gudars vad sömnbrist förstör mitt utseende. Jag ser ut som en storrökande, fethudad, flotthårig, likblek, alkoholiserad, överviktig surkärring. Jag har sovit dåligt i tre nätter eftersom Milton varit vaken på nätterna och vägrat att ligga kvar i sängen. Jag måste göra något åt mitt eländiga yttre nu. Jag vet bara inte vart jag ska börja.
Jag vill se lite bättre ut till sommaren. Så det är nog dags att börja äta bättre och röra på mig redan nu om jag ska lyckas se något fräshare ut i juli.

Snart ska vi till mor och far för lite fredagsmat och sedan blir det lets dance om jag orkar hålla mig vaken. Det är riktigt plågsamt att vara trött.

Här är några bilder på  Izabella Scorupco. Ganska snygg för att var tvåbarnsmor. Inget gäddhäng där inte. Förmodligen inga bristningar på magen heller.

Sweet Sensation

image537

Dessa tre trallande jäntor var versamma i slutet av åttiotalet och jag var självklart deras största svenska fan. Ja jag är antagligen en av de enda i sverige som vet vilka Sweet Sensation är/var. De var nog mest kända för att de var förband till NKOTB i början av nittiotalet. En av mina klasskompisars mamma sydde up identiska klänningar som på bilden till mig och mina två kompisar. Vi bar dem med stolthet en dag i juni och jag minns att det var sista veckan som vi gick i sexan. Tyvärr så var alla tre klänningarna gröna. Jag ville ju vara hon i lila klänningen men det ville mina kompisar med och ingen av oss ville vara hon i grönt för hon var minst snygg. Men nu fanns det bara grönt tyg som liknade mönstret på bilden så det fick bli tre gröna sweet sensationklänningar. Jag har fortfarande min klänning kvar och vem vet. Jag kanske posar lite i den någon dag. En dagens outfit här bloggen får det nog bli. 

Bara 5 dagar tills det är helg igen

212523-536    212523-535

Godag gott folk. Jag är ganska tråkig och den senaste tiden har jag blivit ännu tråkigare. Jag har stannat inomhus hela helgen och bara städat tvättat och strykit. Jag har inte slösat några pengar utan sparat alla kronor. Jag använder knappt smink längre och jag ser inte ut som 29 utan mer som 49. Gud så tragisk jag är. Igår skickade jag iväg en jobbansökan och idag ringde de och ville intervjua mig. Det kan de väl få om de så gärna vill :)  Sindy får medicin och river och biter Magnus.  Imorgon kommer det en hantverkare hit för att laga vår vatteskada och får han se Sindy så kommer han antagligen att skratta ihjäl sig. Hon ser så komisk ut.  Men söt. Förresten, vad tycker ni om våran sovrumstapet?  (Ni ser den i bakgrunden på den lilla bilden) Nej nu är det läggdags för en gammal hagga som mig.

Jippi. Våran hantverkare som heter KG ska tapetsera om i vardagsrummet och fixa nytt golv i ett rum på övervåningen. Det tackar jag för. Han kan också få mata katterna och ge Sindy medicin om han vill. Fast något säger mig att han kanske inte vill det.

RSS 2.0