God jul och gott nytt år



Det är annandag jul idag och imorgon är det vanlig arbetsdag igen. Känns lite konstigt faktiskt. Det har varit lugnt och skönt i jul. Milo har matvägrat. Jag har julmatsvägrat och Magnus har Ica Maxivägrat. Jag fick så fina julklappar. Jag är verkligen jättenöjd. Fick bla boken om tidningen OKEJ. Jag växte ju upp med okej så det var riktigt kul att läsa och känna igen massa bildrepotage från gamla okejtidningar från 80-talet. En ny kaffekokare, en köksvåg, BjörnBorgplånbok, klocka, smink från Clinique, armband och halsband fick jag med.
Magnus fick en bakmaskin som gjorde oss strömlösa vid första bakningen. Lite synd. Grabbarna fick såklart massa leksaker. Jag har försökt att komma biligt undan så det blev både loppisfynd och reaprylar till dem. Men de var nöjda och glada och det var även jag eftersom jag nu kommer att kunna mätta fyra munnar ett tag framöver. Fast Milo vägrar ju äta så jag kommer ännu billigare undan:)

Det blir träning och bättre kost för mig framöver. Vi ska nämligen åka på solsemester med mamma och pappa i vår eftersom Mamma fyller jämt. Fatta vad gött att komma utomlands. Men som sagt. Det kommer att bli kämpigt att bli av med övervikten. Jag älskar ju tyvärr allt som är onyttigt och avskyr att röra på mig. Men det är verkligen en plåga att titta på semesterbilder när man ser ut som en degklump med stubbar till ben och gäddhäng, bilringar, celluliter mm mm mm mm. Ja jag skulle kunna fortsätta i all evighet. Nu ska jag lägga Milton som ligger och fiser i soffan och klagar på att han har ont i lilltån.

Sjuk



Varje inlägg måste ju ha en bild och denna gång valde jag denna ej så mulliga tjej. Jag blir så full i skratt varje gång jag ser bilden. Retuscheraren måste varit hög. Mest troligt är väl att det var ett pr-trick. Om någon missat denna nu ganska gamla bild så kan jag berätta att modellen på bilden har en mycket hälsosammare kropp än vad bilden visar. Och hennes midja är faktiskt bredare än huvudet i verkligheten.

Denna vecka lyckades Milton dra på sig magsjukan. Jag var hemma och vabbade i några dagar och Milo fick med stanna hemma från dagis. Herregud, de var i luven på varandra hela tiden. Skrik och bråk från morgon till kväll. Inte kunde jag gå ut med dem heller för det var -19 grader ute. Fast lite mysigt var det med förstås.
I förrgår blev även Magnus magsjuk. Han har fortfarande inte erkännt det för sig själv utan säger att han ätit något dåligt. Idag blev jag sjuk (lagomt till helgen) Nu orkar jag inte skriva mer idag. Bye. 


RSS 2.0