Runt handleden


212523-251         212523-250

Hittade dessa två vackra armband inne på www.cocoo.se. Det flätade guldfärgade armbandet kostar 145 kr och armbandet med strasstenar och pärlor i olika storlekar kostar 195. Det sistnämnda armbandet föll mig verkligen i smaken. Det ser så lyxigt ut.

Vart har Jenna tagit vägen

212523-249           212523-248

Jenna Jameson har haft ett tufft år med skilsmässa och en misslyckad operation och kanske är det två av anledningarna till hennes viktras. Hon är numera bara skinn och ben. Det ser inte det minsta hälsosamt ut. Hoppas att Jenna snart mår bättre och lägger på sig några kilon.

Har ni tänkt på att det inte är speciellt ofta som hollywoodstjärnorna lägger på sig några extrakilon. Men ganska ofta så drabbas de av ätstörningar och rasar i vikt.

Body Scrub

212523-247

Jag behöver er hjälp kära ni. Jag är i stort behov av en bra body scrub. Jag är ute efter en som verkligen skrubbar bort alla döda hudceller (gärna lite levande hudceller med). Alltså inget mesigt glidmedel med fem små runda korn i som är typ blåa och rullar lite lätt på huden utan riktiga hardcore grejer är det som jag behöver. Förresten när jag ändå tigger om hjälp så undrar jag om det är någon som kan tipsa om en bra ansikts skrubb med. Där behöver jag också något som river ordentligt i skinnet. Man kanske kan tro att jag funderar på att hudflå mig helt och hållet men jag kan lova att så är inte fallet.

Jag tar tacksamt emot alla tips. Kram och godnatt på er.

Nu är det allvar

212523-246

Nu är det ju bara fyra och en halv veckor tills vi åker på vår efterlängtade semester och jag bantar på allvar. Inget godis, ingen fet skräpmat och inget fusk. Promenader blir det varje dag och jag försöker att halvera mitt intag av  bröd och pasta. Till helgen planerar jag dock att festa till det på någon god måltid (indisk eller asiatisk) och kanske lite popcorn. Inte feta micropopcorn utan såna man poppar i kastrull. När jag vägde mig i söndags så insåg jag att jag vägde mer än jag trodde. Inte bra.

Imorgon ska vi träffa barnpsykologen. På föräldrgruppsträffen alltså.  Sedan kanske det blir barnkalas för lilla Ellen som har fyllt ett år. Då ska jag lukta på tårtan.

Humor

212523-245

Jag kan inte hjälpa det men jag tycker att denna bild är otroligt kul. Och ungen är ju bara för söt i sina galonkläder.

Vi lunchar på stan

212523-244          212523-243212523-242          212523-241

I går var det dags för en lunch på stan med Karin och hennes lilla Ellen (hon med röd t-shirt). Ellen har just fyllt ett år. Vårat favoritställe var proppfullt och jag blev nästan förbannad. Det är ju mitt stammisställe och jag förväntar mig ett eget VIP bås med barnstol, haklapp och rubbet. Istället fick vi gå till ett fik dit alla trendiga ungdomar går och där salladerna inte är så goda och de alltid bränner latten. Men fikets båda barnstolar var lediga och det bästa bordet med så vi köpte en varsin god hamburgetallrik och glufsade i oss. Tänk vad lätt det är glömma att man bantar. Sedan köpte jag en bränd latte. Det var kul att träffa Karin trots att hon vägrade ställa upp på bild :) . Hon är inte längre mammaledig utan har gått tillbaka till sitt arbete.
Flickan med rosarandiga mössan heter Filippa och är kompis med Ellen och Milton. När vi hade lunchat klart gick vi till öppnaförskolan och lekte en stund. Jag tyckte som vanligt att det var himla kul att klä ut mig. Nästa gång ska jag nog klä ut mig till prinsessa.

I come in peace, take me to your leader

212523-240        212523-239       

Nej det är ingen utomjording. Det är bara jag. Jag borde ha tagit ett outfit foto men armen var inte lång nog för att få med hela mig så det fick bli två ansiktsbilder istället. Fast det känns verkligen aldrig roligt att se mig själv på bild. Inte när det är så uppebart att man stått och poserat framför spegeln i hopp om att se iaf lite hyfsad ut istället för ett galet psyko. Det krävdes många foton ska jag säga. Dessa två blev minst asfula.

Nya Damernas

212523-237212523-236

Igår kom nya numret av Damernas värld i postlådan. Detta nummer var bättre än vanligt. Omslaget var väldigt fint i ljusa färger och ett av moderepotagen hade otroligt vackra bilder med mycket blommor, blommiga mönster och bilderna var så härligt färgstarka att man bara ville se mer.  Helt i min smak.

Som ni ser så har jag försökt ta kort på omslaget och på två bilder inne i tidningen. Resultatet blev inget vidare men kolla gärna in tidningen nästa gång ni är i kjorren.

Jo tack dieten går bara bra

212523-235

Idag har dieten gått bra fast jag syndade med en underbar latte med socker i. Den var så himelskt god att jag faktiskt inte ångrar mig ett dugg. Det kan nog bli en till imorgon för då ska jag luncha med Karin och hennes lilla ettåring Ellen. För er som undrar så tänkte jag äta en mozzarellamacka på grovt bröd. Vi ska fika redan kl 11 så jag ska nog lägga mig nu så jag hinner upp i tid imorgon och duscha och sminka mig. Ja det tar tid för en gammal skata som mig att se ut som folk. Funderar på att börja köpa tonnårskläder i fräcka färger. Jag kanske ser lite mer ungdomlig ut. Äsch, jag ser nog mest ut som en transa då.  Jag ska försöka blogga lite mer de kommande dagarna. Jag har varit så våldsamt trött att jag inte orkat blogga. Men Magnus kommer ju hem imorgon och sedan ska han jobba här i stan i två veckor så då kanske jag blir lite piggare. Goddnight sweethearts.

To all Miltonfans out there

212523-234        212523-233212523-232      212523-231212523-230      212523-229

Här kommer lite bilder på Milton. Jag vet att ni är några stycken som kollar in min blogg enbart för att se om det kommit några nya bilder på honom ( mormor, morfar, pappa mfl).  Som en liten bonus så ser ni även mig på en av bilderna. Vilken tur va.

Lite info om den sista bilden(den längst ner till höger). Man kan tro att Milton just fått syn på pajasdockan som han råstirrar på men när jag tog fotot så hade han tittat på den konstant i 20 minuter.

Till Magnus. Dessa kan du ju titta på innan du lägger dig i ditt hotellrum så sover du säkert gott. Kul att du kommer hem imorgon. Mille saknar dig. Han blev ju så glad när du kom hem på en liten snabbvisit. Puss.

Mitt i natten

212523-227

I natt hoppas jag att få sova lite mer än jag fick igår natt. Då tyckte Milton att det var ballt att ligga o snacka. Han sa -mamma mmamma mamama poahpaa poahpaa papaa papaa tutte tutte och andra intelligenta saker. Jag var trött men Milton gav sig inte så vi fick gå upp till slut. Han var vaken från 22.30 - 02.00. Sedan skulle han upp kl åtta igen. Jag har varit ett vrak idag. Bilden ovan är tagen vid ett tiden igår natt. Nu ska jag göra ett försök att lägga mig. Wish me good luck.

Bikinibodydieten är igång igen

212523-228     212523-224

Denna gång är jag riktigt laddad. Om sex veckor bär det av till mallis och jag tänker vara 3-4 kilo smalare då. Allra helst skulle jag vilja gå ner 5 kilo men jag tror inte det är möjligt. Jag kör med nutrilett blandat med nyttiga mål. Att endast leva på nutrilett är inget alternativ för mig eftersom jag behöver lite mat i magen då jag tar hand om min son. Annars blir jag trött, hungrig och lättirriterad. Jag känner att jag inte vill gå och känna mig fet på stranden. Just nu kommer jag inte i någon av mina gamla bikinisar men det stör mig inte så mycket för jag ska ändå köpa två nya men jag väntar tills jag har gått ner några kilon. Det blir tyvärr inga små sexiga trekantsbikinisar denna gång eftersom det inte funkar med bröst som blivit ammade. Isåfall skulle de små lapparna hänga nere på magen. Inte snyggt, ha ha.

Lite nya inköp

212523-226     212523-225

Igår var jag nere på stan och bokade en resa till Mallorca och då passade jag även på att göra lite klädinköp.
Den ljusblå klänningen/ linnet med knappar hela vägen kommer från indiska och kostade 249 kr.
Den vida blommiga klänningen kommer från lindex och kostade 349 kr.
De vita shortsen är med från lindex och kostade 199 kr.
Jag hade en 30% rabattkupong från Lindex så jag behövde bara betala 244 kr  för klänningen.  Jag var mycket nöjd. Jag var också nöjd över att köpa den i storlek 34 och den passade perfekt. Fattar ni? En 34a. Shortsen däremot fick jag kämpa för att få över min feta fläskrumpa och de var i storlek 38. De måste ha varit felmärkta :)

Milton får en jacka

212523-223       212523-222

Idag var jag en sväng på stan och då hittade jag äntligen en jacka till Milton. Jag är in 100% säker på om jag ska behålla den. Vad tycker ni. Är den fin? Är det för tjejigt med rött? Reflexerna funkar som dom ska iaf. Jag har kollat in lite fina jackor på Polarn & Pyret men de kostar 500kr och det tycker jag är lite för dyrt. Denna H&M jacka kostade 198kr. Jag köpte också en liten fin vitochblå rutig stjorta som Milton kan ha på Mallis.  Till mig köpte jag inget i klädväg men nutrilett fick det bli när vi shoppade på Willys.

JAG VILL HA

212523-220         212523-219

Jag blir alldeles knäsvag när jag ser denna otroligt snygga Fendi väska. Jag skulle gärna matcha med  ett par mörkblå jeans och guldskorna från Christian Louboutin.
Jag älskar att platåskor är på modet igen. Det gör underverk för ett par korta stubbar till ben som mina. Tyvärr gör de också ett par långa bruna slanka och redan perfekta ben ännu snyggare. Fan fan fan. Hoppas alla långbenta varelser bär flipflops i sommar.

Jordnötssmör

212523-221

Oj vad bra det går att banta när man är beroende av jordnötssmör.

Good evening

212523-218

Jag har ju inte bloggat på flera dagar så jag känner att jag måste skriva några rader så ni vet att jag fortfarande lever.
Milton är inne i en jobbig fas just nu. Han vill inte sova. Han är trött dygnet runt men han kämpar stenhårt för att inte somna. Så fort han vaknar gör han allt för att hålla sig vaken. Gnor sig i ögonen, sparkar med benen och sätter sig upp så fort han kan så att han inte ska somna om. Han vaknar flera gånger per natt och inatt var han vaken i flera timmar. Det är nästan omöjligt att få honom att ligga still. Imorgon åker Magnus o jobbar i en annan stad igen och kommer inte hem förrän fredag.  Jag vet inte riktigt hur jag ska orka.  Fast vi har ju kul också förstås, Milton och jag. Det händer så mycket just nu. Mille håller på att lära sig gå och upptäcker hela tiden nya spännande saker och lär sig nya ord. Så han tycker väl antagligen att det inte finns någon tid över för att sova. Han kan ju missa något extra spännande.

OBS! Bilden ovan har inget samband med inlägget.

OBS igen! Det är inte jag på bilden.

Städdag

212523-217

Idag är ju Magnus ledig från jobbet och det är riktigt kasst väder så vi stannar inomhus hela dagen idag. Jag passar såklart på att stryka och tvätta. Det är så svårt att få tid för sånt när Magnus är bortrest. Jag fick sova ända till kl 10 i morse men ändå är jag så trött att allt jag gör går i slow motion. Det känns dock skönt att ha sovit ut ordentligt för första gången på 13 månader. Jag funderar på att städa i köksskåpen men jag är nog för slö. På bilden ovan ser ni mina vardagskoppar. Jag älskar fina koppar och köper gärna på mig ett par så fort jag ser någon fin sort  på tex duka eller Åhlens. Jag vill inte ha fyra lika koppar utan en eller två av varje räcker gott och väl eftersom jag köper nya så ofta. Jag är också svag för fina små kaffekoppar med fat men då är det ofta begagnade från någon antikaffär som får följa med mig hem när jag är på shoppingtur. Nej nu ska jag fortsätta att stryka.

Min snälle kille

212523-214         212523-213

Jo min käre sambo kom ju hem idag ifrån trollhättan där han jobbat denna korta vecka. Han överraskade mig med en stor och jättefin blombukett och inte nog med det, jag fick det fina äppel halsbandet från guldfynd som jag gått och trånat efter så länge. Jag blev så himla glad. Ibland är han allt för snäll.

Onsdag

212523-216         212523-215

Det har knappt blivit något bloggande för mig denna vecka för jag har som vanligt varit ensam med min ettåring som är i en väldigt aktiv fas just nu så när han väl somnat så är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter. Oj vilken lång mening det där blev.
Nu är min sambo hemma för det blev en kort arbetsvecka för honom eftersom det är helgdag imorgon. Tack och lov. Jag ska nog ägna morgondagen åt att städa. Tråkigt som sjutton men det är faktiskt ett måste. Det ser verkligen ut som om det har varit inbrott i vårt hus. Köksredskap från våra ständigt utdragna lådor ( se bilder ovan) ligger slängda överallt på undervåningen. Kläder ligger överallt. Milton har denna vecka lärt sig hur man öpnnar läppstift, skruvar upp det så långt det går och sedan biter av stiftet. Det är många läppstiftsfläckar här hemma nu.

Snygga stilfulla Kate

212523-212         212523-211

Kate Bosworth ser ofta glamorös ut, både till fest och till vardags.Jag älskar hur hon framhäver sin fina mun vid festtillfällen. Kolla in snygga linnet som Kate bär på den högra bilden och hur snyggt hon har matchat med vita solglasögon. Enkelt men supersnyggt.

Dagens outfit fast igår

212523-210

Igår var vi på dop och då fick jag äntligen inviga min rosa klänning från H&M som jag köpte för ett tag sedan.
Om ni tycker att jag ser lite tjock ut på bilden så kan jag meddela att ni ser fel. Jag har kropp som Adriana Lima och absolut ingen bikini ångest. Eller jo ok, jag går på diet nu igen efter sjukdomsavbrottet förra veckan då jag lade på mig några hekto, eller gram eller var det kanske några kilon.  Fläskkorvsarmarna ska bort likaså magen som ser ut att innehålla en 7kilos bebis.

Klänning - H&M
Leggins- Kappahl.
Skor- skopunkten.

Sådär ja...

212523-209

Nu har jag jgort en jättgod drink till mig och min älskling som sitter och spelar game cube. Drinken heter Ananasmojito och är gjord av bacardi lemon, ananas, lime, myntablad, sockerlag och en skvätt sodavatten. Den blev verkligen himmelskt god.

Vilken besvikelse

212523-208

Jag har inte bloggat något idag för jag har varit upprörd över schlagerfiaskot igår. Jag är ett stort schlagerfestivalfan och tar det hela på stort allvar men efter floppen igår så ska jag nog bojkotta tävlingen nästa år. Schlagerfestivalen har blivit ett stort skämt med fjolliga dragqueens, så kassa låtar att man inte fattar hur de kom med, och kompisröstning på hög nivå. Jag älskar the Ark och blev väldigt besviken på att deras låt inte kom på bättre plats. De förtjänade verkligen bättre än detta. Här kommer en arg och omogen lista på kassa bidrag från gårdagen jipposhow.

1. Irland. Hallå, vad höll de på med? Spelade sina hemagjorda medeltida instrument medans den ej så tonsäkra sångerskan försökte skapa ljud i sin strupe. När inte det funkade så bra så tog hon fram en konstig trumma ( säkert också medeltida). Hon hade en sån där hemsk klänning som man endast ser på live eller rollspel eller på riddarveckan i Hova. 

2. Ukraina. Så töntigt att man blir arg. Vem är det som tycker det är skojigt med folieklädd kille utklädd till tant med stjärna på hövve och två fjolliga dansare. Ganska så många tydligen eftersom deras låt  kom på andra plats. Var låten bra då? I helvete heller.

3. Georgien. Hon med röda studentbalklänningen som sjöng duett med sitt eko. Hennes röst påminner om en bajsnödig katts jamande.

4. Ryssland. Tre slampiga nunnor som kråmade sig som om de hade flatlöss. De sjöng en tuff tjejrockig låt med pinsamt dålig text. De var askassa.

5.Serbien.  Jag står inte ut med låtar som har ett budskap att förmedla och det förmedlas med en dans, rörelser eller andra seriöst utförda gester. Ni missade väl inte när två av tjejerna höll varandras händer och visade ett hjärta. Jag tror de försökte säga "mer lesbian love åt folket".

6. UK. De flaxade med armarna och försökte immitera ett flygplan. Det går fetbort. Det var partier i låten då de pratade. De sa bla "would you like to have something to suck on" och "would you like som nuts". Det var pinsamt dåligt. Varför är det ett bidrag varje år som bär flygvärdinneuniform?

 7. Frankrike. Sångaren sjöng på dålig engelska. Det lät som om han sjöng på barnspråk och de hade en rosaklädd bög som sprang runt som en tok med en påsydd katt över axlarna. De förtjänade sin 22a plats.

8. Ungern. Min killes favoritsångerska Magdi Ruzsa sjöng en dålig låt. Hon har bra röst och hade säkert kunna vunnit om hon valt en annan låt och tagit på sig något festligare än de "gå hemma och slappa" hon bar.

Vilka var bra då? Jo jag tycker att vitryssland var toppen och självklart ark förstås. Maltas låt Vertigo med sångerskan Olivia Lewis är grymt bra men den gick inte ens vidare från semi finalen.

Nej nu har jag inte tid att sitta och beklaga mig mer. Nu ska jag gå och göra en lyxig drink till min man som reser iväg imorgon igen. Snyft.

Älskling kommer hem idag

212523-207

Jippi. Idag är det fredag och min sambo kommer äntligen hem efter fem dagar ute på jobb. Han vill helst inte vara med på bild i min blogg men eftersom jag är sur för att han aldrig är hemma så känner jag för att straffa honom lite.
Har funderat på om han kanske ljuger för mig och inte alls jobbar utan sitter i fängelse och släpps ut på permition på helgerna. Han har ju trots allt fotboja.

Jag hittade visst på det sista. Ibland har jag sådan livlig fantasi.

Jag vet inte riktigt hur vi ska fira att han är hemma igen. När jag kollade mitt konto förut så hade jag bara 13 kr kvar. Kan inte bestämma vad jag ska köpa för de pengarna. Nåt snyggt kanske.

Klockrent

212523-206

Sådan enkel outfit men ändå så klockren.

Förlåt mig

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag är så kass på att lägga in bilder. Jag ska bli bättre på det i framtiden. Jag är apdålig på datorer och de flesta datorer krashar bara jag närmar mig dem.

Det vackraste jag vet

212523-205         212523-204         212523-203212523-202

Jag har varit besatt av fina klänningar sedan barnsben. Det kan alla i min närhet intyga och speciellt min kompis Helen som stått ut med mitt tjat i över 20 år. Det är Helen som visat mig sidan poshgirlvintage.com där dessa underbara klänningar kan skådas tillsammans med andra vackra vintage kläder från bland annat 50 och 60 talet. Kläderna är till salu men de är inte billiga. Däremot är det ju gratis att titta. Sidan är verkligen värd att kollas in. Tack för tipset Helen.

Santa claus is coming to town- Dagens outfit

212523-200

Här står jag i mitt trendiga Juicy set som jag fyndade för endast 1800 kr på min senaste NY tripp.

Nej ok jag vet att jag är en usel lögnare. Min outfit "det knallröda setet" kommer från Vero Moda och kostade 149 kr(byxorna) och 75 kr (överdelen var på rean). Jag köpte det för läääänge sedan.

Denna sexiga outfit bär jag endast hemma eftersom jag ser ut som en liten rultig tomtemor i setet. Mer myskläder visas en annan gång. O nej, det hjälper inte att böna och be för jag visar mysisarna när jag har tid, så håll ut. Som man brukar säga....Den som väntar på nåt gott..........

Fullt upp

212523-199         212523-198212523-197

Idag har Milton verkligen haft fullt upp. Att sitta i diskmaskinen är hans favoritsyssla och det är ju så roligt att rota runt bland all skitig disk.

Att bita på sin bitring kräver också koncentration.

På tredje bilden ser ni Milton som försöker ta sig ner i källaren genom kattluckan. 
Milton utför oftast dagens alla sysslor tillsammans med sin bäste vän dammsugarslangen.

PS. Milton äger kläder och går inte alltid klädd i bara blöja. Han är ingen trashkid.

Milton kollar på sin nya dvd film

212523-196    212523-195   212523-194

Det kom med en dvd film i nya numret av Vi Föräldrar. Milton tyckte att filmen var väldigt bra. Little People heter filmen och är för 1-5 åringar.

Lindsey vs Kate

212523-192       212523-191

Igår var det något jippo i New York och då samlades det massor av stjärnor för att visa upp sig. Undrar om kokainmissbrukarna Kate Moss och Lindsey Lohan fann varandra i vimmlet. De ser ju båda ganska slitna ut numera och bar båda svart kvällen till ära. De längtade säkert efter att få dra några linor. Nej jag tänker inte vara snäll för jag är drogmotståndare och tycker att det är så himla kasst att så många kändisar knarkar. Sedan lägger de in sig på rehab ett litet tag för att det ska se ut som om de försöker ta sig ur drogträsket men de vill ju inte ens sluta verkar det som. Synd tycker jag för jag tycker att Lindsey är en bra skådis. Kate däremot har jag aldrig gillat och  hennes klädstil är väl inget o hurra för heller. Förresten så kanske jag inte ska snacka om att ha bra klädstil då jag själv har börja frossa i kläder från Kappahl.

Vad tycker ni om dessa tjejer och vad har ni för inställning till droger?

Looking hot

212523-190

Jag tycker att Jessica Simpson klär otroligt bra i sina bruna lockar. Färgen är perfekt för henne. Frågan är, ser inte håret en liten aning ljusare ut än innan? På denna bild passar Jessica även på att vädra sina två vänner.

Prinsessor

212523-189212523-188212523-187

Jag skulle vilja vara med i Girls Aloud för de ha nästan alltid så fina klänningar. O så är de i form inför bikinisäsongen jämt. De är alltid smala och snygga och fina i håret. De har nog aldrig fuldagar.

Jag vill inte vara vuxen

212523-186      212523-185

Man skulle kunna säga att jag är vuxen, ja man skulle till och med kunna säga att jag är en tant för jag är ju nästan 30 år. Jag äger ett ica kort, har börjar handla på kappahl, köper skor som är bekväma och tycker att alla kjolar som slutar över knäna är alldeles för korta.

Jag har slutat feströka och om jag är ute och partar så dricker jag aldrig mer än två öl. Vin klarar jag inte av för då får jag så ont i mina tänder.

Jag är mycket intresserad av fina serviser och annat porslin. Fyndar gärna på auktioner och loppisar och visar sedan upp mina fynd för släkt och vänner.

Men nu till saken. Jag fattar inte hur åren kan gå så fort. Jag hinner inte riktigt med. Jag är fortfarande ett barn och jag har långt kvar tills jag blir vuxen. När vi går till leksaksaffären för att titta efter något till min son så går jag direkt till Barbie avdelningen. Där står jag och väljer vilken av dockorna jag skulle köpa om jag fick. Brukar också bestämma en docka som min kompis Helen skulle köpa. Både Helen och jag var lyckliga ägare av den gulklädda freestyle barbien på höger bild ovan. Jag ägde också Rock Star barbien till vänster. Jag vet inte riktigt när vi slutade att leka med dockor. Eller jo förresten, det vet jag men det kan jag inte skriva för det var inte så länge sedan.

Jag saknar att inte ha någon som tar hand om mig och lagar mat till mig och bäddar min säng. Jag saknar att inte längre få 30 kr av mamma att köpa korv och pommes från gatuköket. Att inte längre gå på spökjakt och göra eget spöktåg i Helens garderob.

Tänk att vara 13 igen och min första stora kärlek som gick en klass över mig satte sig vid samma bord som mig en gång i matsalen. Jag svettades som en tok och satt o skakade och fick inte ner en endaste matbit. Killen såg mig ju inte ens för jag var ju en tönt i New Kids t-shirt. Jag tordes inte säga ett endaste ord till honom under hela skoltiden och när han en gång på ett disko dansade tryckare med en tjej så såg jag att de hånglade. Jag grät hela nästa dag. Jag minns att jag hade en heldags fiolträning och det var omöjligt att se noterna för alla tårar. Dumma dumma Magnus som krossade mitt lilla tonnårshjärta.

Denne Magnus bor fortfarande kvar i stan. Han är far till mitt barn. Coolt va.  Nej nu ska jag gå och väcka Magnus och Mille som ligger och snarkar på övervåningen.

Såå Juicy väskor

212523-184  212523-183

Jag bara älskar dessa somriga väskor från Juicy Couture. De är helt enkelt perfekta. Rosetten på sidan är pricken över i:t och ägde jag en av dessa sköheter så skulle jag matcha med en enkel outfit. Vita shorts, vit skjorta/blus  och ett skärp i midjan tror jag skulle passa bra till väskan. Jag tänker ge mig ut på jakt efter en liknande budgetvariant.

Äntligen lördag

212523-182   212523-181

Idag är det lördag och ikväll ska vi grilla hos Rebecca och Martin. En till familj kommer och de har en ettårig son precis som vi så Milton kommer att få en någon att leka med och det kommer han säkert tycka är jätteskoj. Rebecca och Martin har också en pojke men han är fortfarande bebis. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran och ta lite kort.
Jag börjar känna mig lite bättre nu. Äntligen. Jag började nästan tro att jag skulle få leva med snorig näsa och huvudvärk resten av livet.

Igår kväll var jag hembjuden till en kompis. Vi var tre tjejer i föräldragruppen som åt god mat o drack vin och öl. Det var jättetrevligt men tyvärr fick kvällen ett ganska så hastigt slut då en av de andra tjejerna fick  snabbt bege sig hem på grund av något tråkigt hände. Jag tänker inte gå in på vad som hände men jag är fortfarande orolig och ska nog messa min kompis vid lunchtid för att höra hur allt gått.

Nu ska vi åka och handla. Bye så länge.

Godkväll

212523-180

Min bikinibody diet är avklarad och resultatet kan ni se på bilden ovan. Är jag inte snygg och smal?
Nej okej då, jag ljög lite. Det är inte jag på bilden. Det enda jag har gemensamt med tjejen på bilden är att vi båda är människor och så har vi samma hårfärg.
Jag är genomförkyld och har inte orkat blogga idag. Jag har nyst ca 300 gånger och jag blir genomsvettig och yr vid minsta ansträngande rörelse. Fast jag har ätit nyttigt idag och det är jag glad över. Var ju och fikade med Rebecca och kusin Sanna idag och jag tog en vegetarisk sallad. Jag tycker inte det är svårt att avstå från Godis eller bakelser. Däremot älskar jag pommes frites och chips och det är jag nästan beroende av så det känns väldigt svårt att inte få äta det. Jag brukar doch fuska lite ibland och köpa de där riktigt små chipspåsarna (40 gram).

Nej nu är det läggdags. Jag ska försöka att uppdatera lite oftare. Det är svårt att få tid att skriva när min sambo ofta är bortrest under veckorna Godnatt på er.

Today is an uglyday

Idag blev det ingen outfitbild. Jag har haft en riktig fulhetsdag idag och dessutom har jag blivit riktigt förkyld. Min sambo och jag har passat på att rensa i lådor och skåp idag och det känns väldigt bra att få det lite mer organiserat här hemma. Imorgon blir det fika (sallad) med en kompis och en kusin.  Ska försöka ta med kameran och fota mina kära vänner. Jag måste försöka låta bli att shoppa kläder och dylikt när jag är på stan. Vi ska nämligen spara till en utlandssemester. Men det är ju så svårt att låta bli att handla när man ser något fint.  Nej nu är jag så trött att jag tittar i kors. Vi ses imorgon kära läsare. Kram på er.

ET phone home

212523-179

Idag hade vi besök av en liten rymdvarelse med uppnäsa. Han babblade en massa och jag tyckte mig faktiskt höra att han sa - I come in peace. Rymdvarelen fick  lite välling. Sedan drog han katterna i svansen, bajsade och somnade.

Kattvecka - Nr 1: Sindy

212523-178212523-177

Det här är en av mina tre katter. Hon heter Sindy och är en liten perserkisse. Kolla in bilden till höger där Sindy har somnat med rumpan i luften och hakan i golvet. Ibland sover hon med hakan (skägget) i vattenskålen och då är hon genomblöt när hon vaknar. Sindy är mycket bortskämd och vill helst inte äta själv utan vill bli matad. Som tur är så dricker hon själv.

RSS 2.0