En liten goding



Jag kollade in mina foton och hittade detta fina på Noah (Rebeccas pojke) Han är ju bara för söt med sina hundvalpsögon. Jag önskar att Rebecca inte var så alergisk mot katter. Då kunde de ju kommit över någon dag så killarna kunde leka lite. Milton klättrar verkligen på väggarna nu. Jag måste se till att hitta på något med honom imorgon.

Tack för att ni kommeterade i förra inlägget. Jag tog sprutan igår och det gick bra. Det var inga köer och allt gick snabbt och smidigt. Jag brukar vara ganska spruträdd så jag tittade bort när sköterskan skulle sticka mig. O vet ni, jag kände inte när hon stack mig. Helt otroligt. Man brukar ju känna ett litet stick men inte ens det kände jag. Efter ett par timmar började det värka lite i armen och inatt värkte det mycket. Idag har jag haft ont i hela kroppen och mått kasst. Som en liten mini-influensa. På eftermiddagen mådde jag dock mycket bättre.

Imorgon blir det lite panikshopping. Jag som hatar trängsel och folkmassor kommer nog inte att vara på ett strålande humör.

True Blood



Det har ju inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden. Det beror inte som man kanske kan tro att jag har haft fullt upp med julstök, nej jag har sysselsatt mig med att plöja igenom hela säsong 2 av True Blood. Säsong 1 var bra men säsong 2 var jätte jätte bra. Fast jag tyckte nog att det blev lite för mycket de sista avsnitten  men det är bara min åsikt. Många av skådisarna är riktigt bra tex han som spelar Jason Stackhouse (mittenbilden) och så Alexander Skarsgård såklart. Taras mamma spelar med jättebra.Nej nu ska det krosstrejnars lite grann. Jag mår lite dåligt idag så jag vet inte om det är en jättebra ide men jag har inte rört på mig de senaste dagarna.

Förresten är det någon av er bloggläsare som vet om det är ok att ta svininfluensasprutan om man har nåt skit i kroppen som inte riktigt brutit ut. Ni vet när man är tung i huvudet, svettas och är yr och trött. Snälla ni kan väl kommentera och säga vad ni tror. Jag tänkte nämligen ta sprutan imorgon. De har öppet mellan 14 och 19 och på vårdcentralen sa de att det är lugnare nu och inte så långa köer längre.

Minus 17 grader



Fasen vad det är kallt idag. -17 är det ute och jag hade tänkt mig ner till stan. Jag tvekar trots att jag vet att jag skulle komma iväg ganska snabbt eftersom jag inte hade tänkt att ta på mig nåt vettigt eller sminkat mig. Täckbyxor, mössa och halsduk över hela ansiktet och sedan är jag redo att göra stan farlig. Men risken är stor att jag fryser fast mitt i en rörele. 

Kl 02:30 kom min sambo hem efter att ha varit på firmafest. Jag var orolig innan eftersom det var så kallt. Trodde ett tag att han hade bestämt sig för att promenera hem, halkat, däckat i ett dike och frusit till döds. Tack och lov så fick han skjuts hem.

Idag har båda killarna feber, antagligen efterom de fick sin andra dos svininfluensavaccin igår. Det blir en mysdag inomhus. Nej fasen vi måste ju handla. Ja det blir väl min uppgift. Nu får jag dra på mig täckbyxorna iaf.
Bye så länge.

Habegär



Jag döööör. Dessa fina saker kommer alla från Pip studio som jag inte vet ett smack om. Jag tror att det är ett nederländskt märke och herregud vad fint porslin och kolla in den underbara tekannan och överkastet är ju oemotståndligt. Dessutom har de de allra vackraste tapeter man kan tänka sig.
Det var när jag läste Tanjas blogg (tanjis.blogspot.com) som jag såg pip studios saker för första gången. Jag fick en adrenalinkick så att jag knappt kunde sova sen. Fy på dig Tanja att ha med så fina saker :) Snacka om att få habegär.

Torsdag 10/12


Denna vecka har jag sovit med Milo på förmiddagarna. I vanliga fall så lägger jag ut honom i vagnen och han får sova ute men denna vecka har jag varit så trött att vi gått och lagt oss i min säng så fort jag lämnat Milton på dagis. Det har varit så himla skönt att få sova.

Vilken bra reklam för ipren jag hittade. Det var humor i min stil må jag säga.

Nej nu ska jag röja upp så inte Magnus blir grinig när han kommer hem ikväll. Hoppas att han köper med rödvinet som jag gillar. På tal om vin har jag funderat på en sak. Varför är det så viktigt för folk som dricker att man också dricker. Man är nästan provocerande om man inte dricker. Om man är på någon tillställning och tackar nej till alkohol så får man alltid frågor om varför man inte dricker. - Kör du? Ammar du? Är du gravid? Är det så konstigt om man inte är sugen på alkohol. Jag är nästan aldrig sugen på alkohol (förutom nu när jag längtar efter mitt goda rödvin). Till mat dricker jag helst en cola om jag är på resturang. Hemma blir det vatten. Kanske är jag inte riktigt vuxen än. Om jag ska vara riktigt ärlig så dricker jag helst för att bli berusad, även det ett tecken på att jag inte är vuxen. Men det händer väl 3-4 gånger om året, om ens det. Men jag dricker inte så att jag blir dålig dagen efter. Det funkar inte att göra så när man har barn tycker jag. Det kanske funkar för en del men inte för mig. Nu ska jag gå till mitt andra hem. Nej inte Max eller Mcdonalds utan såklart Netto. Bye så länge.

Jag har inte lagt av med bloggandet

Men jag har inte haft någon inspiration. Det har hänt en hel del sen jag bloggade sist, både roliga och mindre roliga saker, men jag har inte kunnat formulera några vettiga meningar (och det kan jag fortfarande inte) Men jag gör ett försök att skriva lite.

Denna vecka har jag fullt upp med att hålla någolunda snyggt här hemma. Vi storstädade i söndags och jag vill inte göra om det. Ni kan inte ana hur jättestökigt vi haft det, eller jo, vissa av vet nog hur stökigt vi faktiskt kan ha. Det känns ganska gött att ha röjt upp det värsta.

Just nu är jag sugen på rödvin. Magnus ska få äran att köpa med det när han är på hemväg från hagfors imorgon.

Jag har insett att jag faktiskt inte har haft någon barnfri tid på flera veckor. Ingen egentid alls om man räknar bort toabesök. Jag känner mig ganska irriterad och sliten. Jag skulle vilja färga håret, måla naglarna, fila fötterna, ta en lång promenad utan barnvagn eller titta på en film. Utan barn, eller utan att ha en tid att passa. Om jag har tur så kanske det kan ske inom en snar framtid.

Idag var jag med Milo och Milton på Max och åt god mat. Jag hade sminkat mig och satt in linser och killarna blev som tokiga. Tre killar hann jag samtala med under maxvistelsen. Det ni. Det visst ni inte va, att jag är en sån killmagnet. Fast om sanningen ska fram så är jag bara en psykomagnet.  Förutom mina beundrare så hade vi ganska skoj, mina grabbar och jag. Milton sprang på långbänkarna och satt på borden och skrek och gapa. Han härjade så mycket att jag ett tag trodde att vi skulle bli utslängda. Allt springande resulterade i att Milton blev jättebajsnödig och jag fick följa med honom på toa samtidigt som jag höll ett öga på Milo som satt kvar vid bordet. Det tog hur lång tid som helst för Milton att bajsa och när jag efter typ tio minuter skulle torka honom var det bajs överallt och han hade lyckats att kissa brevid toan osv osv. Då kände jag mig lite småstressad. Milo satt dock och småpratade med sin nalle så det gick ingen nöd på honom. Självklart passade Milo också på att bajsa och jag hade inga skötlappar med mig så jag fick blöta på toapapper som blev till små blöta hårda klumpar som knappt gick att torka med. Även då var jag stressad eftersom Milton inte var med utan sprang runt i resturangen och lekte.

Jag tror att jag kommer att sova gott i natt.

En annan sak som jag måste få ur mig innan jag lägger mig att min ena framtand är lite lös samtidigt som den tanden är så tunn att den håller på att försvinna. Jag har en metallplatta bakom framtänderna och den börjar synas mer och mer. Jag kommer att bli jädrigt ful som tandlös. Då vill nog inte ens mina psykobeundrare ha mig. Jag är tjurig och vägrar att gå till tandläkaren. De ska inte få mina pengar för jag ska köpa julklappar för dem.


RSS 2.0