Bröst på morgonkvisten.




Klockan är halv nio på morgonen och de visar en film med nakna bröst och en isbit på TV. 
-Men herregud vad visar de egentligen säger jag och sträcker mig efter fjärrkontrollen. Då protesterar Milton.
-Nej mamma, det var jättebra. Jag och pappa tyckte att det var jättebra, eller hur pappa.

(Snygga modellen på bilden bär trosor i storlek 48 och bh i storlek 70A.)


Godingar



Dessa snygga skor med blommor kommer från HM. Eftersom jag älskar allt som är blommigt blev jag såklart helsåld på dessa.

Klockan är kvart över åtta och jag väntar på att affärerna ska öppna så att jag kan gå ner till stan och spendera mina slantar på lite snyggt från Lindex och HM. Milton har varit sjuk i ett par dagar. Riktigt dålig med hög feber men idag är han lite piggare. Nu håller jag tummarna för att jag och Milo ska klara oss utan att bli smittade. Jag håller inte tummarna för Magnus, han klarar sig ändå alltid utan att bli sjuk.


Milo 10 månader



Idag är Milo 10 månader. Tiden går för fort. Snart flyttar han väl hemifrån också. Min lille knubbe-gubbe.

Shoppat till kidsen



Här är de nya Meandi kläderna som jag shoppade till pojkarna på klädpartyt för ett par veckor sedan. Den mönstrade plyschdressen  längst upp till vänster är dock inte från Meandi utan från Lindex (men den ville också vara med på bild). T-shirten med bilarna är inte så kort som det ser ut. Den är bara vikt. Mamma köpte blå byxorna och röda tshirten till Milton och han hälsar och tackar så mycket.

Eftersom det blir resa i maj så har jag sett till att äta duktigt och nyttigt denna vecka och desutom träna lite här hemma. Men tro inte att kroppen blivit glad och släppt av något litet kilo av tacksamhet. Nej jag har snarare lagt på mig lite. Fasen vad trött jag blir. Idag var jag så deppig att jag sket i träning och gick till Netto och köpte jordnötter, en 200 grams chokladkaka (och då snackar vi inte mörk äcklig choklad) och dessutom minttabletter. Jag är lite desperat nu. Tänkte ringa mamma förut och höra om jag kunde börja på hennes tant gympa men det kostar 650 kr och sedan måste jag absolut ha en sport bh (så att inte tuttarna växer på längden) och det blir 250-500 kr till. Så jag skippar det. Jag får fortsätta träna med youtube iklädd push-up bh under linnet. Nej nu ska jag titta på min gossip girl dvd.

Resesugna



Igår var jag så himla resesugen så det slutade med att jag beställde en resa till Mallorca. Just där gubben sitter kommer jag att sitta om exakt tre månader. Det blir gött det. Jag har redan lite resfeber. Måste nog börja planera vad som ska med på resan. Kan ju faktiskt ta och börja tvätta upp lite av det som ska med. Och så måste jag kolla upp så att Magnus har shorts och t-shirtar. Killarna måste ha sommarkläder som passar. Hoppas verkligen att jag sparat Miltons gamla shorts och linnen så Milo slipper gå i plyschbyxor och långärmat i värmen :) Jag måste skriva listor på allt vi behöver ta med och allt som behöver inhandlas. All planering inför resan kommer att ta upp all min vakna tid framöver. Så är det alltid innan vi ska ut och semestra. Jag har fortfarande listor kvar från resor vi gjorde 2003 och 2004 och jag brukar få mig ett gott skratt när jag läser dem. Jag hade så himla mycket kläder med mig och till och med högklackade skor. Och såklart massor med smink. Det kommer absolut inte att bli så denna gång. Jag kommer att packa pöttelitte till mig själv (och alldeles för mycket till killarna). Jag har lärt mig att Magnus använder samma svettiga shorts en hel vecka hur många jag än packar ner så nu blir det ett par shorts, ett par badbyxor och tre t-shirtar. Har han tur kanske jag packar ner en finskjorta åt honom med.

Smör.



Milton ville baka i morse men jag sa att han faktiskt fick vänta tills efter dagis. Han rotade ändå runt i kylen för att se att vi hade allt vi behövde för bakningen hemma. Tydligen så kastade sig ett smörpaket ut ur kylen och gömde sig sedan under köksbordet. Gissa vem som hittade smörpaketet en stund senare. Jo Milo. Smöret var smält och alldeles mjukt och härligt att kladda med. En liten stund senare fick det bli ett förmiddagsbad i baljan och det var också härligt. Nu ska jag hämta sockerbagaren på dagis. Ska blogga lite mer sen och visa mina shoppingfynd. See you.

Husmodern



Jag har något svagt minne av att det en gång i tiden fanns en damtidning som hette Husmodern. Stämmer det? Förresten, visst är det lustigt att i en damtidning hittar man tips om hur man sköter blommor, recept, inredning med mera. I en herrtdning hittar man porr. Andra tidningar som mest läses av män tex de om jakt, fiske och teknink kallas inte för herrtidningar. Ja jag vet inte riktigt vart jag vill komma så jag slutar svammla om detta.

Idag är det strykning och tvättning som gäller. Milo sover förmiddagsluren just. Han verkar väldigt trött idag och är snorig. Jag hoppas att han inte blir sämre för då blir det varken öf eller lunch med brudarna imorgon. See you later.

Cha

Hade tänkt att låta bloggen vila tills bloggdesignen är helt klar men nu skriver jag några rader i alla fall.

Idag var vi med mamma och pappa i Loka brunn och åt mat. Vi firade mamma och pappas 40-åriga bröllopsdag. Maten var kanongod och efteråt fick man tårtor och kaffe. Jag hade som vanligt inget att sätta på mig förutom jeans men som tur var så kom jag på att jag hade en omlottklänning som jag försökt sälja på mina tre loppisar utan att få sålt. Den fick det bli. Fast först tog jag bort prislappen där det stod 35 kr. Man vill ju inte verka billig. Småkillarna skötte sig bra hela tiden. Milo var på strålande humör och satt och skrattade för sig själv vid bordet och Milton upptäckte vid ett toabesök att man fick en egen liten ihoprullad handduk att torka händerna på och sedan kasta i en rottingkorg. Sådan lyx hade Milton inte tidigare skådat så det blev 4 toalettbesök under Lokavistelsen.  Han passade även på att beställa en Cola light och berätta för serveringspersonalen att han hade duschat idag.

Imorgon är det måndag. Ny vecka med nya krafter. Jag har ett superstort lass med kläder och sängkläder att stryka och ännu mer att tvätta. Ska väl ta itu med det där med vikten också. Det blev en påse dillchips i helgen och inte fick jag någon hjälp med att äta den.

Jag har ju glömt att berätta att jag och mamma var med på loppiset i skrantaskolans matsal i lördags. Det gick bra och jag fick väl ihop runt 1300 kr. Det kanske inte låter så mycket men eftersom jag är pank så är de där pengarna guld värda och jag slipper ha ont i magen pga min dåliga ekonomi en stund. Nej nu ska jag planera kommande veckans matsedel. Det ska vara GI, billigt och barnvänligt på samma gång. Fasen vad svårt.

RSS 2.0