Två monster



Det finns en anledning till att vi köper med och äter skräpmaten hemma. Skulle vi sitta på restrangen och äta skulle nog de farliga små monstren skrämma slag på övriga gäster.

Min lilla affär........



Eller vad jag ska kalla mitt lager med Foreverprodukter. Jag gjorde en beställning i onsdagskväll och till min stora glädje kunde jag hämta ut paketet redan på fredag. Snabbare leverans har jag nog inte varit med om. Jag beställde bla ett mineralpuder och en svart kajalpenna till mig själv för att testa om forevers sminkserie var något att hänga i granen. Jag kan helt ärligt säga att jag är 100% nöjd med båda. Bättre kajalpenna har jag aldrig tidigare provat och mineralpudret är nästan för bra för att vara sant. Det trots att jag har en riktigt dålig borste att lägga på pudret med.

Idag är jag hemma från jobbet pga min kassa nacke som värker dygnet runt. Jag har varit på massage och kontaktat vårdcentralen så det onda ska väl försvinna såsmåningom. Men jag har inte bara vårdat mig själv utan även VAFFAT. (VAF=vård av fågel). Vi har massor av sidensvansar i trädgården som käkar äpplen både från marken och från träden. Det ser ganska roligt ut när det hänger äppelskruttar i träden. Tyvärr så blir de dyngraka av äpplena som legat ett tag på marken vilket resulterar i att de flyger in i våra fönster och slår sig. En stackare hittade jag flåsandes på marken igår men hade inte tid att göra något åt det för jag skulle på massage. När jag kom hem vid 18tiden så hade Magnus satt upp den i ett träd. Där satt den hela natten. I morse gick jag ut för att titta till den och då satt den och sov. När jag skulle ta killarna till dagis satt den kvar men hade vaknat. Tjugo minuter senare när jag kom hem igen så hade den flugit iväg. En sån himla tur. Annars hade ju jag fått gräva efter mask och skalbaggar. Jag hade givetvis tuggat födan åt sidensvansen om jag hade varit tvungen :)

Hurts



Ibland, kanske var sjunde år eller så, så kommer en ny fräsch grupp som är bättre än alla andra grupper och artister. Hurts är en sådan grupp. De går inte ens  att jämföras med andra nya band. De kommer att bli så stora. Hurts har dessutom gjort en cover på Kylies låt confide in me, vilket ger enorma pluspoäng hos mig :)

Förkyld



Det är söndag och som vanligt har hela helgen gått åt till att vara sjuk. så fort jag slappnar av blir jag sjuk. Jag har varit dåligt av och till i över en månad nu och jag är ganska trött på det. Annars är allt bra. Grabbarna har klarat sig ganska bra från att bli sjuka trots låånga dagar på dagis. Jag har fått ett vikariat på ett dagis fram till första december. Det känns bra. Jag kör bil till jobbet varje dag och blir tjockare och tjockare. Men jag ska ta itu med vikten såfort jag mår lite bättre. Jag har börjat som säljare av Forevers Aloe Vera produkter och det har gått ganska bra. Förra veckan sålde jag åtta produkter. Jag hade ett litet home party för första gången här hemma. Det var lite nervöst trots att det bara var två kompisar som var hitbjudna. Jag stakade mig och missade massa information och sa öööööh i början av varje mening. Förutom det så gick det bra och jag fick t.om sälja några varor. Nästa steg blir att plugga in fakta lite bättre sen ska jag försöka få komma hem till folk och ha lite mysiga homepartyn.

Nu ska jag lägga ut lite barnstövlar på tradera. Sen ska jag nog äta den där twix chokladbiten som ligger i skafferiet och väntar på mig. Jag känner att bilringarna ropar på twixen.

Snyggt foto va. Nyårsafton 2001 är det taget. Det var tider det. Magnus och jag var inte ens förlovade än och vi var nyära och levde på skräpmat, chips och Cola.

RSS 2.0