Semesterbilder



Här är några semesterbilder från när vi var på Mallorca förra veckan. Vi hade det riktigt härligt och soligt. När vi kom fram till Mallis var det kväll och regnet öste ner. Dagen därpå var det soligt men väldigt kallt och blåsigt. Jag längtade efter mina fingervantar. Man kunde inte sitta inne på hotellrummet för där var det ännu kallare. Dagen efter var det dock varmare ute och sedan var det varmt och sligt varje dag. Men det var lika kallt i hotellrummet. När vi smörjde in oss och barnen men solkräm fick de kycklingskinn och jag hade nästan ingen känsel i mina stelfrusna fingrar. Ja jag kanske överdriver lite (som vanligt) men det var ganska kallt. Nog om kölden på rummet. Milton lekte och badade sig igenom semesern. Milo hade stundtals kul men jag tror att han inte njöt av den lika mycket som vi andra. Magnus kom på den supersmarta ideen att packa ner Miltons sparkcykel + hjälm i resväskan. Så när vi skulle någonstans så åkte Milton sparkcykel och det var nog tack vare den som vi fick se lite av Alcudia. Att gå långa sträckor hade nog inte varit någon höjdare för Milton och vagn har han ju inte åkt sen han fyllde tre.
Flygturen från Karlstad till Palma var en riktig mardrömsfärd. Milo skrek sig igenom hela flygturen och båda Magnus och jag var trötta och stressade. På tillbakaresan gick det mycket bättre. Då somnade Milo och sov över en timme.
Det var mycket skönt att komma iväg på semester. Tack mamma för sponsringen. Utan henne hade vi aldrig kommit iväg.

Snart Mallis



Idag drar vi till Mallorca. Det ska bli så kul. Pojkarna är nedpackade (som ni kan se på översta bilden) och Milos nya superfina kläder som Tanja har sytt är med nedpackade. Visst är de läckra. Jag är så nöjd. Vi får lunch hemma hos mamma och pappa innan vi beger oss till Karlstad flygplats så vi slipper svälta. Vi ses när vi kommer hem igen. Bye så länge.

Ny snubbe



Dita von Teese har skffat sig en ny kille. Man kan lungt säga att hon bytit upp sig. Fast nästan alla killar ser ju bättre ut än hennes exmake Marilyn Manson.  En gång i tiden hade jag väggen full med Marilyn Manson affischer. Men det var lääääänge sedan. Jag har tillfrisknat.

Lady Gaga på torget



Idag var det marknad här i Karlskoga. Tyvärr visste jag om det förrän vid tretiden och då var väl marknaden över. Hade varit kul att slå ihjäl några timmar på stan.  Men jag sparade iaf lite pengar.

Lady Gaga är i Stockholm just nu. Jag borde också vara där. Hon är ju det bästa som hänt i musikväg på 15 år. Det känns lite trist att missa hennes konsert men jag klarar mig. Jag berättade för Milton att Lady Gaga är i Sverige och då frågade han om hon var på torget. Jag blev så full i skratt. Han trodde nog att hon uppträdde på en scen på torget precis som i påskas då utklädda påsktuppar och påskkärringar sjöng påsklåtar och alla Karlskogas förskoebarn var där och lyssnade och sjöng med.

Om mindre än en vecka drar vi till Mallorca. Ja om inte det där jädrans askmolnet sätter stopp för resan förstås. Stryker och tvättar (och shoppar) sånt som ska med på resan. Många shorts och linnen blir det till killarna. Jag måste nog tänka om lite när det gäller packningen för det är inte alls så varmt på mallis än som jag trodde. Dessutom ser det ut som om vår semester kommer att börja med regn.  Vem vet, vi kanske kommer hem lika bleka och glåmiga som innan vi åkte, ha ha.

Inatt drömde jag att jag hade sex med Alec Baldwin. Hallå, varför? Han är ju varken snygg, ung eller intressant. Tänkte ju börja titta på 30 rocks eller vad serien heter som han är med i men nu vete fan om jag vill det. Jag får nog börja att titta på Mad men istället. Den serien ska tydligen vara bra.

Ny soffa (o det var på tiden)



Nu har vi äntligen skaffat ny soffa. Den gamla röda plyschsoffan har fått ett nytt hem, på tippen. Där har den det nog bra tillsammans med sina jämlikar, eller vad det kallas. De nya sofforna fyndade vi på blocket. Fasen, nu vaknar Milo. Typiskt när jag för en gångs skull bloggar. Ja ja vi ses snart igen.

RSS 2.0