Party



Fy vad kul vi hade i lördags. Hela familjen var bjudna till Löfstrands på kräftfest och det blev en riktigt lyckad kväll. Kräftorna var ingen höjdare men pajerna och ölen var god. Magnus tog det lungt och gick hem tidigt och lade pojkarna medans jag och de andra tjejerna på festen gick ut på harrys. Vi fick en varsin hundralapp av Robert (undrar om han ångrar att han var så generös) så vi kunde roa oss kungligt :) Rebecca och Martin dök med upp och jag hällde i mig tre shots som var såå goda. Jag kan dock inte minnas att jag betalade för en enda av dem. Måste höra mig för med Helena vem som hade oturen att få pröjsa mina drinkar. När jag kom hem åt jag en delicatoboll och somnade och när jag vaknade igen vid klockan sex var jag fortfarande full. Som tur var så blev jag inte dålig och slapp bli bakfull, men jag varit otroligt trött och seg hela dagen. Magnus var så gullig i morse för han gjorde engelsk frukost (bacon, rostat bröd, vita bönor och stekt ägg) och te och kom upp med maten till sovrummet så att jag fick äta i sängen. Så lyxigt. Ibland kan jag knappt fatta vilken tur jag har som har en kille som Magnus.

Måndag 21/9. Milo 5 månader idag.

Idag är det måndag och klockan är snart ett. Vi ska försöka ta oss iväg till öppna förskolan om en stund men först ska vi äta upp våran pasta med köttfärssås. Helen var på besök på förmiddagen så Milton och jag bakade muffins och attans vad goda de var (men så onyttiga).
Magnus kom hem från Rom igår och hade lite presenter till barnen. Jag fick med två presenter trots att jag sa att han inte behövde köpa något till mig. Ett läppstift från Dior i en jättefin röd färg och min favoritrengöring från shiseido fick jag. Det bästa var förstås inte presenterna utan att han kom hem.

Den här veckan har jag en sån där mysig cellprovtagning att se fram emot. Vill inte. Fast minutrarna efteråt när jag är på väg från lassarettet och undersökningen är överstökad så brukar jag känna mig så lycklig att det är över och att jag inte behöver gå dit igen förrän om ett år.

Nya grejer



Förut var vi till coop och handlade lite och eftersom mormor och morfar var med så blev det en liten present till Milton. Matlagningsgrejer i plast fick han och nu har han gjort massa goda maträtter. Pizza var nog min favorit medans bajs inte var någon höjdare.
Magnus är ju i Rom just nu och än så länge verkar de inte ha gjort så mycket intressant. Han var inte imponerad av staden utan tyckte att Rom liknade en väldigt smutsig förort. Det ska bli kul att prata med honom ikväll och höra vad han har gjort under dagen.

Fredagsmys



Ikväll blir det fredagsmys. Nu har jag hållt igen ordentligt i snart två veckor så iväll blir det lite chips och någon av dessa serier. Jag är lite sugen på Gossip girl eftersom jag faktikst inte sett ett endaste avsnitt av det. Men först blir det fika hos Helena och sedan kinamat hos mamma och pappa. 

Mille sjuk och jag är gammal och bitter



Milton fick feber inatt så det blev inte mycket sömn för varken mig eller Mille. Magnus och Milo sov som stockar. Idag är Mille lite seg och jag mutar honom men en present från Magnus om han äter sin alvedon. Båda pojkarna har sovit en stund så jag fick ta en efterlängtad dusch och hårtvätt. Jag hade massor av planer för idag men nu blir ju inget riktigt som jag önskat. Skulle träfa min kusin från Stockholm som jag ser ganska sällan och Rebecca samt ta en powerwalk. Imorgon åker Magnus till Rom på lite semester.  Det blir roligt för honom men jag kan ändå inte låta bli att känna mig lite bitter och avis på att han kan glida omkring och roa sig så mycket. Jag undrar när det blir min tur att göra något skoj.När han kommer från Rom så reser han bort dagen därpå igen och jobbar borta en månad (?) men kommer såklart hem på helgerna. Alltid nåt att se fram emot. Helgerna alltså. Tur att det är lätt att sysselsätta sig med två små barn.  

Bantningen går sådär. Jo, jag bantar för fullt men inte går jag ner. Nej jag går upp istället. Jag fattar inte vad jag gör för fel. Men jag tänker bannemej inte ge upp för jag ska bli smal, om jag så ska dö på kuppen. Moget av mig va:)

Igår bjöd jag hem Carin och Ulrika och deras barn på lunch och fika. Jag lagade falukorv och makaroner till barnen och Unsstekta grönsaker med chilisås till oss vuxna. Till fikat fick de min hemmagjorda äppelpaj. Jag var så uppe i varv att jag inte kunde slappna av förrän på kvällen. Det var första gången jag bjöd på nåt hemmalagat så jag kände mig nästan lite duktig. Nästa gång blir det nog Helena och Robert +barn som får ta del av min hemmalagade mat, om de törs äta den. Jag kanske har skrämt upp dem med meningar som "hygien är inte min starka sida" och "all mat i vår kyl är för gammal".

Smilo



Milo kan det där med att dra på smilbanden

Torsdag 10/9

Idag sov vi till 7.15. Det var inga fel. Jag kom isäng sent igår kväll eftersom jag kollade på True Blood eller vad serien heter. Efter att jag lämnat Milton på dagis så har jag läst i min bok "Människohamn" som är jättebra och ätit frukost, druckit kaffe och ätit delicatoboll. Jättemysig morgon. Milo har sovit i över en timma. Jag har bestämt mig för att inte köpa något mer sexpack med delicatobollar efter att detta pack tagit slut. Ok jag förstår att det är en ganska ointressant sak att skriva om i en blogg men ni som läser denna blogg vet hur beroende jag är av mina bollar. Jag har gått upp i vikt den senaste tiden och i måndags började jag att banta. Det har gått bra hittills förutom just med delicatobollarna. Imorgon äter jag min sista på ett tag. Jag vill ju inte visa mig så här tjock för släkten när Milo ska döpas.

Sedan blir det en tur till Rebecca och Noah. Kul. Det var länge sedan vi träffades. Hoppas att Noah och Milton leker bra tillsammans. Nej nu ska jag gå på crosstraina lite. Typ en minut och sen tröttnar jag väl som vanligt.

Me&I kläderna har kommit



Jag beställde två fina plagg till Milo från Me&I och igår kunde jag äntligen hämta ut dem. Jag blev så nöjd. Jag blev dock inte lika nöjd när jag tittade på fakturan som följde med i paketet. Eftersom jag inte kunde gå på meandipartyt så skickade jag med en beställning med Emma. Tack Emma för att du fixade så att jag fick kläderna hemskickade. Nu ska jag försöka spara mina slantar för i oktober ska Emma ha meandiparty hemma hos sig och då får jag inte missa det. Då blir det Miltons tur att få lite nytt och fräscht.

Den fjärde oktober ska Milo döpas. Jag ska fixa inbjudningskort i början av nästa vecka.

Jag tror att jag håller på att bli sjuk (svininfluensan kanske). Lite ont i kroppen och segtrött. Aptiten är det dock inget fel på. Fast det var det nog ingen som trodde heller.

Pysslig mamma



Min kusin Mattias hade den goda smaken att välja söta Tanja till sin tjej. Det var ett antal år sedan. Nu har de skaffat två små barn och en hund. Tanja har även skaffat sig en blogg http://tanjis.blogspot.com som jag följer slaviskt. Hon syr jättefina barnkläder, dockor, mjukisdjur mm och är riktigt pysslig. Kolla in kläderna ovan. Plyschhoddien med molnmuddar är helt underbar och jag kan lova att det var svårt att bara stjäla fyra bilder från hennes blogg när jag ville ta alla bilder på allt hon gjort och visa. Jag blir t.om sugen på att lära mig att sy. Köpte mig faktiskt en symaskin för 5 år sedan men jag kan fortfarande inte trä på nålen. Jo nu överdrev jag kanske lite.

RSS 2.0