Tråkmåndag

Idag regnar det och jag är förkyld och har nedsatt hörsel, känsel, lukt och smak. Ganska synd om mig :). Nu ska jag gå och jobba. Milton och jag har tittat på Byggare Bob hela dagen. Vi har dansat lite också. Milton börjar bli riktigt duktig på att dansa. Han trampar snabbt med fötterna och snurrar runt några varv.  Ibland flaxar han lite med armarna med. Min duktiga kille.

Snyggast i Spice Girl

212523-483      212523-482     212523-481212523-480

När Spice Girls var som mest populära tyckte jag att Geri var snyggast och Posh var med snygg med sin mörka page. Det var innan hon började se ut som ett skelett. Emma Bunton såg mest töntig ut med sina tofsar i håret, klubbor i munnen och de gräsliga platåskorna som inte alls ser ut som de platåskor som är poppis för tillfället. Numera är Emma Bunton hundra gånger snyggare och jag gillar hennes stil mycket bättre än Posh. Jag har inte riktigt fattat grejen med Posh.

Lite sugen?

212523-479

En bild säger mer än tusen ord. Jag tror att denna bild vill säga : Hej jag heter Justin och vill knulla. Ha en trevlig söndag.

Resutlatet

212523-478

Så här snygg blev Milleboy i sin mustasch. Nu har jag bråttom. Bye.

Donald Trumps vovve

212523-477

Kolla in lille vovven. Den har sån där go Donald Trump frisyr .
Vi ska snart till mina föräldrar och äta middag. Härligt med helg. Det låter som om Magnus rakar sig inne i badrummet. Jag ber till gud att han ska ta bort sin hemska mustasch. Japp, det gjorde han. Vilken lättnad. Nu kan vi börja synas ute tillsammans igen. Fast risken finns förstås att han inte vill ses i mitt sällskap.

O herregud, gissa vad Magnus har gjort med Mille. Jo han har ritat en liten mustasch på Milton. Han är inte klok. Hoppas det går bort med tvål. Vi ska ju bort snart. Nu ska jag leta efter kameran. Detta måste förevigas på kort. Bye så länge

90-tal

212523-476       212523-475

Att nittiotalsmodet är på väg tillbaks är ju ingen nyhet men nu undrar jag om nittiotalssminkningen också är på väg att komma tillbaka igen. I sverige ser man mest tjejer med så neutral sminkning som möjligt. Det ska se så naturligt som möjligt. Man SKA vara sminkad men det ska INTE synas. Läppennan har varit så gott som förbjuden i cirkus 10 år (jag har dock använt läppennan dagligen men det törs jag väl knappt skriva). Kolla in Megan Fox på dessa bilder. Visst ser det ut som hon är riktigt 90-tals porrstjärne sminkad med markerade ögonbryn, mycket kajal och den ordentligt målade läppennemunnen. Mycket av allt liksom. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker det är snyggt eller trashigt. Jag vet bara att jag är väldigt trött på allt som ser naturligt ut.

(jag undrar om hon kan stänga munnen)

party party

212523-474

När jag ser denna bild så känner jag mig genast mycket mera partysugen :) Nej nu kan jag verkligen inte skriva mer för jag ska se utröstningen på idol.  Christoffer, Snyggmattias och Evelina är mina favoriter.

Minns ni mig

212523-473    212523-472

Hej, det var länge sen. Ni kanske trodde jag hade gått och dött men nej då, jag har bara tagit en liten bloggpaus. Jag har inte haft något att skriva om och ingen inspiration alls. Milton har varit sjuk och äter nu medicin för tredje gången sen i somras. I går fyllde min sambo 30 år(gubbe) och imorgon blir det fest här hemma. Jag känner mig sliten och sur och vill helst bara få vara ifred. Jag orkar inte vara trevlig. För jag är inte det minsta trevlig. Jag har mens och är ett monster. Fast det blir nog kul imorgon. Nu ska jag nog lägga mig. Godnatt.

Beach Babe

212523-471212523-470

Här är ett levande exempel på att smalast och brunast inte alltid är snyggast.  Leve alla blekfeta brudar med hängtuttar och degmage. Är man kvinna så ska man väl se ut som en och inte som ett bränt lik som rymt från krematoriet. Kolla in tantens trosor. Jag vet inte riktigt varför men bilderna får mig att tänka på bacon.

Slut på elakheterna för idag. Ush nu får jag dåligt samvete när jag gör mig lustig över någon annans utseende.

Förresten, imorgon börjar jag jobba kl 6:30. Hallå, det borde väl ändå vara olagligt. Jag måste gå upp klockan 5. Det är ju fortfarande natt då tycker jag. Jag hoppas att Milton sover utan avbrott inatt. Jag hämtade honom på dagis vid tretiden idag och han hade ätit dåligt sa fröknarna. Jag försökte få i honom lite mat under eftermiddagen och kvällen men han ville inte ha något. Lite macka och välling är det enda jag lyckats få i honom. Han har varit på dåligt humör också och sedan var han svårsövd som tusan. Jobbiga unge. Han är envis och så testar han gränser hela tiden. När jag säger till honom blir han asförbannad och slänger sig på golvet och gapar o skriker. Han kan inte vara min unge. Jag måste ha fått fel bebis på bb. Jag är nästan säker på att han är en bortbyting.  Oj nu är klockan 21 och jag måste gå och lägga mig. Puss och godnatt.

Noah 1 år

212523-469      212523-468

Igår var vi på födelsedagskalas. Det var Rebecca och Martins pojke Noah som fyllde ett år. Han fick massor av roliga presenter. Milton blev såå förtjust i Noahs motorcyckel och satt länge på den och gjorde brmljud med munnen. När Noah ville prova den så hytta Mille med näven åt honom och han lappade till honom på kinden en gång med. Det var ju inte så bussigt av Mille direkt. Jag antar att det inte dröjer speciellt länge förrän vi köper en likadan motorcyckel till Mille. Han har knappt några roliga leksaker. Han leker mest med sånt som vi förvarar i kökslådorna. Katternas mat är med roliga att leka med.

Idag var det dags för fotografering på dagis. Jag hade bestämt att Mille skulle ha sin nya Polarn och pyret tröja med djur på och hade därför sparat den till detta tillfälle. Självklart så lyckades Mille spilla filmjölk över hela sig vid frukosten på dagis så han fick ta en gammal t-shirt som jag inte gillar alls. Den har legat länge på dagis som sk extratröja och ser ut att vara från tidigt nittiotal. Så himla typiskt. Dessutom tog de korten utomhus så Milton kommer ha världens rödaste och snorigaste näsa. Gud vad jag klagar. Det blir säkert jättefina foton. Annars är jag mycket nöjd med Miltons dagis. Personalen är jättetrevliga och positiva och Milton älskar att vara där. Dessutom är de förstående när det gäller mina arbetstider och har inte klagat en enda gång på att jag ej kan ge dem ett schema eller när jag strular med tider osv. Nu är jag skittrött. Godnatt gott folk.

Förebilder

212523-465

Mina stilförebilder är varken Kate Cocaine Moss eller Adriana Lima eller någon annan overkligt snygg brasiljanababe. Nej jag jag gillar tjejerna i Girls Aloud. De har mest gjort skitlåtar det senaste året men vad spelar väl det för roll när de har såå fina klänningar. Jag älskar det feminina modet med små tajta klänningar och höga klackar och en riktig snygg sminkning. Det ska vara kvinnligt. Linne med brottarrygg, baggy jeans och andra formlösa kläder är inget för mig. Svenska designers med sina oversizekläder och androgyna modeller med osminkad glåmig hy går med fetbort. Jag tycker att svenska hippa designers gör sunkmode för det mesta. Minimarket är dock ok enligt min smak men annars tycker jag att de flesta är ganska ointressanta. När det gäller shopping så blir det mest H&M och Lindex för min del eftersom jag bor i en liten stad med litet klädutbud. Sedan jag blev småbarnsmamma så har mitt intresse för mode minskat lite men det känns helt ok. Jag älskar fortfarande modetidningar och att shoppa men jag har inte någon klädångest längre.

Dagens outfit

212523-467212523-466

Idag är jag klädd i Kappahls kläder från topp till tå. Lite lagomt pinsamt men vi har ju inget Top shop här i karlskoga så vad ska man göra.
Milton är däremot lite trendigare och bär en orange plyshdress av coola märket Me&I.  Magnus bär en svart skjorta från Jack&Jones. Sådär ja, då har jag fått med hela familjen.

Jo dieten går bra

212523-464     212523-462

Magnus tog en sådan tjusig bild på mig och Milton när vi satt i ett transliknande tillstånd och mumsade bulle. Man kan verkligen se att vi båda är riktiga sockergrisar.

På den andra bilden ser ni Miltons kusin Lars som är tre år om några dagar.
Nu ska jag försöka få Mille att somna. Jag hoppas det går snabbt.

Dagens outfit

212523-460

Idag fyllde Magnus lillebror Pierre sjutton år så vi åkte och firade honom. För en gång skull hoppade jag ur mysbrallorna och satte på mig något anständigt.
Jeans- H&M
Tunika-Lindex
Skärp-Mallorca
Skor- Jag vet att de ser döskumma ut på bilden men det är faktiskt platåankelboots med hög klack även om det ser ut som myggjagare eller liknande. Iaf så är från skopunkten( som om någon skulle undra ha ha)
Jackan är den gamla vanliga 20 kronors skinnjackan jag köpte på loppis för 100 år sedan.

Trashy och inte så classy

212523-459

Idag heter min förebild Britney Spears och jag ser ungefär lika trashy ut som henne. Kolla in hur illa det ser ut med klänningen som väller ut på sidorna och lilla korta skinnjackan som absolut inte ska bäras till klänning utan midja. Vissa dagar är jag en modekatastrof. Idag är en sådan dag. De firar jag med att föreviga det med ett foto i min blogg. Puss och kram på er.

GRATTIS till  Mattias och Tanja som fått en liten pojke.

Jag lever fortfarande

212523-458       212523-457

Ja jag lever faktiskt fortfarande. Fast nu var det ett ett bra tag sedan jag skrev sist. Idag är det första dagen sedan i torsdags som jag känner mig frisk. Det kändes skönt att vara tillbaks på jobbet igen.  Annars är det mesta som vanligt. Jag är pank (surprise) och överviktig (ännu mera surprise).
Igår var jag på ett möte hos min handläggare på arbetsförmedlingen. Eftersom jag stämplar de dagar jag inte får jobb (de dagarna existerar inte längre) så måste jag "aktivt söka jobb i hela sverige". Jag måste också  vara beredd att flytta om jag får jobb. Fy vad trött jag blir. Jag har ju ett jobb som jag trivs med och jag har ett hus jag inte vill sälja och en stad jag inte vill lämna. Jag får ångest av att vara arbetssökande. Men jag tror inte att jag törs gå ur A-kassan för då händer det väl nåt som tex att jag plötsligt får jättelite jobb eller får sparken eller liknande. Det är ju A-kassan som bestämt att man måste söka vartenda fuking jobb i hela sverige och flytta på direkten om ett jobb skulle dyka upp. Hallå, jag är ju inte ens arbetslös. Jag stämplar ju bara upp några timmar då och då.

Vad tycks om Miltons nya retrodress från Polarn&pyret?

På den första bilden ser ni kokkosnutt. Han vägrade att titta in i kameran utan skulle absolut blunda. Envisa katt!

RSS 2.0