Middagslur och julpynt



Godkväll. Snart är det läggdags men jag skriver några rader först. Inatt sov jag så dåligt, som jag nästan alltid gör natten innan jag ska upp kl 5 för att jag ska öppna på förskolan. Vaknade på natten och var kissnödig och sedan var det så svårt att somna om. Men eftersom jag slutade jobbet redan vid kl12 så bestämde jag att idag skulle Milo och jag sova middag hemma i min säng. Det funkade bättre än jag hoppats på för även Milton somnade i dubbelsängen så där låg vi tre och sov som stockar hela eftermiddagen.

Sedan julpyntade jag lite. Jag måste verkligen skaffa några nya ljusstakar. De jag har är från bronsåldern. Inte bra. Magnus gick och lade sig redan vid sjutiden. Han vägrar fortfarande erkänna att han är sjuk. Nej det går ju inte för sig att vara hemma från jobbet en dag och krya på sig i lugn och ro. Nej sånt gör inte riktiga karlar. Riktiga karlara jobbar med lunginflammation, sprucken blindtarm och vinterkräksjukan (helst allt samtidigt).

OBS! Det är (tyvärr) inte mitt hem på bilden. Fast det var väl ingen som trodde det heller.


Rik som ett troll



Rika män får vackra flickor. Han måste ha varit fruktansvärt rik. Han kanske t.om hade stoppat pengar i kalsongen (bland hår och flatlöss)

Är det inte Izabella Scorupco??



Ja det kan man ju lätt tro eftersom vi är lika som bär, men nej det är ju jag på bilden. Här står jag och snörper med munnen med en mugg kaffe i handen.Jag jobbar för fullt och visst ser jag ut att älska mitt jobb? Och innan ni tänker tanken så kan jag meddela att nej, jag är inte gravid och nej, jag har inte gått upp i vikt. Jag har högt uppdragna täckbyxor under jackan, samt en tjocktröja.

Jo jag älskar faktiskt mitt jobb och brukar inte se så sur ut. Men jag är ju faktiskt dagisfröken och då har man en kopp kaffe i ena handen,man är lite grinig och barnen................ja var är barnen??.

Idag är det första advent. 10 grader varmt och jätteblåsigt. Jag har varit inomhus hela dagen och inte gjort något vettigt eftersom jag är förkyld och orkeslös. Denna helg skulle jag hinna så mycket och jag skulle julpynta och göra fint. Jag tog t.om ledigt från jobbet i fredags för att få en låååång helg. Men när jag vaknade i fredags så var jag alltså genomförkyld. Men imorgon är det måndag och jag är säkert bättre.

Magnus är med förkyld och glansig i ögonen och surare än vanligt. Jag tycker att han ska stanna hemma ifrån jobbet imorgon men det kommer såklart inte på fråga. Att sjukanmäla sig existerar inte i hans värld. Nej han ska jobba utomhus hela dagen imorgon utan mössa. Envis och vrång som en gammal finngubbe är han.

 

Min minste pirat



Det är inte bara Milton som gillar pirater. Det gör även Milo. Kolla in tesilen som han använder som örhänge.
Idag har det varit en riktig segdag. Jag har varit så trött, seg och orkeslös. Försökte piggna till genom att promenera i dagsljuset (vilket ljus) till jobbet med lite bra musik i lurarna men inte ens det hjälpte. Det är torsdag imorgon och veckans sista arbetsdag eftersom jag tagit ledigt på fredag. Jag avslutar dock arbetsveckan med utvecklingssamtal i grupp. Jippi (eller nåt). 

Idag fyller min goa arbetskamrat Marie år. Jag vet inte vad hon fyller så jag får väl fråga imorgon :)  Jag fick veta att jag får följa med i jobbflytten efter jul. Visst, jag kanske bara får vara med i januari och sedan börja springvika igen men jag är lycklig för varje dag jag får vara med mina underbara kollegor. Jag kommer att sakna dem så när mitt vik är slut:( Jag har aldrig mått så bra på arbetet som tillsammans med dem.  Så nu gäller det att ta vara på den tid som är kvar. Vi flyttar lokaler till Bråtens förskola, glömde jag ju att skriva:)

Nu väntar ducshen på mig. Bye.

Min lille pirat



Igår var det lördag och Milton var bjuden på kalas hos Oliver. Man fick klä ut sig om man ville och Milton ville vara ett brinnande skelett. Jag kände att det inte riktigt var ett alternativ så det fick bli en runda på stan för att hitta något annat i utklädninsväg. H&M hade piratkläder till ett överkommligt pris och i stl 122/128. Milton och Milo passade på att välja ut lite nya t-shirts till Magnus som behövde förnya sin garderob. Det blev en t-shirt med en skelettpilot, en med en spökflicka och en med en spökhäst. Så blir det när barnen får bestämma:) Magnus fick dock äran att själv bestämma vad han skulle få i farsdagspresent. Han valde en sk björnfitta = en sån där pälsmössa med öronlappar som hänger ned på sidorna.

Idag är jag sleten, förkyld och har ont i halsen. Ska plocka och tvätta lite. På tisdag ska jag på medial vägledning. Det ska bli så spännande. Jag ska alltså träffa ett medium som kanske kan se någon släkting som är bortgången och kanske har en hälsning eller liknande. Jag har inte varit iväg på något liknande så jag vet inte alls vad jag har att vänta. Jag har dock blivit väldigt intresserad av det andliga på senaste tiden så det känns som ett steg i rätt riktning. När jag var barn så var jag lite mottaglig för det övernaturliga men det försvann mer och mer ju äldre jag blev. Jag hörde körsång ibland på kvällarna (änglar?) och har sett lite saker som inte går att förklara. Nuförtiden drömmer jag sanndrömmar ibland men annars så händer inte mycket övernaturligt.

Nu ska jag slänga in lite tvätt i maskinen.

Tack Mamma för all strykning och fönsterputsning du hjälpt till med.

Grattis pappa på fars dag!

RSS 2.0