Buddy är död



Idag somnade han in, våran Buddy. Han blev 13 år.

Hej

Gissa vem som nu är lycklig ägare till en vit klänning med turkosa broderier från Indiska. Jo jag. Pojkarna och jag åkte in till Marieberg idag med mina päron. Milo sov hela tiden och mamma tog hand om Mille när jag shoppade. Jag köpte en liten födelsedagspresent till mig själv. En kaffekopp med fat och tillhörande sked från Green Gate. Jag ska fota dem imorgon om jag har tid så ni får se hur söta de är. Fyndade på hemtex med. Några t shirts till Magnus blev det med (men de är säkert alldeles för stora eftersom han  har bantat ner sig till en vandrande pinne).

Imorgon fyller jag 31 coola jordsnurr. Det tänkte jag fira med en räksallad från närmaste pizzeria. Godnatt.

Förresten så har Mille varit snällare idag. Han har sagt flera gånger att han älskar pappa och saknar honom.  O så har han lekt själv hela dagen och jag har hört att sa för sig själv -Är du min lilla vän. Ja jag är din lilla vän.  O så var han så söt när jag drack kaffe och han frågade mig - Srullpar du, mamma? Han menade slurpar men det lät så sött när han sa srullpar. Nej nu är det läggdags.

Milo 3 månader imorgon



I morgon är min lille gosse tre månader.  Han har börjat att få sitta korta stunder i en hög barnstol som står vid köksbordet. En tjock kudde får han ha bakom ryggen och sen är han supernöjd och gladast i karlskoga.

I söndags åkte jag och Helena in till Marieberg och shoppade. Jag var rädd att Helena skulle tycka att jag var jobbig i affärerna. Att jag var för länge i provhytterna och att hon skulle få stå och vänta  utanför affärer som jag var inne i. Eller att vi inte skulle passa ihop som shoppingpartners. Jag hade fel. Hon var jättekul att shoppa med och vi kom hem med många påsar. Jag köpte en skinnjacka, lite smycken, jeansleggins, en kjol och några t shirts. Helena köpte upp hela Gina Tricot. Nej jag skoja bara. Jag köpte inte en vit klänning med turkosa broderier på Indiska för 249 kr. Men det borde jag gjort. Då hade jag sluppit tänka på klänningsjäveln hela tiden.

Milton krånglar nåt enormt när jag ska lägga honom. Om han gör det imorgon med så får jag ett nervsammanbrott. Jag orkar verkligen inte mer.  Oj vad negativt det blev här då. Men det är ganska kasst att vara ensamstående under veckorna. Tur att man har mamma och pappa så nära. Vet inte vad jag skulle göra annars.

Olivia Palermo



Olivia Palermo heter denna donna. Jag har sett henne i serien The City och nästan fått lite ångest över hur bitchig hon är. Hon är dock väldigt vacker och är stilsäker som få. Hennes hår är verkligen to die for. Både färgen och frisyren är så fin. Snart är det nog dags för min årliga klippning. Det blir grejer det.

vi har skaffat en platt tv



Vi var antagligen näst sist i stan med att ha en vanlig stenålders-tv (mina päron var de sista) men nu har vi skaffat en stor platt tv som vi hängt på väggen som om det vore ett konstverk. Massa nya häftiga kanaler har vi med skaffat. Mamma och pappa var inte sena att hänga på utan har nu med skaffat en trendig tv. De har dock inga nya coola kanaler.

Michael Jacksons dotter



Jag tittade på minnesgalan för Michael Jackson förut och kunde inte se mig mätt på hans tre fina barn. Jag har som så många andra sett bilder på dem med skynken över ansiktena i skvallertidningarna. Jag tyckte att det var synd om dem som inte fick visa sina ansikten och undrade om de levde ett bra liv. Men efter att ha sett Michaels 11 åriga dotter Paris hålla sitt tal i slutet på galan så undrar jag inte mer. Michael var den bästa pappan man kunde ha, sa Paris innan hon bröt ihop. Det var så ledsamt att se.

Mina favvo låtar av Michael Jackson:

1. Smooth criminal.

2. Man in the mirror. Jag spelade in den på kasett när den låg på tracks.

3. Human nature.

4. Leave me alone. 

Jag är inget Michael Jackson fan och har aldrig heller varit det men hans musik är en del av min uppväxt. Jag antar att det är likadant för de allra flesta i min ålder. MTV startade och där visades han jämt. Hans video Thriller var den dyraste musikvideo som någonsin gjorts (på den tiden). Han var störst i hela världen. Madonna var näst störst. Det surrade rykten om honom redan på åttiotalet. 1988 stod det  i tidningarna att hans näsa vittrade bort. Jag tog mycket illa vid mig och tog upp det med mina föräldrar. Kommer inte ihåg vad de sa om det. Jag spelade in mig själv på band när jag sjöng Bad med alla stön och flås ( humorn var på topp redan då). Helen och jag gjorde oss lustiga över Michael och hans bästa vän, apan Bubbles (som nu är 26 år).

Visste ni förresten att Michael Jackson har varit här i Karlskoga. Jo det är helt sant. Han stannade till med sin turnebuss vid resturangen vid våtsjön och köpte sig en macka.

Jag kan inte riktigt fatta att han är död.

Nej nu är det dags att sova.

Bäst i världen



Jag älskar Lady Gaga. Hennes låt paparazzi måste vara den bästa låt som skrivits på 2000-talet. Jag tror hon kommer bli jättestor. Det händer inte så ofta att jag fastnar för en artist eller grupp längre utan oftast bara för nån låt då och då. Det är ju inte som när man var tonnåring och hade idoler. Men Lady Gaga är  faktiskt min idol.

Tisdag

Hallå. Det var ett tag sedan jag skrev men tiden har liksom inte räckt till så bloggen har fått vila lite. Nu ska jag försöka uppdatera lite oftare. Milton har börjat äta igen nu när värmen försvunnit men nu har Milo blivit sjuk istället. Är det inte den ena så är det den andra. 39.6 hade han i feber i förrgår natt och sedan har den legat runt 38.5. Nu är han feberfri och jag hoppas att det fortsätta så. Jag var till lasarettet igår för jag misstänkte att han hade ont i örat eftersom han skrek så men läkaren hittade inget i varken öron eller hals. Fy vad jobbigt det är när barnen är så små att de inte kan tala om vart de har ont.

Den vinröda klänningen med rosa rosor från kappahl är min nu. Den passade bra men skulle bli bättre om jag gick ner några kilon så jag jobbar på det. Jag har inte ätit nåt godis eller chips på ungefär två veckor men jag måste erkänna att det blivit någon glass eller delicatoboll ibland. Men jag har minskat på chips och godisätandet räjält så jag är lite besviken att jag inte sett nåt resutat på vågen än. Jag får försöka att röra på mig lite mer antar jag. Att dra ner på maten gör jag inte eftersom jag ammar.

19 grader kallt



Denna bild tog jag i början av januari. Det var så fruktansvärt kallt. Luften gjorde ont.  Jag minns att värmen slutade att funka inomhus en dag och då hade vi bara 14 grader inne hos oss. Då var jag så stelfrusen i fingrarna och tårna. Det är jag inte idag.

Idag är det torsdag och Milton har inte ätit sen i söndags. Vi har försökt med det mesta men inget funkar. Inte ens glass och godis. Lyckas vi få i honom några tuggor mat så kräks han snart upp det. Tack och lov så dricker han bra och välling får han i sig när han känner för det. Fast jag hoppas att det vänder snart och han börjar att äta igen. Han börjar se riktigt sliten ut och det märks att han inte mår så bra. Jag ringde till vårdcentralen igår men de sa såklart att det inte var någon fara sålänge som han fick i sig vätska och kissade.

Nu har vi hustelefon igen.

RSS 2.0