Kortaste inskolningen



Milos inskolning har gått som en dans. En tredagars inskolning blev det. I morse vaknade han nämligen och var varm och god. Lite för varm bara. Så han får stanna hemma resten av veckan. På måndag börjar allvaret. Jag har mycket jobb framöver och det ska bli så spännande. Lite träning ska det bli med, har jag tänkt. Jag är så trött på att vara överviktig och ännu mera trött på att vara orkeslös, trött och sur. Det är svårt att ta hand om två vilda busar när man inte har ork. Men nu ska det bli ändring på det. Minst tre kilo ska bort innan jul.

Trattkatt



Såhär ser Coccos ut numera. Tratt runt halsen har han och medecin får han morgon och kväll. Stackarn hade blivit biten av en annan kisse. Bettet blev till en böld som sprack och sedan blev det en stort, illaluktande sår som varade i flera dagar. Vi märkte inget förrän jag hittade blod i källaren en dag förra veckan och sedan väntade vi ett par dagar innan vi kontaktade vetrinären. Jag blev något chockad när vetrinären rakade bort pälsen runt såret och man såg hur stort såret verkligen var. Visst förstod jag att det var illa eftersom det luktade illa och inte ville läka men att såret var så stort trodde jag inte. Det blir en 14 dagars pencilinkur för honom. Salva i såret ska han ha två gånger om dagen men det får Magnus sköta. Jag tycker det är för läskigt med sår och blod och var.

Hösten är här



Det är trist att sommaren går mot sitt slut men det känns ändå kul med hösten. Som början på nåt nytt. Nästa vecka ska Milo skolas in på dagis och veckan därpå börjar jag att jobba. Jag har redan blivit uppbokad ett par veckor i september och det känns jättebra. Jag har också bokat in ett Meandi party torsdagen den 9 september. Alla som vill komma är välkommna. Sedan är jag ganska så säker på att jag vill satsa på Aloe vera produkterna. Att bli säljare alltså.

Aloe vera



Igår var jag i Vallakyrkan i Degerfors på Forever Living träff. Jag måste erkänna att jag hade förväntat mig att det skulle vara ett riktigt sektmöte men jag blev glatt överraskad. Det var normala människor som sa normala saker och det var ingen som försökte få mig att bli säljare och ingen som lockade med att man kunde tjäna såååå mycket pengar. Det blev en jättetrevlig kväll. Jag älskar Forever livings Aloe vera produkter så det var såklart superkul att träffa fler som gör det.

Mad men = bäst just nu



Jag har aldrig sett en serie där det röks så mycket som i Mad men. De röker inne på kontoret, på resturangen, på barnkalaset, i barnens rum när de små nattas. i sängen, vid matbordet och på alla andra tänkbara ställen. Den gravida kvinnan röker och självklart röker gynekologen medans hans patient ligger i gynstolen.  Jag som knappt feströker längre blir riktigt röksugen varje gång jag ser ett avsnitt av Mad men. Jag tänker på den gamla goda tiden i London när jag rökte i baksätet på Shanes bil eller när jag låg i sängen och tittade på tv, rökte en cigg och drack te med massa socker i. Nej nu kan jag inte skriva mer för jag ska byta blöja på Milo samtidigt som jag röker. Eller kanske inte.

Familjen Lego


Förra veckan köpte jag Lego Dvdn Clutch Powers äventyr. Eftersom jag är snål och filmen var dyr (170kr) så höll jag tummarna extra hårt för att Milton skulle gilla filmen. Tack och lov så var filmen värd varenda krona. Milton tittar på den ca 2 gånger om dagen och han verkar tycka att den är lika bra varje gång. Han har även lärt sig repliker från filmen. Det har även jag och Magnus gjort. Filmen är faktiskt ganska bra och några roliga skämt finns det med (som vi kör stenhårt med här hemma).

Nu börjar jag bli lite orolig att Magnus och jag har skämt bort Milton lite för mycket. Det är inte det att han får se på film så fort han vill utan att vi ha köpt så mycket lego till honom. Förra fredagen fick han Power Miners lego. I söndags gick jag och köpte Power Miners lego. Igår gick Milton och jag till Leklådan och han fick Power Miners lego och då såg jag att de hade sänkt priset på en stor förpackning Power Miners från 349kr till 249kr. Det berättade jag för Magnus när vi kom hem och sedan tog det inte lång stund innan den förpackningen  låg i bakbuckan på våran bil. Igår fick Milton även ett sånt där ishockyspel som man står upp och spelar samt en cementblandarbil av mor och fars grannar. Det kommer säkert att sluta med att Milton tycker att det är helt normalt att få leksaker varje dag. Men det är så svårt att låta bli att handla lego när även Magnus och jag tycker att det kul med lego. Vi måste helt enkelt inte lekt klart med lego när vi var små. Jag ägde bara lite lego som jag förvarade i en skokartong. Jag försökte bygga en mysig husbil av bitarna till en liten legoambulans men det gick sådär.
Så jag tar igen det där med legobygget nu istället.

RSS 2.0