Längtar efter shopping



Idag längtar jag efter att få ta en tur i Karlskoga city. Ja helst av allt skulle jag vilja åka till örebro eller karlstad men det kommer ju inte att hända förrän jag törs köra dit själv.
Men Milton är ju sjuk så det blir varken bokrea eller LindexHMKappahl för mig. Visst skulle säkert mamma eller pappa ställa upp och sitta barnvakt en timma men det kan jag inte tillåta för då blir de med 100% smittade av Milton. Jag får helt enkelt klara mig. Herregud vilket I-lands problem. Det är ju töntigt.

Mitt nya nyttiga liv har nu börjat på allvar. Jag har just nu fyra träningspass inbokade och ikväll kör jag core och fucking zumba. På lördag blir det easyline och på söndag zumba igen. På måndag blir det body combat som är mitt favoritpass.  Igår köpte Magnus med mörk choklad till mig och en stor schweizernöt till sig själv. Men jag klarade av att inte ens lukta på Schweizernöten utan höll mig till min mörka choklad. Jag moffade inte upp hela som jag annars gör på några minuter utan åt bara en fjärdedel ungefär. Jag var inte ens sugen på något annat sött. Jag blev nöjd efter bara lite mörk choklad. Det är ett stort steg för mig. Jag är ju annars väldigt bra på att ljuga för mig själv. Jag kan utan problem äta några kakor på förmiddagen, lite godis på kvällen och några skivor vitt bröd under dagen och sedan glömma bort att jag ätit alla dessa onyttigheter och verkligen inte fatta varför jag inte går ner i vikt.

Så nu blir det ingen Cola, juice, socker i kaffet och jag ska försöka undvika sötad yoghurt. Dra ner på kolhydrater ska jag med göra men inte undvika dem helt. Kolhydraterna behövs när jag jobbar.

Hejsan



Visst är bilden ovan ganska rolig. Min typ av humor är det iaf.
Jag har inte bloggat på ett tag för jag har inte haft så mycket att berätta. Vi är sjuka i omgångar som vanligt. Igår var jag sjuk. Hade jätteont i halsen, örat och huvudet så jag blev ganska förvånad när jag vaknade i morse och mådde hyfsat bra. Glädjen blev dock kortvarig eftersom jag upptäckte att Milton inte var riktigt kry. Han har blivit sämre under dagen och nu ligger han i soffan med hög feber och ont i kroppen (influensa). Det blir att vabba resten av veckan. Imorgon blir det Zumba och Core på kvällen. Det ska bli kul trots att jag avskyr zumba pga att jag är så kass på det. Jag blir så frustrerad att jag nästan gråter när jag inte ens klarar av de lättaste rörelserna. Men jag tänker inte ge upp.

Aloe Vera försäljningen går bra. Jag tog med lite krämer till jobbet som arbetskamraterna kunde få testa och vips så hade jag sålt slut på mitt lager. Nu har jag beställt mer produkter. Både till mig själv och produkter att sälja. Glömde dock att beställa solkräm till semestern. Ja ja, jag kanske gör en till beställning innan vi åker.

Pappa gillar allt med hål



Igår sa Milton en sån rolig sak.
-Pappa gillar allt med hål.
-Ja det gör jag, sa Magnus medans jag hade svårt att hålla mig för skratt. Men vad Milton egentligen skulle säga var förstås: Pappa gillar alkohol.
Milton sa en anna kul grej häromdan. Han ville ha glass och jag rotade fram lite glass ur frysen och när han fick se vilken sorts glass det var utbrister han: Häxans Vulkan!!!!!! Vilken glass är det då undrar ni. Jo självklart Texas Pecan.

Kolla in Milo på bilden. Så liten och oskyldig. Han var en sådan snäll bebis. Men när han fyllt ett år hände något. Han blev ett litet monster. Idag stod han i brygga och skrek. Nej jag skojar inte. Han påminde då lite om tjejen i excorsisten.

Idag blev det ingen träning. Skulle ha tränat Body Combat men kände mig lite risig i morse. Svettades som en tok och halsen kliade samt förkyld så jag avbokade. På eftermiddagen mådde jag dock mycket bättre men jag tror ändå jag gjorde rätt i som avbokade. Jag gjorde dock inte rätt när jag senare smällde i mig massa choklad. Håller jag på och äter massa onyttigheter så kommer jag ju inte att bli det minsta smalare tills semestern.

Zumba



Exakt kl 09:00 kunde man börja att boka in sig på söndagens pass på träningslagret. Eftersom jag är hemma och vabbar så kunde jag ju vara inne på deras hemsida och boka in Zumban online redan kl 9 så det gjorde jag förstås eftersom det verkar vara stor åtgång på de 35 platserna. När klockan var 09:01 var alla platserna slut och klockan 09:03 fanns endast en reservplats (av 10) att boka. Helt otroligt. Jag är jätteglad att jag fick en plats denna gång. Ska bli så skoj att prova Zumba.

Rödaste skorna


Okej, det kanske är helt fel att köpa skor som dessa under vinterhalvåret men fy vad snygga de är. Dessa skönheter kommer från HM och passar inte på ett par blekfeta ben med torra, nariga fötter som inte sett solljus på över ett halvår. Alltså passar de inte på mig men om du har bruna fina ben med nyfilade fötter så passar du säkert jättefint i dessa.

Jag vabbar hela denna vecka. Milo har haft feber sedan i lördags och har fortfarande runt 38 grader. Idag (onsdag) har han även blivit dunderförkyld. Han var ju förkyld redan innan men idag blev det ännu värre. Jag hade nästan lite panik först. Jag har nog aldrig varit borta från jobbet en hel vecka. Fast det är bara att gilla läget. Jag kan ju inte styra hur länge Milo är sjuk.

I måndags tränade jag body combat för första gången. Herregud jag trodde jag skulle svimma, så jobbigt det var. Men samtidigt var det kul och jag kände efteråt att jag ville göra det igen. Imorgon ska jag försöka få en plats till söndagens Zumba. Nu ska jag bannemig bli lite smal tills semestern. Jag är så glad att Rebecca aldrig gav upp hoppet om att jag skulle med o träna. Vet inte hur många gånger hon har frågat om jag ska med och jag har gång på gång kommit med någon dålig anledning varför jag inte kunnat. Hon är en bra kompis.

RSS 2.0