Nästan skrämd till döds



Idag skrämde Milton nästan livet av mig. Jag höll på att byta sängkläder i min och Magnus säng och Milton var såklart med och hoppade omkring i sängen och busade för fullt. Han slog i bakhuvudet lite i sängkanten men det var ingen fara, men jag sa åt honom att han fick leka i mitten av sängen så han inte skulle slå sig igen. Plötsligt hoppar  han upp och landar på magen och det såg ut som om han landade mjukt men han skrek till högt. Då trodde jag att han landat på näsan eller bitit sig i tungan och lyfte upp honom. Han bara gapade jättestort och jag väntade på att han skulle gallskrika men det komm inget skrik utan Mille såg ut som han somnade till. Han blev likblek och alldeles kall och snarkade några gånger och verkade sedan helt borta. Hans blick var tom och jag trodde att han han hade slutat att andas så jag dunkade honom i ryggen och försökte få honom att kvickna till. Sen märkte jag att han andades och han tittade på mig men verkade inte fatta vad som hände.Han blev svettig men var fortfarande kall och blek ,men svarade på tilltal och sen fick han lite banan och festis och mormor och morfar kom på en snabbvisit.  Efter ett tag så kom ansiktsfärgen tillbaka och Mille var som vanligt. Han verkade dock inte komma ihåg vad som hänt innan. Jag fattar inte heller vad som hände. Trodde först att Milton kanske hade tappat andan/luften men de gånger jag har varit med om det  (på dagis) så har barnen alltid blivit livrädda och skrikit och gråtit länge när de fått tillbaks andan men så gjorde ju inte Mille. Han måste ha tuppat av och sedan inte komit ihåg ett dugg och därför inte bivit rädd eller ledsen. Jag däremot har nog aldrig varit så rädd.

Midsommar



Idag är det midsommar och det är kallare än det varit på länge. Just nu hänger regnet i luften men klockan är bara 09.18 så mycket kan hända tils vi ska iväg till släktens stuga kl 17.
Jag ska nog dra ner till stan för att försöka hitta något att sätta på mig ikväll. Något varmt men ändå somrigt. Finns det såna kläder tro?

Itisdags var vi till bb och hälsade på Helen och bebben som ska heta Alex. Gud så söt han var. Nu kommer Mille och vill kolla grävmaskiner på youtube. see you soon.

Hypad men underbar



Jag älskar denna hypade klänning från H&M. Jag vet att det bara är en klänning och att den är uttjatad i varannan blogg men jag vill så gärna ha den. Jag vet också att man kan köpa den för överpris på Tradera (eller den ännu mer hypade korsettklänningen i samma mönster för runt 1000-lappen).

Jag skulle vilja ha en 36a eller en 38a. Jag skulle nog kunna tänka mig att svälta så att jag kan klämma in mig i en 34a. Eller äta upp mig till en 40a. Eller 42a som jag kan sy in. Vilken storlek som helst går bra. Och jag kommer fortfarande vara intresserad av klänningen när jag fyller år (22juli). Hör du det Magnusälsklingspojken min. Ja, jag är lika desperat som jag låter.

New babies in town



 Stort grattis till kusin Sanna som nyligen fick tvillingpojkar och ett lika stort grattis till Helen som i natt fick en liten pojke.
Imorgon ska jag till bb för att spana in Helens lille grabb. Gud vad jag är nyfiken. Kan inte vänta på att få överösa henne med 100 frågor om förlossningen. Helst hade jag ju velat sms:a alla frågor bara för att få min nyfikenhet stillad, men Helen hade antagligen inte brytt sig om att svara på allt. Hon har ju lite viktigare saker för sig.

Vad ska jag köpa till lillen? Kläder? leksak? filt? Tur att jag slutar tidigt imorgon så att jag kan gå på shoppingtur.
Jag antar dock att Milton inte är lika sugen på shoppingtur som jag är. Jag får nog muta honom med grävmaskin och glass.

Grävmaskiner



Å vad jag börjar bli trött på grävmaskiner. Det är det enda Milton talar om och tänker på. Han vill hela tiden titta på grävmaskinsvideor på youtube eller läsa böcker om grävmaskiner. Eller gå ner till Mcdonalds där de bygger rondell. Där vill han sitta i sin vagn, helst mitt i vägen och titta på grävmasinerna. Visst ,det kunde vi väl göra om det inte vore för att trafiken är hemsk där. Jag antar att det bara är för mig att vara happy och läsa ännu en bok om grävmaskiner för att Mille ska vara nöjd och glad.  Just nu sitter han brevid mig i soffan och tittar i sin bok "massor av fordon". Jag ska nog ta på mig bikinin och sola lite.

Dagens önskebild (favorit i repris)

212523-618

Denna bild har varit med i bloggen förut men eftersom den är så otroligt populär så får den vara med igen.

De som önskat bilden är Agneta, Magda, Helena, Kerrttu, Anne-Marie, Arja, Marie och Magnus Hedelin.

Imorgon är jag ledig från jobbet. Vet inte riktigt vad jag ska ägna mig åt. Troligen ska jag kontakta min gravida vän Helen.

Härom natten drömde jag om ormar. Jag som aldrig sett en levande orm. Men gissa vad jag såg dagen därpå. Jo en orm som slingrade sig omkring på cyckelbanan när jag var på väg hem från jobbet. Jag var förstås tvungen att stanna och kolla lite på ormen. Den hade sicksackmönster på ryggen, huggtänder och en lång kluven tunga som den fladdrade med. Den var så söt att jag fick moderskänslor. Jag klappade den inte. Det var en huggorm. Nu är jag så trött.

RSS 2.0