Min nya väska. En äkta LV...nej jag menar HM.

 
Väskan kostar endast 399kr och jag har sett den flera gånger på HM i stan. Men så har jag köpt något viktigt som tex nya överdragsbyxor till Milton eller jeans till Milo och då har 399 kronor känns som mycket pengar och. Men så hittade jag snyggingväskan på Tradera för 279 kronor inklusive frakt, så jag slog till såklart. Den var ännu finare i verkligheten och helt oanvänd, med lappar kvar.
 
Nu väntar jag på en Odd Molly tunika som jag vunnit på tradera. Håller tummarna att den kommer imorgon :)

Förkyld så in i bängen

Då var den här på riktigt. Den förbannade förkylningen. Tur att den kom idag, en lördag. Jag har redan varit hemma så mycket från jobbet denna månad att jag inte har råd att vara hemma mer. Eftersom jag tycker väldigt mycket synd om mig själv så ska jag cykla till netto och köpa en chipspåse. Det får bli starka chips eftersom jag knappt känner någon smak. I förmiddags blev det en loppisrunda. Vi började med pingstkyrkans loppis, och jesus kristus vad mycket folk det var. Hittade tomtekläder till Milton och en jultallrik samt några böcker. Nej nu måste jag städa lite innan killarna river hela huset. Det ser ut som ett riltigt sunkigt loppis här hemma.

Godisråtta

 
Jag gick med i viktklubb.se för några veckor sedan. Först var jag motiverad och åt nyttigt och sedan Skulle jag börja röra på mig för att gå ner i vikt lite snabbare. Eftersom jag endast kan träna hemma för jag är ju ensamstående under veckorna så beslöt jag mig för att börja promenera på rasten varje dag. Efter första promenaden blev jag sjuk. Det var för två veckor sen. Jag är fortfarande inte bra. Det går upp och ner varje dag. Idag gick det ner. Fasen vad dåligt jag mår. Halsont som aldrig försvinner, förkyld, huvudvärk mm. Då är det inte lätt och hålla igen och banta. Men nu är det helg och jag ska vila mig frisk. Sen ska jag börja röra på fläsket igen. Sluta äta godis helt och hållet fixar jag nog inte, godisråtta som jag är.

Längtar till värme och sol....äh va fan,jag nöjer mig med lite dagsljus.

 
Jag är inte riktigt människa på hösten och vintern. Jag tycker att det är såå jobbigt de dagar som det knappt är dagsljus. Ni vet, de där dagarna då det är mulet regnigt och blåsigt hela dagen. Man blir trött, irriterad och har inte lust med något. Men just nu finns det lite hopp, för enligt klart.se så blir det sol imorgon. O eftersom min härliga förkylning börjar ge med sig och jag känner mig lite piggare så blir det antagligen en promenad på rasten imorgon. Det ser jag fram emot.
 
Imorse vaknade jag och kunde inte få upp ena ögat. Det hade klibbat igen.Hej ögonfluss. Men efter lite tvätt med ljummet vatten så såg jag nästan mänsklig ut och kunde åka till jobbet. Blek, glåmig med munsår i mungiporna och ett rött öga kom jag till jobbet och jag är säker på att mina kollegor nästan dog av avunsjuka när de såg hur läcker jag var.
 
Nu ska jag gå upp till mina sovande pojkar. Milton hade svårt att somna förut för han låg och tänkte på ett monster med tretton ögon. Jag har svårt att tänka att ett monster med tretton ögon skulle se läskigt ut. Det skulle isåfall vara ifall monstret hade ögonfluss i alla tretton ögon. Godnatt.

November med host och snor

 Jag har ägnat större delen av hösten åt att skryta om hur friska vi i våran familj varit det senaste halvåret. Mest av allt har jag skytit om att jag är imun mot alla dagisbaciller. Nu har jag skrytit färdigt. Förrförra veckan var Milo sjuk. Sedan blev jag dålig förra veckan och mår fortfarande inte helt bra och nu är det även Miltons tur att vara sjuk. Pappa Magnus är den enda som klarat sig o det är ju inte så konstigt för honom ser vi ju inte till så ofta. Han håller mest till i den stora staden Stockholm där han ägnar sig åt sitt superviktiga jobb. Imorgon ska jag iväg och jobba lite. Hoppas att kollegorna känner igen mig o så hoppas jag att jag hittar till jobbet. Jag menar, det var ju ett tag sedan jag var där (två dagar sedan). Jag kanske kör vilse.
 
Nu väntar en upptagen säng på mig. Nattningen av de två trollen var inte kul ikväll. Milo trotsade, testade, slogs, sparkades och revs. Allt för att inte somna. Till slut blev jag desperat och letade fram en gammal napp och med den i munnen somnade han sött. Han som faktiskt slutat med napp för ett halvår sedan.

RSS 2.0