Mina favoritdofter

212523-80212523-79

Jag har tidigare skrivit om en av  mina favorit parfymer, Cinema från YSL. Det är min partyparfym men jag har två andra parfymer som jag inte kan leva utan.
L`instant de Guerlain är min vardagsparfym. Den har en snäll lite söt men helt oemotståndlig doft. Jag letade land och rike runt innan jag hittade den efter att ha fått ett prov på den i en utländsk tidning. Det var nog fyra år sedan och nu finns den att få tag på i sverige utan problem.
Coco Mademoselle från chanel har en lite mer vuxen och sofistikerad doft.
Det värsta jag vet är riktigt tunga dofter som man får huvudvärk av, eller riktigt sötsliskiga.

Två pinglor med varsin bebbe

212523-82        212523-81

Här är jag och min kompis Rebecca (den snygga med solglasögon) när vi är ute och fingår med våra små goda bebispojkar som ligger nerbäddade i sina vagnar.
Sen gick vi och åt lunch på Kaffekulan och vi avslutade vår lilla träff med en liten shoppingrunda. Jag köpte endast tuggummi. Jag är mycket fattig.

Älsklingen får en present

212523-78

Idag fick min sambo ett paket från Buzzador och eftersom jag är så barnslig så krävde jag såklart att jag skulle få öppna hans paket. Inuti fanns hudprodukter från aco. Gissa om jag blev avundsjuk. Nu var det ju visserligen produkter för män men jag undrar om jag hade fått aco produkter för kvinnor om jag hade varit med i Buzzador.
Man kanske skulle gå med. Kul för älsklingen att få present på posten bara sådär utan förvarning.

Hot mama

212523-77

Idag köpte jag nya numret av tidningen mama. Det var en stor intervjuv med Izabella Scorupco och längre bak i tidningen fanns också ett moderepotage med flera jättesnygga bilder på tvåbarnsmamman Izabella.
Hon är så perfekt. Hon är 36 år gammal men ser lika fräsch ut som vilken 20 åring som helst. Och hon har fött två barn. Hallå, var är de där extrakilona som inte vill försvinna. Var är hängbrösten och bristningarna och påsarna under ögonen och den trötta glåmiga huden. De finns ej att finna på Izabella.  Livet är allt bra orättvist ibland.

This is what i call vardagslyx

212523-76

Ha ha nu blir ni allt bra avunsjuka. Speciellt Helen min vän. Nästan etthundra riksdaler fick jag jag betala för denna låda med mumsiga glassar. Nu ligger de i min frys och väntar på att bli uppätna. Jag har redan ätit två idag. Annars går min bantning bra.

Finaste lilla väskan

212523-75

Jag har inget vettigt att skriva om just nu. Jag vill bara visa denna clutch från Versace. Är den inte fin?

Sommarens måste - Gult

212523-73       212523-72

Vilken färg är snyggast till solbränd hy. Jo gult såklart. Dessutom passar gult sjukt bra till ett par blå jeans. Däremot är jag inte så förtjust i att matcha gult med svart. Det blir lite för mycket geting över det hela då.
Dessa två fina sommarplagg finns att beställa från Ellos. Klänningen kostar endast 99 kr och toppen med pärlemorknappar och virkad spets under bysten går på 199 kr. Två riktiga kap tycker jag

Nakensnygg

Jag SKA gå ner i vikt till badsäsongen. Ska ska ska . Fast sen tänker jag ändå inte gå och dallra in public.212523-71


Jippi

Jippi vad jag är glad idag. Min bärbara dator som jag beställt har kommit så den ska jag gå och hämta sen. Jag tror faktiskt att jag ska gå förbi Telia butiken och införskaffa en ny mobil när jag ändå är igång. Någon som har något tips på en bra och ENKEL mobil med bra kamera i ?? Den får gärna vara söt med. Sedan ska jag gå och hämta bilen på verkstan. Den gick inte igenom besiktningen för fjädringen var av både bak och fram. Men man måste vara positiv och fjädringen fungerade ju faktiskt på ett hjul. Bra va. 10000kr har vi fått lägga ut denna månad för bil reparationer. Trist.


Mitt liv i rosa

212523-70212523-69

När jag kom hem idag från öppna förskolan så stod ett stort paket på köksbordet. Min darling hade köpt
dessa underbara skor och väskan till mig. Gissa om jag blev glad.

Nu växte min näsa en meter. Ja jag ljög. Jag har inte fått något paket av min darling och hade jag fått ett skulle inte dessa skönheter finnas inuti, det kan jag lova.

Jag är så svag för allt som är rosa och denna väska med matchande platåskor från Valentino är bland det läckraste jag har sett på länge. Det är nästan så jag blir illamående och jag känner hur hjärtat slår fortare.
Hur ska jag kunna överleva sommaren utan dessa? Det går nog inte.

Mina favoriter

212523-68

Jag tänkte visa vilka skönhetsprodukter som jag inte kan leva utan. Jag är 28 år och dessutom mamma så
ganska ofta händer det att jag inte får sova ordentligt och det sätter sina spår i ansiktet direkt. Jag får sminka mig ganska mycket för att se osminkad ut om ni förstår vad jag menar.

Mitt favoritläppglans till vardags är Jessica Simpsons Dessert Treats i färgen creamsicle. Lite färg, lite glans och lite glitter. Perfekt till vardags.

Ögonkrämen Eye Revive Beauty Flash från Clarins gör att jag känner mig klarvaken även när jag inte är det.

Cliniques ansiktskräm superdefense räddade min hy i vintras. Jag har superfet hy på sommaren och jättetorr på vintern och denna kräm skyddade verkligen hyn mot kölden och jag fick inga finnar av den som jag vanligtvis får av feta krämer.

Jag är så kass på att måla mina naglar. Det blir så fult men med nagellacken från Essie går det inte att misslyckas. Mina favvofärger är ljusa Fed Up och klarröda Pouf Daddy.

Den lilla dosan med fyra ögonskuggor är från Givenchy och heter Prisme Again. Fyra naturliga färger som alla är användbara.

Budget concealern kommer från H&M och är jättebra mot mörka ringar under ögonen.

Den gråbruna kajalpennan kommer från Estee Lauder och smälter in i huden på ett fint sätt.

Min Favorit doft kommer från Yves Saint Laurent och heter Cinema. Den luktar sexigt och sofistikerat på samma gång. Passar utmärkt när man ska på partaj.


Till Helen

Krya på dig gumman. Det kan inte vara kul att vara sjuk när det är så fint väder ute. Hoppas du blir frisk snart så kan vi gå och ta en glass (eller en påse grillchips). Som lite tröst få du en stor bild på katterna som förstås hälsar och också hoppas på att du ska bli frisk. Hej så länge.image67


Lite överdrivet kanske

Okej, det kanske var lite överdrivet att ha med hela sex stycken bilder på Hayden i förra inlägget.
Det hade nog räckt med två eller tre. Men jag kunde som vanligt inte besämma vilka bilder jag skulle ha med så det blev alla. O nu sitter jag här o känner mig lite överdriven och tänker att det är typiskt mig. Och jag vet att jag kommer att göra likadant igen, och igen, och igen. Jag lär mig aldrig.
Nu är det läggdags. Imorgon ska jag försöka att hinna skriva ett inlägg om mina favoriter bland skönhetsprodukter. Bye så länge

Fina Hayden

212523-65212523-64212523-63212523-62212523-61212523-60

Jag älskar amerikanska TV-serier och senast i raden av serier jag sett är Heroes. Jag tänker inte gå in på vad serien handlar om men den är både spännande och rolig och har man sett första avsnittet så är man fast sen.
Min favoritkaraktär, cheerleadertjejen Claire spelas av blott 18-åriga Hayden Panettiere.
Hayden är endast 1,55 lång och har spelat i flera serier och filmer trots sin unga ålder.

Jag tycker att Hayden är supersöt, och lägg märke till att hon inte är sådär sjukligt smal som många andra hollywoodstjärnor är utan har ett friskt och sunt utseende. Hoppas hon fortsätter i den stilen. Hon är en sjukt bra skådis tycker jag och jag skulle inte bli förvånad om hon har en lång karriär framför sig.

Varsågoda, här får ni lite fina bilder på Hayden att vila ögonen på.

Linnet Igen

212523-59

Jag var tvungen att ha med en lite bättre bild på linnet jag köpte för det andra blev så dåligt.
Sådär jag, nu är jag nöjd.
Fasen, man ser ju H&M lappen igenom. Suck, jag ger upp.

Shopping i Karlskoga

212523-58

Nej jag skulle verkligen inte shoppa idag. Jag skulle ju bara lämna tillbaka ballerina skorna som var för trånga men så hittade jag ju några grejer som jag bara var tvungen att köpa. Linnet, som för övrigt är mycket finare i verkligheten, och trosorna, som för övrigt är mycket snyggare på (fast inte på mig ) köpte jag på H&M.
Eftersom jag inte ägde någon handväska (sindy hade kissat i den jag hade förut) så kände jag att jag var tvungen att köpa en väska som jag gått och sneglat på i säkert en månad. En svart quiltad i lagom storlek blev det. Ja jag vet att quiltade väskor kanske är lite 2006 men då ska ni veta att jag köpte mina allra första stuprör i julas. Ganska efter i modet va. Det allra värsta är att jag inte ens bryr mig. Det blir så för en del när de blir mammor. Jag köpte också nya numret av amerikanska In Style som jag älskar.

Roligaste Leksakerna

212523-57

Här kommer en lista på Miltons favoritleksaker.

1. Katterna - Man kan göra så mycket roligt med en katt. Dra den i svansen. Ta tag i nackskinnet och dra katten över golvet. Ha djupa samtal med katten. Lägga sig på katten.

2. Mobiltelefonen - Den ska vara dyr och påslagen och inte någon jädrans leksaksmobil. När den har fått fuktskador är den inte intressant längre.

3. Sina egna spyor. - Det är så härligt att kladda med.

4. Mobilladdare och andra sladdar.

5. Mammas böcker från biblioteket - Egna böcker är inget skojigt att förstöra.

6. Porslin - Mammas 100 år gamla rörstrandseris är skitkul.

7.Mammas Diesel glasögon.

8.Nycklar.



Mttthew Williamson

212523-54          212523-51

Jag har superdålig koll på utländska stora designers. Är faktiskt inte så intresserad av svindyra kläder som jag ändå aldrig kommer att komma i närheten av. Det finns dock några designers som har en plats i mitt hjärta och en av dom är engelske killen Matthew Williamson. Hans kläder är ofta färgstarka med fina mönster och det passar mig som har lite svårt för allt som är minimalistiskt och alltför stilrent.
Matthew är faktiskt gammal kund till mig från tiden då jag jobbade på Starbucks. Jag gjorde hans kaffe så han vaknade till ordentligt och kunde göra sååå fina kläder (vilket skryt va?) De kläder han har gjort de senaste åren är inte riktigt lika glamorösa (kan ha att göra med att han är trött och inte får nåt kaffe).
Hittade dock dessa godbitar från vårens kollektion. Hans kläder är så sommarlyxiga.

sunday sunday

212523-50

Milton festar till på ett lock till en kakburk.
Imorgon är det måndag igen. Konstigt, det var ju nyss måndag. Vi ska försöka komma iväg till öppna förskolan så att Mille kan få leka av sig lite. Jag ska lämna tillbaks de rödrandiga ballerinaskorna jag köpte i torsdags för de är så trånga fram. Hoppas på att hitta några andra ballerinaskor då jag endast har ett par sneakers från tiden som gravid. Alla andra skor är med hög klack. Nej nu ska jag gå och mata sindy med torrisar. Hon sitter brevid mig och tigger och spinner om vartannat. Den lilla apkatten.

Trötta killar

212523-49

Två trötta kisse killar som håller tass med varandra när de sover.
Den grå heter Buddy och har diabetes. Den rödrandiga heter Coccosnutt.
Jag har en till katt som heter Sindy men hon ville inte vara med på bild.

Juicy stuff

 212523-48       212523-47

Gudars vilka söta vårkläder från Juicy Couture.
Jag föll direkt för den söta vita blusen och de vida byxorna (inga trånga korviga stuprör här inte).
Den lilla klänningen med puffärm och fickor fram skulle vara perfekt en het sommardag.
Nu har ju tyvärr inte Juicy Couture någon affär här i Karlskoga och hade de haft det så skulle jag
ändå inte ha råd att köpa något eftersom jag måste köpa blöjor, välling och barnmat åt min
lille goding.


Dagens outfit lördag - Milton

klklkl

Idag har Milton haft på sig kläder som jag har fyndat på Tradera.
De 70-tals inspirerande byxorna och bodyn med landskapsmotiv
kommer från Polarn & Pyret. När dessa kläder såldes i butik våren -06
var de omåttligt populära och på Tradera säljs numera landskapskläderna
till nypris trots begagnat skick.

Fy vad jag har ont i magen av allt smågodis jag ätit. Min mage är inte van vid godis.
Den är van vid chips, grädde och pizza.
Det är större chans att Elvis fortfarande lever än att jag ska komma i form till bikini säsongen.
Blek är jag också. Blekfet.

Snygg donnor

cafe

På nya numret av Cafè ser vi sveriges hetaste modetjejer, och visst är omslaget läckert.
Vem av tjejerna gillar ni bäst? Själv gillar jag fortfarande Ebba och hennes feminina stil.
Jag har lite svårt för det jättetrendiga modet med höga midjor på byxorna, guld och silver-
färgade taights, turban mm.
Jag kommer definitivt köpa tidningen på tisdag då den kommer ut i butikerna.

Veckans stilikon

212523-44212523-43212523-42212523-41

Okej. Nicole Ritchie, Olsen twins och Chloè Vadhonnuheter i all ära men min stlikon är utan tvekan Kate Bush.
Kate har inte bara gjort några av världens bästa låtar, wuthering heights och running up that hill utan  hon har också alltid haft en skön men lite egen stil. Hon är bara så snygg med sitt mörka lockliga hår, 80-tals sminkningen och sin vältränade dansarkropp.

Ser ni någon i Karlskoga som går med barnvagn  och  har en dumstrut på huvudet, så är det bara jag som försöker efterlikna min idol. Nu ska jag städa och stryka. Vill inte vill inte.

Swedish Sweetheart

sweetheart
Designern Isabella Fiore har gjort en väska som heter "Swedish Sweetheart" och visst ser mönstret sådär härligt gammelsvenskt ut.
Jag tycker att väskan är supersnygg men visst måste den vara något svårmatchad. Man får nog hålla sig till en ganska så stilren outfit om man ska bära denna väska, annars blir det lite over the top.

Dagens outfit Fredag - Kristina

zxc

Ribbat vitt linne - Logg, H&M.
Blommig blus - H&M.
Jeans - H&M
Röda pumps - Donna Girl
Pärlhalsband.

Jag skulle verkligen behöva skaffa en kjol som passar till det mesta. Någon som har något tips? Jag är kort så jag kan inte ha halvlånga kjolar utan lite kortare modeller. Är det ute med jeanskjolar? Fy vad svårt det är när man är osäker. Nu blir det tv och fredagsmys.

Shoppingrunda

linde

Tog med Milton på en lite shoppingrunda igår. Hittade dessa söta randiga ballerinaskor av tyg med rosetter på. De kostade endast 149 kr och det passade ju en fattiglapp som mig.
149 kronor kostade även det läckra halsbandet i svart, vitt och guld som jag köpte på Lindex. Det är dock mycket finare i verklighaten än på bilden. 
Jag blev ganska förvånad då jag såg att H&M här i lilla Karlskoga hade tagit in mycket stor del av Madonna kollektionen. Det verkade inte ha gått så mycket heller. Jag fastnade inte för någon av kläderna. Några av klänningarna var fina men alldeles för långa för min smak och mina korta ben.
 

ME&I

kanin212523-36212523-35andmolnme

Jag ska var värdinna för ett barnklädesparty den 3/4. Jag älskar ju barnkläder i glada färger och mönster så märket me&i passar ju perfekt. Jag vet att jag kommer att handla som besatt när jag ser vårens underbara kollektion. Kläderna är av bra kvalitet och priserna ligger någonstans mellan H&M och Polarn & Pyrets priser.
Det tycker jag verkar lovande, då de flesta barnklädesmärken är onödigt dyra.  Många märken finns ju att inhanla på nätet men jag föredrar att få se kläderna i verklighet innan jag köper något.
Me&I har även ett urval av vuxenkläder så hela familjen kan matcha varandra. Jag tror inte min käre sambo går med på att klä sig i tex molntröjor men jag och Milton kommer definitivt att matcha varandra.

                                                                                                 
bild lånad av meandi.se

Dagens outfit torsdag - Milton

bubbi

Idag har Milton retrocool stil.
Den härliga tröjan med träd på kommer från danska märket Ej Sikke Lej.
De orangeröda hängselbyxorna i frottè är mina gamla brallor.
Strumporna är från Lindex.

Milton har idag lärt sig att säga "klocka" och både jag och Magnus (Miltons fader)
är jätte stolta. Det är hans första riktiga ord förutom "mamma" och "pappa"
som han sagt i några månader.

Kenneth Jay Lane

applejordgubb

Kenneth Jay Lane smycken väcker verkligen habegär. Dessa två oemotståndligt vackra halsband finns att inhandla på Saks Fifth Avenue. Priset ligger strax över tusenlappen för både det benvita äpplet och för den transparanta jordgubben.
Har du inte vägarna förbi saks så kan du alltid gå in på www.kyssjohanna.se och kolla in lite fler KJL
smycken. Kyssjohanna har en utomordentligt bra service och blixtsnabb leverans. Absolut värt att ta en titt.

I löööv Marc Jacobs

jhg212523-27

Jag är fortfarande barnsligt förtjust i quiltade väskor. Dessa två skönheter kommer från Marc Jacobs
och jag älskar de blå nyanserna.
Väskan till vänster kan bli din för 1350 dollar. Den är så snygg att det nästan gör ont.
Den lilla väskan till höger går på 350 dollar och passar perfekt till partyt då du endast vill bära runt på det mest nödvändiga (läppglans, mobil, pengar och kondomer).

Torsdag morgon

milleojag

Klockan är 8:40 på morgonen och jag har redan hunnit dammsuga hela undervåningen. Milton är lite gnällig idag. Kanske han bara är trött eller så håller han på att bli sjuk.
Det är fint och soligt ute idag med så det blir antagligen en långpromenad sen. Då kanske jag lyckas göra av med några kalorier om jag har tur. Jag måååste gå ner några kilon innan badsäsongen börjar. Annars blir det att stanna inomhus hela sommaren. Min svärmor har lyckats med att gå ner hela 18 kilo. Man måste nog vara väldigt målinriktad om man ska klara en sån sak. Jag lyckas inte ens gå ner två kilo. Nej nu ska jag fortsätta att städa, och sen ska jag nog ta en kaka. Bye så länge.

Rachel McAdams

huy                      hut

Är det bara jag som tycker att Rachel McAdams är en riktig kalaspingla?
Visst, hon har inte skapat några trender, men hon har en fräsch stil och vet vad som passar henne.
Hon är en mycket begåvad skådespelerska och är med i filmer som Wedding Crashers, Mean Girls,
The notebook och Red Eye (tror jag den heter). Det jag också gillar med henne är att hon spelar i många olika typer av filmer och har därför inte hamnat i något fack. Hon gestaltar sina rollfigurer galant.

Dagens outfit onsdag - Milton

Bull

Tröja - Lindex        
Byxor med skogsmotiv - Polarn&pyret
Strumpor - Lindex

Den fina lilla stolen och kommer från Sia. Den är en doppresent från mormor och morfar.

Dagens outfit onsdag - Kristina

kjol

Brun skinnjacka - Second hand.
Himmelsblå jeanskjol- Second hand.
Topp med broderier- Sisters.
Strumpbyxor - H&M.
Skor - Skopunkten.

Vet inte om kjolen kanske har helt fel längd för lilla korta mig men jag tycker den är så söt så jag använder den ändå. Den är himmelsblå med hög midja och fickor fram och på de guldfärgade knapparn är det hjärtan. Helt min stil.

London vs Karlskoga

starIdag längtar jag sjukt mycket tillbaks till London och till starbucks där jag jobbade. Det var länge sedan men det känns som igår. Om jag hade råd skulle jag och Milton och sambon åka på en weekend resa till London och jag skulle shoppa loss som besatt.  Ja ja, jag får väl ta en shoppingrunda här i Karlskoga istället. Kanske jag tar en kaffe latte på Kaffe Kulan också. Och så får jag vara nöjd och glad och glömma de där Londondrömmarna.

Dagens outfit

image22

Body med hamnmotiv - Polarn&Pyret
Strumpor med hamnmotiv - Polarn&pyret
Blöja - Libro (up & go)

I bakgrunden ser du Miltons favoritleksak, pianot.
Pianot har några färdiga sånger som milton älskar att lyssna på, och han brukar kompa sångerna med sin lilla tamburin.

Gud hör min bön

ok

Snälla gode gud. Gör så att jag får en kropp som vem som helst av tjejerna i Girls Aloud.
Om du gör det, då ska jag bli snäll och aldrig tappa tålamodet. Jag ska bli en bra husmor, städa varje dag, laga god och näringsrik mat och göra rent i katternas pottor. Jag ska börja källsortera och varje månad ska jag ge en summa pengar till välgörande ändamål. Jag skall också besöka kyrkan mer än vid dop, bröllop och dylikt. Skulle kunna tänka mig att besöka julottan (det är lång tid kvar ha ha) och jag ska självklart erbjuda mig att städa och rensa i grannarnas trädgårdar.  Men alltså bara om jag får en sån där fin kropp. AMEN AME`N.

Svettig Wentworth

svettig

Här står Wenthworth Miller och svettas och glänser som en hal ål. Kunde bara inte låta bli att ha med bilden för såhär ser man honom inte så ofta.

Tisdag

Idag är det tisdag och klockan är 9:10 och jag har inte gjort mitt morgon kaffe än. Milton har fullt upp med att hoppa omkring på rumpan och göra skojiga ljud med munnen så han kanske låter mig sitta framför datorn och skriva några rader om jag har tur.
Idag är mitt största problem hur jag ska kunna ta en dusch utan att milton kommer in till mig i duschen och blir genomblöt och kall. Det går nog inte att undvika så vi får väl ta en dusch tillsammans och hoppas på att han inte halkar runt alltför mycket i badrummet och slår sig gul och blå. Nu får jag inte sitta här och skriva längre.

Ska försöka att inte äta så mycket onyttigt idag. Jag vill ju bli smal till sommaren.

Bröllopssugen

Giftassugen

Såhär fin var min kompis Rebecca när hon gifte sig.
Så fort det blir vår blir jag så giftassugen. Synd att inte min kille är en obotlig romantiker som också vill gifta sig varje gång solen tittar fram. Nej det enda han blir sugen på när solen skiner är att meka med sin gamla moppe. Suck

Varför.....

Varf?

är jag så svag för allt som är färgglatt och mönstrat och blommit.
Denna ljuvliga klänning komer från Asos och skulle säkert trivas i min garderob.
Jag har faktiskt aldrig beställt något från asos. Någon som vet om frakten är dyr och om man får vänta länge innan kläderna dyker upp.

Dagen outfit Söndag

image7

Rosa vårjacka - H&M
Himmelsblå jeanskjol - Second hand
Strumpbyxor - H&M
Skor - Skopunkten

Det blåser riktigt mycket ute idag. Vi har ungefär två minuters gångväg till mina föräldrars hus men det blåste verkligen igenom märg och ben under den korta promenaden. Fast jag var dum nog att ta en kortärmad blus under den tunna jackan så jag får väl skylla mig själv.

På tal om jackan. Jag köpte denna söta "40-tals skidjacka" på H&M i örebro i fredags och det var kärlek vid första ögonkastet för mig. Den var ju så söt där den hängde på en galje och skrek till mig -köp mig, köp mig.
Jag kunde förstås inte motstå den för den är ju ROSA.
Den sitter lite tajt över baken men jag har fortfarande några graviditetskilon att gå ner så om jag kämpar lite så ska nog jackan sitta perfekt snart.

Kellys fina jordgubbar

image9

I fredags kom de två underbara jordgubbar som jag beställt av söta och duktiga Kelly.
Jag blev jättenöjd och nu ska jag bara skaffa kedjor och sedan är det bara att hänga dem runt halsen.
Ni som läser Kellys blogg vet säkert att hon är makalös på att göra fina smycken och senast i raden är de vackra änglarna.  Jag är helt pank så jag kan ju bara drömma om att äga en fin ängel. Förresten så vet jag inte om Kelly säljer just dem. Kolla in hennes blogg och fina smycken på kellybellybutton.blogg.se

snöslask

Vad det är härligt att behöva gå upp redan klockan sex en söndagsmorgon. Milton tyckte att det var utmärkt att vakna såpass tidigt och var såklart leksugen som sjutton. Jag lade mig jättesent igår kväll och är mer död än levande idag och det kändes inte bättre när jag såg att det var snöigt och slaskigt ute. Vart tog det fina vårvädret vägen???

Dagens outfit - Kristina

Mysbyxor- urtvättade och slitna -Vero Moda
T-shirt- svettig-Vero Moda
Strumpor- samma som igår (svarta med apor på)- Lindex

Som ni kanske förstår så visar jag ingen bild på mig iklädd dagens outfit. Och det ska ni vara väldigt glada för.
Imorgon ska jag försöka skärpa till mig och ta på mig något anständigt.

Dagens Outfit Mille

Dagens Outfit Mille 
Mörkblå luvtröja med Nalle Puh och hans vänner- kappahl
Grå T-shirt med dregel på- polarn & pyret. Inga byxor. Mille luftade rumpan

Milton och jag i somras

212523-1

Detta är min blogg och jag kommer att skriva lite om bockstensmannen.....

Detta är min blogg och jag kommer att skriva lite om bockstensmannen. Nej det ska jag inte. Jag ska skriva lite om min vardag som mammaledig, om min lille prins och självklart om kläder, skor, smink,väskor och andra tjejiga saker.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0