Ny frisyr

212523-534212523-533212523-532

Idag var jag med Sindy till vetrinären för en av hennes klor hade vuxit in i trampdynan. Det var t.o.m så illa att klon hade vuxit igenom trampdynan och kom ut på andra sidan. Lilla tassen var infekterad och luktade illa. Hon blev sövd och sedan rakad eftersom hon var så fruktansvärt tovig i pälsen. Nu har hon ny frisyr, en sk "lioncut" och hon ser ut som ett litet minilejon. Jag tycker så synd om henne. Hon ser så liten och ynklig ut och dessutom måste hon äta medicin i tio dagar. 

Late for work

212523-531

Gud vad hemskt det är att försova sig. På tisdagar är det jag som öppnar på jobbet och prick kl sex kommer första barnet och då ska jag givetvis vara på plats och helst inte stå och flåsa med andan i halsen och svetten sprutandes. Jag ska vara lugn men pigg. Trevlig och glad och riktigt sådär förskollärarkäck så att barnens föräldrar känner förtroende för mig trots att jag är ny i arbetslaget.

Iaf så hände det som bara inte får hända. Jag försov mig. Klockan 05.23 vaknade jag av en mardröm om döda foster och insåg att jag skulle vara på jobbet om 25 minuter. Det tog nog cirka tre minuter från sängen till cykeln sen trampade jag iväg och kom faktiskt i tid. (men fy hur jag såg ut)

På eftermiddagen var vi till hårsalongen och Milton blev klippt och fick blå sprayfärg i håret. Han blev en riktig liten tuffing. Imorgon blir det dagisdags igen efter två hostiga dagar hemma med pappa.

Söndagsfika

212523-530

Idag ska vi till Ulrika och Milton ska få leka med Samuel och Ellen. Det ska bli kul att få träffa Ulrika och Carin från förälldragruppen för vi ses så sällan numera. Förr när vi var mammalediga träffades vi några gånger i veckan på öppna förskolan eller fiket. Mille har blivit förkyld så jag hoppas att han inte smittar de andra barnen.

Vi fick klara oss ensamma igår natt, Mille och jag. Magnus var hos sin bror i kyrksten och drack sprit och spelade gitarr. Självklart hade Milton svårt att sova. Han var vaken från 00-02 och låg i min säng och sparkades och klängdes om vartannat. Jag kan förstå att han hade svårt att somna så snorig och hostig som han är. Nu ska jag göra mig i ordning så jag inte skrämmer livet ur mina vänner.

Jag gjorde en riktig miss. Köpte en fejkskinnjacka på Tradera och den såg riktigt snygg ut på bilden men fy vad ful den var i verkligheten och kvaliten ska vi inte ens prata om. Fy fan. Jag tror den sprack i ryggen när jag skulle prova den trots att den inte satt åt och den var så kort att den knappt nådde ner till midjan. Såå deprimerande.

Stavningskurs

Cyckla cyckla syckla sykkla. Jag vet att jag är kass på att stava. Men nu har jag lärt mig att det stavas cykla. Imorgon ska jag lära mig att stava till docktor. Hej då.

Man kan inte vara bra på allt, eller hur.

Lets go to prison & kåtslag

212523-529

För tillfället är det bara komedier som gäller här hemma. Vi har sett en rad kassa filmer men en film vi såg förra veckan var bland det bästa jag sett. Den heter Let´s go to prison och jag skrattade så jag grät (fast det gör jag av de flesta filmer jag ser eftersom jag är extremt lättroad) När jag ser en film så vill jag helst att Will Arnett ska vara med för då vet jag att chansen är stor att filmen är askul. Han är hundra gånger roligare än Jim Carey + en massa andra skådisar som oftast spelar över. Will Ferell (stavn ??) är ganska överskattad med.  Här kommer min favvofilmslista.

1. Solomon brothers (Will Arnett & Will Forte)
2. Lets go to prison (Will Arnett)
3. Blades of glory (Will Arnett & Jon Heders & Will Ferell)
4. Borat (Sascha Baron Cohen)
5.Prison break (ja jag vet att det är en serie)

Nu är det läggdags för jag ska upp 4.45 imorgon. Jag kanske tar på mig min gula lysväst när jag ska cyckla iväg imorgon så att ingen bil kör på mig. Jag funderar också på att skaffa en cyckelhjälm. Förresten jag har nog kvar min gamla blå frigolithjälm som jag använde i sjuan. Den kan jag nog ta. Jag cycklar inte genom stan tack och lov. En annan bra sak är att när jag cycklar till jobbet är det mörkt och likaså när jag cycklar hem. Jag använder också tjocka täckbyxor och lurvigt sadelskydd av fårpäls. Jag är så sexig och läcker att de flesta bilar som passerar mig kör i diket av kåtslag. Men jag fortsätter bara cykla som om ingenting hänt med hållning som en banan.

Ha ha jag ska fortsätta mitt vikariat tills slutet av juni. Gött. Hoppas jag lyckas att spara några slantar så jag kan åka på semester. Det kommer att kosta några tusenlappar att ha katterna på kattpensionat. Hoppas att det går att få mängdrabatt. Jag har ju tre kissar.

Roliga skämt

Varför vill män ha oskulder????
För att oskulder inte kritiserar. (nu ska ni skratta)

Vilken kroppsdel på mannen är mest aktiv är när mannen masturberar???
Jo öronen. Han lyssnar så att ingen kommer. (nu ska ni skratta)

Nyblivna mammor

212523-528      212523-527

Enligt expressen så ska Christina Aguilera och Nicole Richie ha förlöst sina bebisar på samma sjukhus i LA i fredags. Nicole fick en flicka och Christina som förlöstes med kejsarsnitt fick en liten pojke.

sexy pink shoes

212523-525212523-524212523-523

Jag hittade dessa fina skor från www.halens.se och de som känner mig vet att jag har väldigt svårt att motstå allt som är rosa. Även om risken är stor att de båda rosa paren ser lite cheap ut i verkligheten så är jag frestad att klicka hem iaf ett av paren.  Vet dock inte vilket av paren som är snyggast. Billiga som skrutt var de med. De med rosetten bak kostar 249 och kackpumpsen går på 299 kronor. De svarta stövletterna var med helt oemotståndliga. 399 kostar dom.

Hitlerjugend

212523-522

Igår var vi hos mina föräldrar och åt middag. Milton satte på radion och dansade som en tok till någon nazistlåt. Kanalen var P1, eller var det kanske P2. Jag vet inte men det var garanterat den tråkigaste av kanalerna eftersom mina päron vill ha det mest kulturella och minst moderna kanalen. Jag är heller inte riktigt hundra på att det var en nazistlåt men det hade det där nazistsoundet som man kan hitta i andra nazistlåtar som Hitlerjugenkidsen trallade på för många år sedan. Visste ni att sångerna Vi går över daggstänkta berg, Alpens ros och I sommarens soliga dagar faktiskt är gamla nazistsånger.  Nu ska ni inte tro att jag gillar nazister eller Hitler för det gör jag självklart inte. Men jag råkar veta att Hitlers födelsedag är den tjugonde april. Då fyller även Milton år. Och min fd granne Johan. Nu ska jag plundra skafferiet.

Ingen sömn

212523-521

Gud så irriterande det är med folk som inte har fattat att det inte är nyårsafton längre utan den 2/1. De smäller sina raketer trots att det är kvällen och Milton som är extremt svårsövd somnar självklart inte av oljuden utan blir istället så rädd att han skakar och storgråter. Jävla apor. Stoppa upp era raketer i röven istället.

Nu ska vi göra ett nytt sovförsök. Godnatt gott folk.

Mitt nya liv

212523-520

Kolla in vad fin Katherine Heigl var när hon gifte sig.

Idag började alltså mitt nya hälsosamma liv.Jag började morgonen med att gå upp klockan fem och joggade längst strandpromenaden.  Min hy strålade, min kropp var slank och fast som på en 15-åring och jag åt endast några nötter och en morot. Jag glömde helt enkelt att äta. NOT. Jag antar att ni inte gick på det.

Såhär var det egentligen. Jag vaknade trött,blek, fet och finnig. Min mamma skjutsade mig till fisksjön där jag jobbade som vikarie på ett dagis. Jag tyckte det var för långt för att cyckla. Jag drack kaffe, åt pepparkakor och fet dagismat. Dagiset hade helfigursspegel och jag insåg att jag gått upp en del i vikt under de tio dagar jag varit ledig. Sen hämtade Magnus och Mille mig och vi åkte till Ica och handlade. Jag cirkulerade runt chipshyllorna flera varv men lyckades motstå frestelsen. Sedan åkte vi hem och gjorde mat. Sedan åt jag jordnötter. Just nu dricker jag Malibu&Cola. Senare ska jag ta en bulle. Jag är förkyld. Och på dåligt humör. Imorgon ska jag ta nya tag.


Här kommer mina nyårslöften.

1. Att bli hälsosammare (äta nyttigt + röra på mig)
2. Inte bli gravid.
3. Att bli mer positiv.
4.Använda tandtråd och brun utan sol lite oftare.

RSS 2.0