Influensa

212523-455

Just nu är klockan 04:16 och jag kan inte sova för jag har feber och influensa. Jätte ont i halsen har jag med. Självklart så tycker jag våldsamt synd om mig själv.

På bilden ser ni ett influensavirus. Det är dock inte mitt virus ni ser. Mitt virus är säkert inte hjärtformat utan säkert snoppformat. (moget)

Nu ska jag försöka sova. Godnatt eller godmorgon eller nåt.

Jag har joinat Facebook nu. Sök på Kristina Rydholm så får ni se min sida. Å så vill jag ha lite kompisar såklart.

Blöja??

212523-456

Visst ser det ut som om Lindsey Lohan bär blöja under de tajta jeansen. Jag tror stenhårt på att det är en Libero "up & go" som hon bär. Kolla in de sexiga badtofflorna i bakgrunden.

Prinsens nya kläder

212523-454

I lördags var familjen i örebro och då passade jag såklart på att slösa mina slantar på lite nya kläder till Milton från Polarn&pyret. Det är inga pyamasar ni ser utan matchande tröjor och byxor + en ekorre t-shirt. Jag älskar retrocoola barnkläder.

Milton ligger just nu i hög feber. Han blev sjuk på dagis så de ringde mig på jobbet och jag kastade mig omedelbart upp på cyckeln och tokcycklade till dagis så svetten sprutade. När jag kom fram satt Mille och åt smörgås i godan ro. Han var på strålande humör men så fort vi kom hem så bröt han ihop totalt.  Lille skruttgubben. Imorgon ska vi vara hemma och mysa.

Lycka till

Jag vill bara önska Tanja, Mattias, Sanna, Pelle, Elin och Helen all lycka. Ni har alla spännande händelser framför er och jag håller tummarna för er alla. Massa kramar på er.


Snyggt Mary- Kate

212523-453212523-452

Jag är inget fan av Mary Kate Olsen utan tycker mest hon ser frusen och tanig ut med sin dåliga bananformade hållning och tomma blick. I nya numret av Harpers Bazaar tycker jag däremot att hon ser strålande ut. Kolla in skorna på första bilden. Gud så snygga. Jag älskar att bilderna ser ut att vara från tidigt åttiotal (80-81). Riktigt snyggt tycker jag.

Nya loppisfynd

212523-451      212523-450

Jag fyndar inte bara diorväskor och leksaker till Milton. Senaste gången jag besökte lilla byn Degerfors så köpte jag en snygg grön tekanna, en bricka med landskapsmotiv och två glasskålar. Jag älskar att shoppa second hand. Jag köper dock inga trasiga eller slitna saker utan bara fräsha grejer som.

För ett par år sedan gjorde jag en jättetabbe som jag fortfarande går och grämer mig över dagligen. Jag hittade en beige och brun kuvertväska från Dior. Den kostade 25 kronor. Jag köpte den INTE. Hallå, hur jävla dum i huvudet får man vara. Jag kommer aldrig att förlåta mig själv för detta. Nu ska jag lägga mig. Imorgon ska jag på föräldramöte på Milles dagis. Jag är ständigt trött. Jag antar att jag inte riktigt vant mig vid att jobba varje dag och sedan vara ensamstående förälder.

Husdjur

212523-449

Min kompis Carin löste mysteriet med det krabbliknande lilla monstret som brukar hålla till i mitt hus. De kallas för bokskorpion.

Smaskens fillijoxens

212523-448

Mums vilket gott bröd jag hittade i skafferiet. Det står att det är 13% kostfiber. Fast det ser ut att vara mer än bara 13%. För visst är det väl kostfibrerna som är det där gröna svampiga?

Jag hittade också andra intressanta ätbara ting i skafferiet. Har dock inte den blekaste aning om vad det är/var. Det hade en rinnande konsistens och flöt i en öppen plastpåse och luktade konstigt.

En annan sak jag undrar. Jag brukar hitta en sorts insekt  här i huset som ser ut som en krabba fast i miniatyr. Nån som vet vad det kan vara. Den ser ut att kunna nypas och har massa ben och två stora klor och ibland springer den baklänges. Undrar om det kan vara en ny art som har bildats i mitt skafferi.

måndag idag jippi vilken trist dag

212523-447

Oj oj oj vad länge sedan det var jag bloggade. Kollade bloggens statistik och insåg att jag faktiskt fortfarande har läsare så nu tar jag nya tag.
Idag är det måndag. Mille var på dagis och jag hade med fruktansvärt mycket extrakläder till honom. Allt var märkt med hans namn förstås. Jag fick nämligen bakläxa i torsdags eftersom en av personalen tyckte att han var så dåligt klädd. Det var jättesoligt och varmt den dagen och jag är säker på att att han inte frös. Barnen på det dagis jag jobbar på hade mindre på sig än vad Milton hade men vem vet, det kanske var några grader varmare på den sidan av stan och ite kallare på milles dagis.  Jag ska lägga mig nu för jag är lite dålig så jag behöver min hönskets sömn. Jo jag stavade rätt. Imorgon slutar jag tidigt så jag ska till staden och kolla på höstjacka och BHar. Jag kommer säkert inte att hitta något till mig men massa kläder till mille som jag bara inte kan motstå. Jag såg att Polarn och pyret har kommit ut med nya motivkläder. De kommer ut med snygga retroinspererade kläder vaje år och mitt hjärta slog dubbelt så snabbt när jag fick se dem. Jag måste ha dem. NU. De var så snygga. Milton skulle bli så fin i dem. Nu ska jag sova bye.

Tidigt

Imorgon börjar jag jobbet klockan 6.45. Hur kan det ens vara lagligt att ens vara vaken så tidigt på dygnet. En perfekt arbetsdag skulle vara mellan kl 9 - 13 mån - fre och så skulle man ha en rik kille som stack till mig en tusing då och då.

PS. Tro det eller ej. Jag cycklar till jobbet varje dag. Jag höll på att svimma första dagen när jag kom fram till jobbet. Så otränad är jag.

Sov gott lille Bernard.

Idag har min 15 åriga katt Bernard fått avlivas. Bernard bodde hos mina föräldrar men eftersom jag praktiskt taget bor granne med mina föräldrar så har jag ju träffat gamle Bernard rätt så ofta. Han har varit hängig i flera veckor och inte ätit så bra. Han hade svårt att röra sig och verkade ha ont i bakbenen. Pappa var hos vetrinären för någon vecka sedan men de trodde att han skulle piggna till efter en pencilinkur men icke. Så idag gick pappa tillbaks med Bernard och det visade sig att han höll på att "drunkna inifrån" som de uttryckte det. Han var full med vätska som hela tiden tryckte mot lungorna och han hade en jättestor tumör i magen så han fick avlivas på en gång. Tänk om vetrinären sett det redan första gången de var där. Då hade han sluppit ha så ont. Han var en sån fin och pigg helsvart liten bondkatt som älskade gurka.

Dagens sunkoutfit

212523-446

Idag blev det den neonfärgsmönstrade t-shirt som jag köpt på Lindex barnavdelning för att använda när Magnus är bakis.(Han var dock inte bakis idag).

Jeansen är från H&M och används som jobbarjeans. De är inte så najs men jag kommer inte i mina andra längre. Vågen börjar visa lite lägre siffror nu tack och lov så snart är jag tillbaks i mina stuprör igen.

Skorna är från Mallis och skinnjackan köpte jag på loppis för en tjuga.

Det var min sunkoutfit. Just nu bär jag pyjamasbyxor och linne och skitiga strumpor. Nej, det är ingen ide att ni tjatar för jag tänker inte visa något foto. Puss på er.

Vilken hunk

212523-445

Jag vet att det var länge sedan som jag hade med någon riktig snyggingkille. Jag är riktigt kräsen när det gäller killar men igår hittade jag äntligen en kille som fick hjärtat ett slå några extra slag. Han ser så hälsosam och snäll och sexig ut på samma gång och vilket leende. Wow. Jag bara smälter. Och jag bara ääälskar han frisyr.

(för er som inte fattar så skojar jag till det lite ibland. Han var kanske inte så go)

Sjukling

212523-444

Jag varit riktigt dålig på att uppdatera den senaste tiden men min dator vill helt enkelt inte leva längre. Det känns lite trist. Magnus tror att den har drabbats av ett virus efter att jag skulle ha varit inne på skumma sidor. Hallå, skumma sidor. Vad tror han om mig egentligen? Tror han att jag kolla på snusk? Nej herregud, jag kollar bara in sidor som tradera och familjeliv och annat präktigt. Ha ha vad jag ljuger kasst.

Milton är riktigt dålig nu. Förut fick vi åka iväg till vårdcentralen med honom och de konstaterade att han hade öroninflammation. Han är fortfarande jätteförkyld och var lite röd i halsen. Han var svullen runt ögonen men tack och lov visade proverna som togs att det inte var någon fara. De trodde först att han hade någon inflammation i bihålorna och hade det varit så hade vi fått åka in till sjukhuset i Örebro. Nu blir det vila och inget dagis på några dagar för mille och en kur kåvepenin.  Magnus får vara hemma med honom eftersom jag har ett kort vikariat som börjar imorgon.

Trasig dator

212523-442212523-441

Igår hände det som inte får hända. Min kära dator åkte i golvet (tack Milton) och sedan dess har den inte fungerat. Jag har nu lånat min killes dator så att jag kan få blogga lite. Fast nu kommer jag inte på något att blogga om.  Jo jag har hittat de perfekta lackplatåpumpsen. De kommer från Donna Girl ock kostar 399 kronor. Storlek 37 var tyvärr slut här i Karlskoga så jag fick tröstshoppa en klänning istället. Nu ska jag ta reda på lite kattkiss. Vi hörs.

Crazypill

Är det någon som vet om Crazypill fortfarande bloggar?

Bebisburgare

212523-440

Kolla in burgaren. Kul bild fast hoppas att bebisen slapp ligga sådär länge.

Idag har jag fått mina pengar. Jippi. Fast nu är jag nästan pank igen efter att ha betalt mina räkningar. Fick en jättefet mobilräkning efter att ha ringt massor när jag var utomlands. Undrar om jag har nåt mer jag kan slänga ut på tradera kanske. Eftersom jag börjat jobba nu så får jag ingen lön denna månad utan i slutet av oktober. Jag kanske kan sjunga eller spela lite fiol på stan och ha en mössa på backen som folk kan lägga pengar i.
Eller sitta på knä och låtsas att jag inte har några ben och tigga pengar i nåt hörn. Eller så kan jag gå till kyrkan på söndag och låtsas att det är jag som har hand om kollekten eller vad det heter och så kan jag samla in pengar från folk som tror att deras slantar ska gå till något välgörande ändamål. Nej nu ska jag hämta Milton på dagis. Jag har längtat efter honom sedan klockan åtta.

Coco

212523-439212523-438

Nej detta är inte Coco Chanel utan bara Coco. Hon är kvinnan som gav kameltån ett ansikte och är mest känd för sin stora bulliga rumpa.
Stjärtkvinnan Coco har just släppt en tidning "Coco magazine" med massor av stjärtbilder.

Efter läggdags

212523-437

Hallå. Det blir inte så mycket bloggande för min del längre. Har inte riktigt haft ork att hitta på nåt kul att skriva om. Jag jobbade idag och hämtade Milton på dagis vid kvart över fem. Han var det enda barnet som var kvar. Alla andra hade redan gått hem. Bara min plutt var ensam kvar. Jag fick dåligt samvete. När vi kom hem fick han lite yoghurt och macka och sedan ett bad. Jag passade på att byta sängkläder och Milton tyckte det var kul med fladdrande lakan och blev busig och sen buttade jag ner honom i sängen flera gånger och det tyckte han var jätteskoj.
Efter en stund hittade jag lite kräks på golvet. Jag tänkte att han kanske kräktes lite för att han busat så. Barn kan ju göra det. Men sedan spydde han igen och det såg ut som om det var lite blod i spyan. Usch, jag blir ju lite orolig. Vill ju inte att han ska få magsjukan. O så hade han en fästing en dag som vi plockade bort, förutom ett litet ben som sitter kvar. Läste att man skulle kontakta läkare om barnet började kräkas efteråt. Och så halkade han förut i badrummet och slog i huvudet. Man kräks ju om man får hjärnskakning. Fast man blir väl rätt så slö då och inte busig som Milton. Ja ja jag får väl se vad som händer imorgon.

Fan jag har fortfarande inte fått mina pengar från försäkringskassan. Hallå jag har faktiskt feta räkningar att betala.

Idag läste jag blondinbellas blogg. Hon ser ner på mig. Ja inte personligen men på det liv som jag och många andra lever. Det sk Svenssonlivet med husvagnscamping och familj och jobb på Ica. Det var intressant att läsa. Men det var mer intressant att läsa de ca 500 kommentarer hon fått angående hennes val att ej skaffa barn (hon är 17 år) och hennes syn på familjelivet.  Många var arga och några höll med blondinbella. Själv längtar jag ännu mer efter en husvagn. Jag ska tjata och tjata på Magnus tills han köper en husvagn. Nu är det skitsent. Måste lägga mig nu. Godnatt.

God middag gott folk

212523-436        212523-435

Söndagar brukar vara riktiga slappardagar men eftersom jag är ensamstående (under veckorna) småbarnsmamma med ett krävande arbete (enligt mig själv) så städar, tvättar och stryker jag idag. Tänkte också hinna iväg och handla lite med. Ni kanske tycker att mitt liv verkar en aning oglamoröst, och det är det också. Men jag trivs utmärkt med att vara en vanlig Svensson med villa, barn och  katter. Sedan Milton såg dagens ljus har det inte blivit några shoppingtripper till Stockholm eller Göteborg, och när jag går ut och festar ser jag ganska vardaglig ut. För ett par år sedan var det dock lite annorlunda. Då gick jag alltid i högklackat och var festsminkad t.o.m på jobbet. När det var fest var mitt motto "ju mer urringat desto snyggare outfit". Att ha både kort kjol och jätteurringad topp var med inget ovanligt och min partysminkning var som tagen ur en porrtidning. Läppennornas drottning, det var jag det. Tack och lov så speglade inte mitt utseende inte min personlighet utan jag var blyg och försiktig.
Nuförtiden är jag inte riktigt lika blyg och min klädstil är rätt vanlig och slapp. Gympadojjor och t-shirt till vardags blir det och jag bär nästan alltid glasögon och hästsvans. Men jag ska försöka snygga till mig lite tills jag fyller trettio.

Kolla in Milton. Mitt randiga linne har blivit en klänning. Tjusigt va.

Ucsh och fy. Jag har blivit genomförkyld. Det står 11 under mina näsborrarna och jag tackar gudarna för att jag endast jobbar eftermiddag imorgon. Nu ska till Lidl och köpa honung.

RSS 2.0