Tisdag den 11 oktober.



Milo har somnat bakom ratten:).

Det var ett tag sedan jag skrev. Mycket har hänt sen sist. Jag trivs så bra på jobbet. Vill aldrig att vikariatet ska ta slut. Jag har börjat träna igen. Denna gång går jag på sjukgymnastik. Jag fick så jädrans ont i högerarmen och i nacken och hade konstant ont i två veckor. Sedan släppte det och nu tränar jag för att det inte ska komma tillbaks igen. Det är faktiskt ganska hård träning och jag har grym träningsvärk efter varje gång. Magnus fyller snart år och han har önskat sig en marinrandig halsduk. Till slut hittade han en som han fastnade för på Asos, så igår skickades den första (men inte sista) asosbeställningen. Herregud, det var ju fraktfritt till Sverige. Inga fel.

Jag har börjar med LCHF. Det går ganska bra men det är jobbigt att man inte får äta frukt och att man måste vara försiktig med hur mycket bär man stoppar i sig. jag har hållt på en vecka och känner mig betydligt piggare och lättare i kroppen.

Grabbarna är hemma från dagis idag. De är förkylda och hostiga. Fy vad de hostade inatt. Milo lät så tät i halsen, nästan som om han hade svårt att andas. Han hostade så att kräktes slem flera gånger. Lille gubben.

igår kom äntligen min Foreverlivingbeställning så nu blir det aloevera för hela slanten. Köpte två små burkar med Argi+. Ska bli så kul att se om det funkar. 630 kr kostar den lilla burken för de som inte är distributörer. 

Nej nu måste jag ta hand om de två vilda pojkarna som håller på att riva huset.

RSS 2.0