Midsommar 2010



Det blev en lungn men lyckad midsommarafton. Vi spenderade kvällen i stockholmarnas stuga i Ullvettern. Jättegod mat och dryck bjöds det på. Milton hade jättekul tillsammans med de andra barnen. Han kramades med Alva flera gånger (enligt honom själv). Anton som inte ens fyllt tre lyckades dra upp en stor fisk (se bilden högst upp)Tyvärr  fick jag ingen bild där Anton stod nära fisken för han tyckte den var lite läskig. Den spratt till i fisken så blodet stänkte när jag skulle ta kort på dem så pappa Mattias fick hålla i fisken och jag fick ta ett separat kort på Anton ( snyggingen i beiga skjortan). Milo var med nöjd med kvällen. Han lekte lite med söte Eric som är nyss fyllda ett och ett riktigt charmtroll. Tyvärr verkar jag inte ha tagit kort på honom. Jag fattar inte hur jag kunde missa det :( Det blev inte så sent för båda killarna var trötta och jag var med ganska seg.

Idag har jag roat mig med att tvätta och stryka. Ja det var väl så lagomt roligt. Jag satte ut lite kläder på tradera, men det verkar som folk har annat för sig än att sitta hemma framför datorn (förutom jag) Det lutar åt att jag får bli gatumusikant. Jag får väl stå utanför Ö&B och spela på min keyboard från tidigt nittiotal. Det är det enda instrument jag äger. Jag kan ju också låtsas att jag är blind, döv eller amputerad ( eller allt på samma gång) så kanske jag får någon extra krona att spendera på Lindex. Nej nu ska jag läsa i min bok Matthandlaren Olssons död av Karin Wahlberg. Den är bra den.

Snart midsommar



Visst är den bara fööör stor. Jag kommer inte ihåg vad denna sorts geting heter men den är verkligen såhär stor. Ni som känner mig vet vad jag tycker om getingar. Jag ryser bara jag hör ett litet surr.

Jag är så pank att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag kan ju verkligen inte hitta på något alls som kostar pengar. Min plan var från början att skramla ihop lite pengar på att sälja lite kläder på tradera. Jag hade en del att sälja och visst fick jag ihop några hundralappar men de spenderade jag snabbt på Netto och räkningar. Så nu blir det till att snåla som en tok tills jag börjar att jobba. Det är tur att man inte har några dyra vanor.

På fredag är det midsommarafton och den ska spenderas i släkingarnas stuga. Det ska bli himla kul. Detta år är det min tur att festa loss och Magnus tur att köra bil. Men jag ska ta det lugnt  med alkoholen (tror jag) Vill ju inte bli bakis dagen därpå.

Grattis Victoria och Daniel



Idag har hela familjen åkt runt till lite olika loppisar. Det var riktigt trevligt. Vi gjorde lite fynd men inget som jag orkar berätta om just nu. Lite söta smågrejer blev det mest. Annars har jag ängnat dagen åt att titta på prinsessan Victoria och Daniels bröllop på tv. Det var så fint och Milton var med intresserad och ropade flera gånger åt Magnus att det var bröö-lopp på tv. Magnus var dock helt ointresserad och spelade dragspel istället. Tråkmåns där. Victoria var så fin i sin superfina klänning och hon har verkligen snygga armar. Något som är lite roligt är att min granne Åsa ska sjunga ikväll med Carola på Bröllopsmiddagen. Något som är ännu roligare är att min pappa var med i stockholm idag och gick vaktparaden. Sedan stod han utanför operan (tror jag det hette) när Victoria och Daniel åkte häst och vagn. Det ska bli spännande att höra med honom om han såg brudparet på nära håll.

Något som inte är lika festligt som kungliga bröllop är de insektsägg jag hittade häromkvällen på en t-shirt i Magnus klädlåda. Jag skulle låna en stor t-shirt att sova i, men innan jag fått på mig den såg jag små gula ägg på framsidan. Inte så najs, tänkte jag och slängde den i tvätten. (ok, jag slängde den i en hög på golvet) Dagen därpå så letade jag igenom Magnus låda i jakt på mer äckel päckelägg och hittade faktiskt en till t-shirt med ägg på. Sedan hittade jag ett ljusbrunt insektsben och därefter en död nattfjäril. Det var den som lagt ägg. Hittade också några t-shirts som var mina och som hamnat i fel låda. En av de t-shirtarna hade jag på mig på min shoppingtur igår och gissa vad jag fick se när jag stod inne i en provhytt på H&M. Jo massa gula nattfjärilsägg på INSIDAN av min t-shirt. Fasen vad jag blev äcklad. Inget kunde jag göra åt det heller, utan var tvungen att ta på migg äggt-shirten igen. Sedan tänkte jag att lite gula ägg ska inte få förstöra min shoppingtur, så jag fortsatte shoppa som om inget hänt.

En gul och grön



Jag har ju glömt att berätta om denna lille sötnos som jag hittade på hallväggen ett par dagar efter att vi kommit hem från mallorca. Som ni ser så har den små fötter. Det ni inte kan se är att spindeln faktiskt har en gul kropp och neongröna ben. På bilden ser den ju bara svart och trist ut. Den var ganska stor så jag var väldigt säker på att den följt med i resväskan ända från Mallis. Men efter att jag kollat runt lite på internet så insåg jag att det var en grön bladspindel som jag hade på besök och den var svensk. Jag blev nästan lite besviken eftersom jag trodde den var en utländsk giftspindel.

Fotbolls- vm



Åh vad det är trist med fofbolls vm. Just nu spelar England mot USA. Han som gjorde matchens första mål, Steven Gerrard (england), han har en snygg fru med snygg stil. Hon heter Alex Curran. Paret har också två små döttrar. Nog om Alex och fotbolls-vm.

Milo har varit magsjuk hela veckan. Han är så smal nu att benen ser ut som på en nyfödd. Ni vet, sådär fågelungsaktiga. Smala hela vägen upp. Han har slutas kräkas men är fortfarande dålig i magen och har inte så stor aptit. Han får i sig vätska och äter lite så det känns som om det börjar att gå åt rätt håll. Själv har jag varit yr och mått lite illa hela dagen och förut när jag gick hem från Netto med två tunga kassar så vek sig benen under mig och jag ramlade och slog knäna. Jag kanske snubblade på något, jag vet inte riktigt vad som hände men jag bröt ihop helt. Jag kanske är slutkörd på nåt sätt. Jag var iaf glad att jag glömt att handla ägg på netto. Det hade nog blivit äggröra i nettopåsen annars. Vi åt pizza till kvällsmat och jag åt en HEL. Gissa om jag känner mig som en stor, sladdrig degkvinna. Ha det gött. Jag ska försöka att uppdatera lite oftare.

RSS 2.0