Torsdagsmys



Nu börjar helgen för oss. Magnus är pappaledig på fredagar så ikväll blir det torsdagsmys. Jag kommer nog att somna kl åtta men om jag mot all förmodan orkar hålla mig vaken så ska det tittas på onsdagens avsnitt av True blood som vi missade igår (eftersom vi sov). Jag har varit risig denna vecka. Illamående, yr i bollen, ont i magen, ja listan kan göras lång. Det värsta har nog varit tröttheten. Jag har varit så trött att jag knappt har kunna hålla ögonen öppna. Men nu har jag kommit på varför jag mår som jag mår. Det är antagligen biverkningar av mina p-piller som jag började käka i fredags. Är det någon av er som läser som vet hur länge man kan ha biverkningar innan det brukar ge sig. Jag har nog aldrig haft några biverkningar av något förut.

Jag orkade mig ner på stan idag och gjorde några bra köp. Jeans till mig för 399kr. Finns det något tråkigare än att prova jeans? Jag hade 100kr rabatt på HM så det fick bli ett par mysbrallor och en vintermössa till Milton samt ett snyggt armband till mig. En limegrön vispskål (sån som Leila har) fick det också bli och en stor ljuslykta som jag ska ha utomhus.

Imorgon blir det en tur till Carin på förmiddagen om jag mår hyffsat.

Mina varor



Det är alltid lika kul när Ica tidningen kommer. Själva tidningen orkar jag oftast inte ens bläddra i men lilla rabattkupongen på 25 kr är ju kul att få. Det roligaste är dock att se vilka varor som just jag får rabatt på. Man får ju lite rabatt på några av de varor man ofta köper. Och ni ser kanske att det inte är broccoli, morötter och minimjölk som brukar inhandlas av mig och min familj. Nej hemma hos oss äter vi jordnötssmör, vaniljjätten och frasvåfflor. När vi är på lite nyttigare humör så äter vi pytt i panna och dricker lättdryck. Jag kan nog sluta undra varför jag aldrig går ner i vikt, eller vad tror ni.

Poncho på killar



Den här jättefina ponchon fyndade jag på loppisen för en tia. Jag är ingen expert men det ser ut som alla Bamsefigurerna är ditsydda för hand och jag kan helt enkelt inte se mig mätt på den. Den är ett konstverk. Nu är det väl mest flickor som använder poncho men denna ska Milo få använda. Jag fyndade en fleeceoverall med stjärnor med till Milo medans Milton fick två coola lekt-shirts för 5kr styck.

Nu är det ensam mamma söker på tv.

Söndag 25/10



Igår var det dags för loppis igen. Denna gång hade mamma och jag hyrt två bord på Karlbergsskolan. Tyvärr så var det vinte så mycket folk som dök upp men det var ändå kul och jag kan knappt vänta tills nästa gång vi ska ha loppis. Som vanligt så gjorde jag några fynd också. Så länge som jag säljer mer än jag köper är jag nöjd.

Lite mer nostalgi



För oss som var barn på åttiotalet.

Grattis älskling (i efterskott)



Igår fyllde Magnus 32 år. Så hela dagen fikade vi och åt tårta. Magnus hade inte bjudit in släkten utan det blev drop in. Mille, Milo och jag presentade honom med en snygg skjorta. Alla hans kläder är ju så stora eftersom han gått ner massor i vikt. Av sin mamma fick han ett presentkort så nu kan han gå och köpa sig ett par jeans som passar med.

Här kommer en fin bild till dig Magnus. IcaAnders och MonIca. Du är ju lite nostalgisk så jag tyckte att denna bild passade dig.

Milo har matvägrat i helgen. Jag kollade på internet om jag kunde hitta något om matvägrande bebisar men kunde inte hitta något. Jag höll på att bli tokig av oro. Tack och lov åt han lite gröt och nu verkar det som om aptiten kommit tillbaks helt. Ersättning äter han dock bara i sömnen eftersom han vägrar att ta flaskan i vaket tillstånd. Så det blir mest gröt och fruktpureer som slinker ned. En annan sak som oroar mig lite är hans stora sömnbehov. Han sover 4-5 timmar under dagen och så sover han hela natten med. Är det normalt? Han har ju varit lite förkyld men varit ganska pigg ändå. Nu ska jag göra mig i ordning för en tur till stan och öf.

True blood



Yes, ikväll kommer ett nytt avsnitt av true blood. Jag tycker att serien blir bättre för varje avsnitt. Men det ser så himla töntigt ut med huggtänder. Speciellt när vampyren lutar hövvet bakåt, gapar och huggisarna skjuts ut. Jag blir nästan generad fast jag sitter ensam framför tvn.

Jag har blivit bjuden på ljusparty ikväll men med mina kvällströtta pojkar blir det nog inget party för mig. Lite synd. Det var avslutning på babymassagen idag men jag hoppade över det för Milo är så snorig. Tog en lunch på stan med Carin istället. Det var trevligt. Sen blev det en runda på lindex. De hade fått in superfina muminpyjamasar men jag hade inte råd med några barnkläder idag.

Tisdag



Här är en bild från Milos dop. Jag har snott den från Emelies blogg.

Milo är genomförkyld just nu så nätterna är lite jobbiga. Jag är på sådär lagomt bra humör. Jag vill bara vara hemma och inte svara i telefonen när det ringer och inte öppna dörren när det plingar. Det är liksom svårt att vara trevlig när man inte känner sig det minsta trevlig. Eller att vara så präktig och glad hela tiden. Det är bara ett spel som jag spelat i 31 år. Jag är egentligen ganska grinig av mig. Nog tjatat om mig.

I lördags hade mamma och jag hyrt ett bord i skrantaskolans matsal på loppisen. Det var riktigt kul att stå och sälja saker. Det kom inte så mycket folk men jag fick en del sålt iaf. Jag tjänade 900kr och det är jag ganska nöjd med med tanke på att det bara var gamalt junk jag sålde. Jag hade med massa bebiskläder som jag trodde skulle gå jättelätt att bli av med men där hade jag fel. Jag får väl sälja lite på tradera istället.

Gatan som lekplats



Fy vilken hemsk bild jag hittade. Jag får nästan hjärtat i halsgropen när jag tittar på den.

Det var ett tag sedan jag skrev. Jag har haft fullt upp med dop och släktträffar och shoppingtrippar och klädpartyn osv. Magnus tog ledigt från jobbet hela förra veckan så att jag skulle få lite egentid. Jag hade lust att ta första bästa flyg till London men det tillät inte min ekonomi. Dessutom skulle jag nog få sån stor hemlängtan så att jag inte kunde ha roligt där utan bara längta hem.

I torsdags var det Lingon & Blåbär party hemma hos Ulrika. Jag kände mig krasslig men gick dit ändå. Är inte jätteförtjust i deras kläder så jag tänkte inte köpa något men det fanns många fina kläder i höstkollektionen så det blev två plagg i alla fall. Kunde ha köpt ännu fler om jag hade haft råd. De hade många fina kläder med djurmotiv och kvaliteten verkade vara jättebra.

I söndags döptes Milo och det gick jättebra i kyrkan. Milo var så lugn och snäll trots att han var både trött och hungrig och Milton skötte sig också exemplariskt. Sedan blev det dopkaffe på 39an. Milo fick många fina presenter. Allt gick bra och klockan 1730 var allt överstökat och vi var hemma igen. Det blev en ganska enkel men trevlig tillställning. När Milton döptes så blev det buffe på Prisma och det blev så himla stort och uppstyltat. Denna gång var det mera avslappnat.

Idag är det tisdag och jag känner mig krasslig. Milton och Milo verkar inte helt friska heller men vi får väl se om det blir nåt eller om de bara är trötta.

På lördag ska jag och mamma ha loppis på skrantaskolan. Det ska bli jättekul. Jag har aldrig sålt nåt på loppis förut så det blir en upplevelse. Jag ska sälja massa barnkläder och porslin. Jag hoppas på att tjäna några hundralappar så att jag kan köpa lite julklappar och förstås nån fin födelsedagspresent till Magnus som fyller den 18de oktober. Och så fyller ju pappa i december och det är ju fars dag i november. Shit, jag får nog rota fram lite mera saker att sälja. Det blir en dyr höst.

RSS 2.0