Måndag

212523-389

Idag är jag mycket nöjd med mig själv. Jag har nämligen fyndat barnkläder på Lindex. En hoddie från Fix och ett par brallor från Bamse, ett par moccasiner, två par bamse strumpor och en scarf för bara 178 kr. Nästan gratis. Jag är skitnöjd. Har också fyndat leksaker på loppis i helgen och Polarn&pyret kläder på tradera. Gudars vad jag är ekonomisk. Jag har flera auktioner på tradera just nu med så jag räknar med att vara miljonär innan veckan är slut. Jag är en riktig buisness woman. Nej men ärligt talat så shoppar jag inför hösten. Milton ska snart börja på dagis och då behöver han lite nytt.  Jag är trött på alla kläder som jag köpt billigt och som blir fula efter två tvättar. Polarn och fix har bra kläder som håller länge och även om jag köper  kläderna på tradera så är de oftast fortfarande i jättebra skick.

I dag fikade jag på stan med två hotta brudar.  Det blev en mozzarellasallad. Gott. Sedan gick vi till parfymerian för att kolla på pilgrim smycken och lukta på parfymer. Milton bidrog med att bajsa i den lilla trånga parfymerian så det var bara för oss att traska hem. Jag är säker på att det fortfarande luktar bajs i parfymerian och att de fick utrymma lokalen. Hoppas att personalen inte tuppade av.

Imorgon får jag bara inte glömma att gå till optikern och låta dem fixa mina snevridna glasögon. Jag gjömde gå dit när jag var på stan förut. Kom på det när jag kom hem så jag gick faktiskt till stan en gång till men glömde optikern även denna gång. Undrar om min hjärna har slutat arbeta helt. Jag tror det.

Stackars glasögon

212523-390

Idag bar jag linser. Gissa varför?

Dagens outfit

212523-388

T- shirt - H&M
Klänning - Kappahl
Guldskor - Wedins
Väska - Friis&Company

Besök hos mormor och morfar

212523-387      212523-386

Idag har vi varit och hälsat på hos mormor och morfar. Det gör vi ganska ofta eftersom de bor två minuters gångväg ifrån oss. Mormor bjöd på pannkaka med glass och hallon och det var jättegott tyckte både jag och Milton. Sedan fick Milton åka skottkärra. Det var såå kul men inte lika kul som det var att låtsasköra pappas Toyota (finnvolvo). Vädret här i Karlskoga har nog gått och blivit  helt tokigt. Ena minuten så öser regnet ner och det blåser kallt och nästa minut så så är det varmt och jättesoligt. I kväll ska vi tillbaks till mormor och morfar för att äta lasange och sedan kräftor. Mums.

Dagens outfit

212523-383

Min mamma kollade in min blogg och undrade varför jag visade bild på vad jag hade på mig. Och huvudet var borta. Hon trodde väl att jag blivit knäpp(are än vanligt) men jag förklarade att det är sånt som man vill se i bloggarna man läser. Jag tycker iaf att det är jättekul att se vad folk har på sig om dagarna.

Blus - Blanco
Jeanskjol med hög midja - Second hand
Lackpumps - Skopunkten.

hallå där

212523-384

Nu är jag tillbaks efter några dagars bloggvila. Jag var ju tvungen att smälta all tårta. Nu är jag på diet igen och det känns bra. Jag är ute och cycklar en del med och det är jättekul eftersom jag har en ny cyckel. Min förra cyckel har jag haft sedan 1990 men förra året la den av för gott. Man kan faktiskt säga att den stendog. Min nya är lätt att cyckla på och man sitter upprätt  (på min förra cyckel fick man hållning som en banan) .

Är det bara jag som har problem med tvestjärtar? Idag kom det fyra stora tvestjärtar med morgontidningen. Jag blev inte skitglad. Det finns hur många som helst i både postlådan och soptunnan. Jag törs inte öppna locket till soptunnan utan utan samlar påsarna innanför ytterdörren. De är ju stora som kackelackor i år och snabba som sjutton är de med. Fast jag skulle aldrig döda en tvestjärt. Jag dödar endast myggor och fästingar. Man är väl djurvän.

Blommor och mera tårta

212523-382     212523-381

Gårdagen var lugn. Det kom inte folk från när och fjärran för att gratta och hylla utan endast mina föräldrar och Magnus farmor och farfar. Mamma bakade en supergod hallontårta och de fina rosorna på bilden är från Magnus och Milton. Nu har jag ätit så mycket tårta de senaste dagarna att jag knappt kommer ur sängen. Jag måste lyftas ur med en lyftkran. I morgon börjar min diet för åttionde gången i år. Snacka om jojobantning.  Man kan nog säga utan att överdriva att jag har någon ätstörning. Jag har inte riktigt något sunt förhållande till mat. Jag frossar eller så svälter jag mig. Antingen eller. Oftast frossar jag. Inge bra. Ush vad nere jag blev nu. See you later.

Födelsedagsoutfit

212523-380

Detta är alltså gårdagens outfit. Idag blev det mysbrallor och flottigt hår så var glada att jag inte fotat eländet.

Topp- Blanco (mallorca)
Shorts - Lindex
Skor- Spanien
Halsband - Vit jordgubbe från guldfynd.
Gul hjälm- Nej den är inte min.
Kök - Ikea
Nu börjar det spåra ut - ja det gör det.

I love tårta

212523-379        212523-378

Igår firade vi att det var en dag kvar till min födelsedag. Jag slängde ihop en tårta med ett ljus i och dukade med mina sötaste kaffekoppar ur min kaffekoppssamling. Idag blir det mer tårta. Till kvällen blir det kinamat. Gud vad jag älskar att äta. Tur att jag har börjat träna (cyckade runt kvarteret igår)

Min kille var ovanligt gullig och kom med frukost på sängen i morse och en stor fin bukett med rosa rosor och lite presentpengar. Han hade t.o.m en liten skål med chips på frukostbrickan. Han tänker dock på allt. Nu ska jag städa.

Vuxenpoäng

Jag har skaffat en ny cyckel. En tantcyckel med cyckelkorg. Självklart har jag satt dit en barnsadel så Milton kan åka bakpå. Snacka om att det ger vuxenpoäng. Nej gott folk, nu ska jag gå ner i källaren och mangla lite lakan.  I morgon fyller jag 29 år.  Fy fan.

Coccosnutt

212523-376

Visst ser han lite sur ut. Men han den gladaste killekissen man kan tänka sig. Såhär ligger han när han vill ha kill på magen. Han är så snäll och har aldrig rivits eller bitits.

Dryga bitchbrudar

212523-377

Jag vet att jag inte borde men jag kan inte låta bli att läsa vissa bloggar trots att jag egentligen hatar dem. Å gudars vad jag retar mig på deras dryga attityder. Bitchiga storstadsbrudar som ser ner på de små präktiga teensen som fördriver sin tid med att blogga om asos, klingan och latte. Jag tänker inte berätta vilka mina hatbloggar är för jag vet att jag kommer att fortsätta läsa dem varje dag. Jag älskar att hata diviga skitbloggar och jag är säker på att de inte kan låta bli att läsa präktighetsbloggarna.
Jag undrar vad man skulle kalla min blogg. "Världens bästa blogg" tycker jag låter bra. Tror inte att någon annan håller med. Från början var det meningen att jag mest skulle skriva om Milton och Mode men jag märkte snart att det var roligare att ha med bilder på porrstjärnor och annat skoj. Milton tar visserligen upp stor del av bloggen men "dagens outfit" har jag inte med så ofta. Heller inte ansiktsbilder på mig själv eftersom jag ser ut som en sjukdom i fejjan. Nu ska jag kräva att bli kliad på ryggen. Min sambo har nämligen hittat hem igen. Jag trodde nästan inte att han skulle det.  Imorgon fyller jag år. 

Dagens outfit - Lördag

212523-375

Topp - Blanco
Jeans- Lee
Skinnjacka - second hand
Skor- Din sko
Väska- Friis & Company

Idag blir det träning av icke existerande muskler. Det är dags att bli lite hälsosam.

Godbitar från Lindex

212523-374      212523-373

Lindex säljer bara snyggare och snyggare kläder för varje säsong och de är snabba med att plocka upp trender. Dessa två underbara klänningar kostar 249 kr styck. Visst är det perfekt att få två snygga plagg för under 500 kr.

Trendig babe

212523-372

Jessica Alba är visserligen alltid snygg men på denna bild tyckte jag att hon var snyggare än vanligt. Kolla in skorna och klänningen. Nice.

Gillar också hennes snygga hårfärg. Jag tycker att den mellanbruna nyansen passar henne mycket bättre än den blonda färgen hon hade ett tag.

Ellos gör det igen

212523-370

Det ser ut som om Ellos kommer att lyckas lika bra med höstkläderna som med vår/sommar kläderna. Ellos gjorde ju ett jätte uppryck i våras och sålde massor med fina kläder till bra priser. Kollade in www.ellos.se och såg att höstkläderna hade kommit in. Mycket fint fanns det och skorna är verkligen värda att kollas in. Mycket snygga lackskor att välja mellan.

Wow vilken trendsättare

212523-371212523-369212523-365

Jag vet att jag inte borde beklaga mig över hur folk valt att se ut. Det är ju faktiskt upp till var och en och ingen annan ska bry sig. Så därför skriver jag inget elakt om denna trebarnsmor som heter Shauna Sand Lamaz och har en stil som var ute redan 1999.

Jo en sak måste jag säga. Sånadära korta toppar i rosa, ljuslila eller turkost med snörning som typ den på nedersta bilden borde verkligen bannlysas. Det ser sååå billigt ut. Jag ägde själv flera toppar av den sorten för 8 år sedan. Jag borde skämmas.

Men Mille då

I dag när jag och Helen satt och fika så lät jag Milton leka lite med min mobil så att jag skulle få prata lite ifred. Det var väl inte så smart gjort eftersom Milton ringde upp flera nummer i min telefonbok. Nu har jag suttit och skrivit massa sms till folk jag inte har så bra kontakt med i vanliga fall och förklarat varför jag/mille ringt dem. Jag kanske tar med en leksak åt honom nästa gång istället. Imorgon ska jag umgås med mina föräldrar. Vi ska äta våfflor. Jag blir fet bara av att tänka på våfflor. Undrar om jag blir smal av att tänka att jag tränar.

Jag och pappa ska till ceveds imorgon. Där ska jag använda muskler som  jag aldrig använder annars. Nämligen benmusklerna. Jag ska faktiskt provcyckla en cyckel som jag kanske får i födelsedagspresent om jag har tur.

Godnatt


En liten kille i sjömansdress

212523-368212523-367

Såhär tjusig var Milton på semestern.

Jobbigt

212523-366

Fasen var irriterad jag blir. Först så skriver jag ett långt inlägg och sen råkar jag radera skiten innan jag hinner spara eller publicera det. Så typiskt mig att klanta till det.

Idag har det varit en mycket blåsig dag. Jag trodde nästan att huset skulle lyfta från marken.
Helen kom på besök men jag hade inget att bjuda på så vi gick till Kafè Kulan och jag köpte en sallad samt att jag tvingade Helen att bjuda på kanelbulle. Ja ja hon slipper iallafall köpa födelsedagspresent till mig i år. Jag fyller 22 på söndag. Ok, 29 år fyller jag på riktigt men om någon frågar tex ute på krogen så svarar jag alltid att jag är 22. Det har jag gjort sen jag var 22. Det var länge sedan.
Helen hade slarvat bort sina regnbyxor så vi gick i alla Karlskogas klädaffärer och frågade efter dem. Ingen hade sett dem. Vi gick t.o.m till Spel Kulan (där helen säkert stått och smygläst porrtidningar) men inte heller där hade de sett regnbyxorna.

När vi kom hem så lekte Milton och jag i sandlådan. Jag byggde ett sandslott. Det såg nästan ut som på bilden ovan. Typ. Eller kanske inte.

Jag funderar på att färga håret mörkt igen. Jag tycker inte att jag passar så bra som blondin.  Här kommer ett blondinskämt som jag tycker är kul.

En blondin kommer in på biblioteket och skriker : En BigMac och company tack.
Bibliotekarien: Detta är faktiskt ett bibliotek.
Blondinen viskandes: En BigMac och company tack.

Prison break abstinens

212523-363

Säsong 3 av Prison Break kommer att börja sändas i USA  någon gång i augusti och jag känner att jag knappt pallar mer. Det är för sjutton flera månader som jag har fått klara mig utan nya avsnitt av PB. Jag älskar Prison Break  och kollar alltid varje avsnitt två gånger ifall jag missat något viktigt vid första kollen. Och jag kollar inte bara för att det är snygga killar i serien utan för att det är så bra handling att jag nästan storknar. Tyvärr har jag ingen att dela mitt Prison Break intresse med. Ingen jag känner är speciellt intresserad av serien. Hallå, hur kan man inte älska serien mest i världen. Nu är det bara att hålla ut en månad till. Jag ska klara det.

Jag vet att nästan alla tjejer tycker att Wentworth Miller är en riktig goding, men jag föredrar storebror Lincoln (Dominic Purcell). Han är en riktig man och såå sexig. Hoppas att han inte skaffar mustasch i säsong tre.

Tjejer, vem gillar ni bäst ? T-bag kanske?

Pussmun

212523-362

Jag har skrivit det förut men det tåls att upprepas. Röda läppar är det snyggaste som finns.
Själv  längtade jag hela min barndom efter den dagen jag var stor nog att börja använda rött läppstift.
Nu är jag stor nog, och röda läppar är på modet men nu är jag för feg istället. Suck

Miss populär

212523-361

Jag har haft lite bloggtorka den senaste tiden. Visst, jag har skrivit lite varje dag men jag har inte gått in för det helhjärtat som jag gjorde förr. Det har mest blivit inlägg om kändisar och lite dagbokstrams typ, idag var jag och fikade, sen var det svårt att söva Milton. Jag är gammal och fet. Bantningen går dåligt. Ja jag vet att det inte så våldsamt kul att läsa. Så från och med nu ska jag skärpa till mig. O ni kan vara helt lugna för det blir ingen mer djurspecial.

Min blogg har inte så många läsare per dag. Jag är inte duktig på att lämna kommentarer i andras bloggar så därför får jag inte själv så många kommetarer och heller inte så många läsare. Men nu har något mystiskt hänt Jag har de senaste tre dagarna haft dubbelt så många läsare än vanligt och jag vet inte varför. Vet inte vilka det är men jag hoppas såklart på att det är snygga rika killar.  Fast jag antar att de som upptäckt min blogg läser den för att jag har med så många bilder på heta hunkar (som killen på bilden ovan).

Nu ska jag borsta gamla tanden och krypa till kojs. I natt heter min sängkamrat Milton.

Godnatt gott folk

Gillette, the best a man can get

212523-360

Snyggast i världen...

212523-359212523-358

Tycker jag att Jessica Biel är. Vackrare ansikte och snyggare kropp får man leta efter. Det enda jag inte avundas henne är hennes pojkvän Justin Timberlake. Nej jag tycker faktiskt inte att han är speciellt snygg. Han verkar dryg med. Det är avtändade. Nu är det läggdags. Imorgon är det måndag och jag är ensam med Milleboll hela veckan. Vad sjutton ska vi hitta på?

Sommarkväll

212523-357212523-356     212523-355    212523-354

Fredagskvällen blev riktigt lyckad. Jag hade ställt in mig på en trist kväll framför tvn men så hamnade vi på släktingarnas landsställe iställe. Vädret var kanonfint och min faster hade bakat en god kaka och Milton trivdes bra med att leka med Rebeccas pojke Noah. Min kusin Sanna och hennes kille Pelle var här över helgen så det var jättekul att träffa dem. Vi ses tyvärr inte så ofta eftersom de bor i Stockholm. Rebecca är också kusin med Sanna, fast Rebecca och jag är inte kusiner med varandra, vi är bara polare.

Bild 1. Från vänster: Faster Kicki, Magnus och Milton

Bild 2: Kusin Sanna.

Bild 3:Från vänster: Sannas kille Pelle och killen till höger är Rebeccas man Martin.

Bild 4: Rebecca och hennes lille Noah (9månader)

Mammas lille prins

212523-352

Milton i sin nya skjorta.

Fredagsfika

212523-351
Idag blir det fika på stan med Rebecca. Jag ska försöka att ta med kameran så jag kan ta lite foton på henne och hennes söte son. Det var ett tag sedan vi sågs. Mina vänner från mammagruppen har jag heller inte träffat på flera veckor. Jisses vad osocial jag varit lately. Jag är fortfarande lite orolig över Miltons hälsa. Den stora knölen på sidan av halsen har fortfarande inte gått bort.
Nej nu har jag inte tid att blogga mer. Måste fixa håret och sminket. Kan ju inte se ut som en luffare när jag ska till stan.

Beckhams

212523-349

Gillar denna snygga bild på David och Victoria Beckham från augustinumret av W Magazine.

Nya väskor

212523-348      212523-347

Jag upptäckte idag att Stråt Vassare reade ut förra säsongens Friis & Company väskor. Eftersom det var halva priset på dem så kunde jag inte nöja mig med en väska så det fick bli två stycken.  Den ljusrosa blev jag kär i. Nu ska jag kolla på filmen Hot Fuzz. Nej det är ingen porrfilm. Hej så länge.

Snygg och singel

212523-343

Jessica Simpson ser ut att trivas som nyblonderad singel. Så här fräsch har hon inte sett ut på länge (och hon är inte ens sminkad) . Hon ser ut att ha gått ner några kilon med. Inte för att jag tycker att hon behövde det men nu är hon en babe igen. Jag gillade aldrig den där killen hon hade nyligen. Jag vet att han är sjukt populär i usa med sina kassa låtar som tex "your body is a wonderland". Vilken titel, hallå hur står det till? Nej, då kan allt Jessica skaffa sig en riktig snygging istället. Det kan väl inte vara så många killar som skulle nobba henne så det är väl bara för henne att välja och vraka. Jag tror att hon och Wentworth Miller skulle bli ett snyggt par. Men nej han är ju gay. Nej nu ska jag sluta att skriva massa dynga och slänga in lite tvätt i maskinen. Puss på er.

kondombyxan

212523-346212523-345

Först kom de där hemska tightsen i guld och silver. Eftersom jag är en gammal tant så blev jag mycket chockerad över de konstiga byxorna som inte var snygga någonstans. Men nu har det väl ändå gått för långt. Hallå. Latextights. De sitter ju som ett glansigt korvskinn. De bloggande modeslavarna slåss om gina tricots sladdriga brallor och jag kan inte låta bli att undra om man måste pudra benen med barnpuder för att få på gummibyxan. Och jag har svårt att tro att huden kan andas i latex byxor. Det måste bli svettigt som fan och lukta lik. Svampinfektionerna kommer att öka lavinartat så ett tips är att köpa aktier i läkemedelsbranschen.
Vem är snygg i gummibyxan då ? ( o finns den med knottror ?)
Kommer de att göras som mammabyxa med?
Kommer Kappahl att sälja dem?
Syns inte trosorna igenom?
Kommer de som bär plagget att få kameltå? Kanske kameltå blir nästa stora trend. Jag skulle inte bli förvånad.

Ni som läser detta och äger ett par latexbrallor. Bli inte arg på mig. Jag är bara otrendig, fet, gammal och bitter och är egentligen bara avudsjuk på alla unga och smala tonnårstjejer som kan ha på sig vad som helst och vara assnygga och som inte har hängtuttar ner till fotknölarna.

Mor och Far jobbar hårt

212523-344

Mina föräldrar är båda pensionärer. Men tro inte att de sitter och latar sig hela dagarna för de har alltid fullt upp. Det är ett heltidsjobb att vara pensionär. Förra veckan var vi ju bortresta och mor och far skulle se till att katterna fick mat och sprutor så de hade nyckel till vårt hus. När vi kom hem igår märkte vi snart att de hade gjort lite mer än bara vattnat katterna och matat blommorna :)

Trappan till övervåningen var målad.
Golvet uppe i hellen var målad.
Alla soffdynor i soffan var tvättade + dynorna på köksstolarna.
Polishat parkettgolvet.
Målat golv i källaren.
Tvättat och strukit all tvätt och lagt ner i lådor.(hade 4 överfulla tvättkorgar med kläder)
Städat tvättstugan.
Klippt gräsmattan.
Målat ytterdörren.
Dammsugit och torkat golven.
Städat badrummet så det blev glänsande rent.
Bytt sängkläder.
O mycket, mycket mer.

De måste ha jobbat och slitit dygnet runt. Fatta vilken känsla att komma hem till ett kliniskt rent hem. O ja jag vet. Jag är bortskämd. Jag har inga syskon. Jag är snart 29 år och jag kan inte koka  potatis. Nu känns det som om detta inlägg börjar att spåra ur lite. Skulle ju bara skriva att mina päron är guld värda. Nu ska jag  äta nåt.

Idag har jag ätit larver. Flera stycken. Det skedde av misstag. Om jag inte bloggar något mer så är det för att jag är död. Nu ska jag snickra på min kista. Goodnight.

Fickparkering

212523-341

En kväll när vi satt på en uteservering i Palma Nova hade vi äran att beskåda en fickparkering utan dess like. Den lilla blå bilen på bilden gav sig sjutton på att denna parkeringsplats var stor nog  och som ni ser så står bakdäcket mot trottoarkanten och det är inte mer 10 cm fram till nästa bil.  Han körde förstås på bilen framför men det var inget som verkade bekymra föraren.  Förutom den lilla incidenten så skötte han parkeringen väldigt snabbt, snyggt och smidigt. Tyvärr så stannade vi inte kvar på uteserveringen såpass länge att vi fick se hur han klarade av att ta sig därifrån men jag antar att bilen framför fick ta emot åtskilliga smällar.

Min nya älskling

image342

För mig är det viktigt att handla en ny parfym varje gång jag är utomlands. Denna gång inhandlade jag Hilary Duffs parfym With Love som jag bara älskar. Den doftar underbart och flaskan ser så lyxig ut. Den ljusblå kartongen är med jättefin så den ska absolut inte kastas. Jag tycker nog att parfymen passar bäst till festliga tillfällen eftersom den har en söt men lite tung doft. Ingen vardagsparfym med andra ord. Hilary duff är väl inte direkt min favoritskådis men hennes parfym är den bästa "kändisparfymen" jag har stött på.

Hemma igen

212523-340212523-339212523-338212523-337212523-336

Sådär ja. Nu är vi hemma i Karlskoga igen efter en vecka på Mallorca. Veckan gick supersnabbt. Det känns som vi bara varit borta i två dagar. Vi hade det bra och vädret var kanonfint fast jag var sjuk precis hela tiden och det var lite trist eftersom jag sett fram emot resan så länge. Det började med halsont redan på planet dit och sedan fortsatte det med nya krämpor varje dag. Jag fattar inte varför jag blir sjuk varje gång jag åker utomlands. Milton var lätt att resa med och trivdes mycket bra på mallis. Han kunde sitta i timmar i sin sulky och titta på folk och han var hur nöjd som helst. I går började sommarrean i Palma och jag var såklart på plats redan klockan tio. Gissa om det var mycket folk i staden. Det blev iaf lite nya toppar och en klänning. Får se om jag visar dem lite längre fram. 

Jag har frossat i flottiga pommes frites och andra fettdrypande rätter  hela veckan så jag ser ut att vara gravid i sjunde månaden. Inge bra. Jag ska absolut börja motionera så fort jag känner mig bättre.

Här kommer lite semesterfoton. Jag ber om ursäkt för att jag inte vet hur man sätter in dem snyggt.

Jag blev utmanad

Jag blev utmanad
Av www.novaliv.blogg.se att göra denna lista. Självklart antog jag utmaningen. Det är första gången jag blivit utmanad och här kommer mina svar.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag fick ett par fina pärlörhängen av min sambo.

Vad gjorde du kl 8 imorse: Satt på planet från Palma till Örebro.

Vad gjorde du för 15 minuter sedan: Bredde en macka.

Det senaste någon sa till dig: Jag fick ryggskott så det heter duga men det gick över som tur var (min klene sambo sa det)

Det sista du sa högt:(till mille) oj oj pappa fick ont i ryggen

Vad har du druckit idag: Vatten och kaffe

Vad var det senaste du åt: Ostmacka och en smoothie

Ditt senaste inköp: En parfym på flyget

Färgen på din ytterdörr: Idag är den vit. Igår var den brun.

Vädret hos dig nu: Soligt men kallt.

Godaste glassmaken: Choklad.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja absolut. Har dock inte varit med om det själv.

Sover du tungt: Nej. Jag sover med öronproppar för min sambo snarkar som en gris men jag hör honom ändå. 

Drömmer du mardrömmar: Nej det var länge sedan.

Trivs du med ditt jobb: Ja fast jag vill gärna prova något nytt.

Favoritkläder: Klänningar och höga klackar

Favoritlåt just nu:  Wuthering heights är alltid världens bästa låt.

Vad ser du när du tittar åt höger:En plattnosad rödrandig katt. Tittar jag åt vänster så ser jag en grå plattnosad katt.

Vad gör dig glad just nu: Att jag kommer att få sova i min egen sköna säng inatt.

Vad ska du göra härnäst: Ta hand om min son som ropar på mig. Sedan ska jag titta på den där indianfilmen med Mel Gibson.

Höger- eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Bra. Jag är glad.

Kläder just nu: Röda mjukisbrallor och rödrandig långärmad tröja.

Sommarplaner: Fynda på loppisbodar och i antikaffärer. Jag vill ha det riktigt fint nu när det är nyrenoverat.

Hur många kuddar sover du med:  Två stycken.

Spelar du något instrument: Spelade fiol tills jag var 18 år.

Morgon- eller nattmänniska: Jag är både kvällstrött och morgontrött.

Det viktigaste för dig: Att Milton mår bra.

Är du kittlig: Ja absolut. Jag kissar på mig direkt om någon kittlar mig.

Snarkar du: Nej

Stjärntecken: Kräfta

Äckligaste insekten: Geting, fästing, harkrank, spindel, mal och nattfjäril.

Stökigt eller välstädat: Välstädat vill jag ha men jag har så lätt för att stöka till.

Största längtan just nu: Att bli smal (ja det är ytligt)


Jag är snart tillbaka

Nu kommer jag att göra ett litet blogguppehåll i en vecka eftersom jag ska åka på semester med min familj men håll ut. Snart är jag tillbaks med förnyade krafter och och massa crazy stuff att skriva om. Jag vet att jag varit grymt tråkig ett tag men det har varit lite mycket nu ett tag med Milton som varit sjuk så länge. Ses om en vecka.

Kärt barn har många skor.

212523-332

Man kan nästan säga att Milton är lite av en shoeoholic, så många par skor som han äger. Mormor han köpt fem av paren. Hon tyckte antagligen att han skulle ha "lite att välja bland" .

RSS 2.0