vilken badpojke

212523-335       212523-334

Tänk att det är så himla kul att busa i badbaljan. Det allra roligaste är att skvätta ner hela badrummet och pappa. Snart är det dags att bada i hotellpoolen på Mallorca.

Fortfarande spinkig

212523-333

Jenna Jameson är fortfarande en benget men det ser faktiskt ut som hon gått upp några hekton. Tycker mig t.o.m skymta en röv men det är kanske bara som det ser ut på bilden.

Honungsblond

212523-331        212523-330

För ett par dagar sedan var jag hos min frisör och fick lite fler slingor och denna gång gjorde hon dem en aning ljusare än förra gången. Så nu har jag gått från att vara nästan svarthårig till honungsblond på ett halvår. Jag gillar det ljust även fast jag vet att jag passar bäst i brunt hår. Passade även på klippa mig för det har jag inte gjort på år och dar. Nu fattas bara solbrännan för att jag ska känna mig  lite sommarfräsch.

Ny frisyr och läkarbesök

212523-327

Idag har vi hunnit med mycket trots att klockan inte ens är ett än. Vi började dagen med ett besök hos läkaren eftersom Milton inte är kry. Han har halsfluss så det blir kåvepenin med fruktsmak i tio dagar för honon. Lille gubben. Han ska få lite glass att smaska på sen. Han fick beröm av läkaren för att han var så lugn och duktig.

Jag har snyggat till mig lite i håret. Det fick bli både klippning och slingor. Känns kul att bli lite fin i håret inför semestern. Nu är det bara en bikini som fattas och sedan är jag redo för att resa. Nu ska jag äta en hemmagjord god sallad med fetaost och soyabönor. Bye bye.

Sjuk kille

212523-326

Det har inte blivit så mycket bloggande för mig på senaste tiden för Milton är krasslig igen. Vi upptäckte igår att han hade en jättestor böld på sidan av halsen(stort som ett ägg). Det är antagligen en svullen lymfkörtel och idag har han varit gnällig, snorig och febrig. Vi ringde till vårdcentralen men de tyckte att vi skule avvakta tills imorgon. Hoppas verkligen att han blir bra snart så vi inte får ställa in vår mallisresa. Det är så trist när vår prins är sjuk för han kan ju inte förklara vart han har ont.

Gyllene kissar

212523-329       212523-328
Hittade dessa fina perserkatthalsband i guld från www.preciouspetsmfg.com och hade de inte varit så dyra (ca 2000 kr st) så hade jag slagit till direkt.  De är ju nästan ett måste för en perserägare som mig. Det fanns andra raser och husdjur med för den som är intresserad.

ASOS har rea

212523-325         212523-324

Asos har just nu rea och de har hur mycket snyggt och billigt som helst. Jag är svag för allt med starka färger och tyckte att dessa väskor var hur coola som helst. Den lilla svarta väskan kostar 298 kr och den gröna kostar 596 kronor.  Det blir varken väskor eller kläder för min del eftersom jag måste spara inför resan.  

Hjälp till att hitta våldtäktsmannen

212523-323

Gudars vad kul jag hade åt denna bild. Jag finner inga ord.

Midsommar är över...

212523-322

och nu går vi mot mörkare tider. Trist att snart hela juni har gått. Men om tio dagar så bär det av till Mallorca och det ska bli himla skönt. Den där hotta smala kroppen som jag skulle skaffa mig inför resan lyser fortfarande med sin frånvaro. Lite trist men jag antar att jag duger ändå. De senaste dagarna har jag ätit som en häst (flodhäst). Min sambo börjar sin semester imorgon så vi kan fixa lite här hemma innan vi åker. Nya sängen är äntligen på plats och snart även garderoben. Ni kan förvänta er några "hemma hos" inlägg vare sig ni vill eller inte.

Midsommaraftonen blev mycket trevlig men regnig. Det var kul att träffa stockholmarna och alla barnen som blir större för varje gång jag ser dem. Jag kan bara inte fatta att jag inte är så ung längre. Jag blir 30 nästa sommar. 30 gamla år. Old. Jag har fått inbjudan till Helens 30års kalas. Hon fyller med 30 nästa sommar. Det gäller att vara ute i god tid.

Milton kan ställa sig upp och gå några steg själv utan att hålla i sig. Gissa om mamma och pappa är såå stolta.

Drömkillen

212523-321

Det var länge sedan jag hade med en snygg kille så här kommer en riktig drömkille. Hoppas att ni blir nöjda över den fina bilden. Har ni några andra önskemål om snygga killar jag kan ha med är det bara att skriva en kommentar eller att maila mig på [email protected]

Denna bild var önskad av någon som vill vara anonym men vi kan kalla henne Helen. Varsågod Helen.

Min älskade lille prins

212523-320     212523-319

Idag fick jag verkligen chansen att längta efter min lille favoritpojke. Han spenderade nämligen dagen hos mormor och morfar medans jag uträttade ärenden på stan. Det kändes konstigt att inte ha honom med men jag fick mycket mer uträttat än jag skulle fått om han varit med. Helen och möttes upp för en fika och lite skvaller. Nu tror jag att jag handlat det mesta inför Mallorca resan. Jag behöver en till bikini och lite tees och så solskyddskräm såklart. Ska bli skönt att komma ifrån vardagen lite. Gissa om jag ska shoppa som en tok när jag kommer till mallis. Nej nu ska jag sätta igång och städa. Jag blir på så dåligt humör när det är stökigt. Önskar bara att jag någon gång fick lite hjälp med hushållsarbetet.

Lite nya vardagskläder

212523-317            212523-316        212523-315        212523-314

Jag har köpt en hel del klänningar på sista tiden men haft dåligt med vardagskläder så i helgen fick jag äntligen chans att shoppa på mig lite vardagskläder. Det blev två cardigans från Gina tricot. En ljusrosa och en grå. (De med knappar och fickor för 149 kr som finns i hundra färger ni vet).  En liten rosa kortärmad  tröja med knappar som jag ska ha uppknäppt med linne under. Det blev också två t-shirts som jag tyckte var fina och en rödblommig tunika. Jag hittade äntligen en bikini som var bra. Trosorna kom inte med på bilden för dom hade sprungit bort (eller så hade sambon lånat dem) men så här ser överdelen ut. Turkos och enkel med ett litet spänne.

Sorry att jag är kass på att lägga upp bilder.

Skinn och ben

212523-313

Stackars tjej som blivit så skrämmande mager. Angelina Jolie kan verkligen inte må bra. Hon ser verkligen undernärd ut och det är väl det hon är. Det senaste året har  varit jobbigt för Angelina då hennes mamma gått bort och det är en av orsakerna till viktraset säger hon själv.
Hoppas att hon snart mår bättre och lägger på sig några kilon.

I love fika

212523-312

Idag var jag, Milton och min mamma och gjorde stan farlig. Vi var på banken och krånglade och jag lovar att de torkade sina svettiga pannor när vi äntligen gick därifrån. Vi hade typ fem bankärenden i ett ärende om ni förstår vad jag menar.
Sedan gick vi och tog en lunch på cafè Ekliden. Deras sallad var verkligen supergod. Så himla fräsch. Fast de slår nog inte Mozzarellasalladen på Cafè Kulan. Eller deras kycklingsallad som med är en favorit. Hatar ställen som har med slemiga kycklingslamsor och brosk i kycklingsalladerna. Jag är jättekänslig och synar alltid maten jag äter. Det har hänt att jag fått gammal kyckling på en del matställen. Jag har tyckt att det har smakat lite mystiskt men ätit det ändå. Senare på natten har jag fått gå upp och spy. Såna ställen går jag inte tillbaks till. Jag sitter hellre inne och äter än på uteserveringarna som brukar vara fulla med getingar. Getingar är min största skräck.
Imorgon ska jag försöka locka med Helen på stan om hon inte jobbar. Jag ska leta presenter till släktingarnas barn och köpa lite skit inför mallisresan.

Lika som bär

212523-311         212523-310

Vi är tydligen lika som bär, grisen på muggen och jag. Det tycker Milton som varje gång han ser muggen pekar på grisen och säger "mamma". Är han inte oförskämd? Jag menar, vi är ju inte dugg lika. Ja det skulle vara trynet då.

Cellprov

212523-309

Igår kom brevet som jag fasat för i flera månader. Jag visste att det skulle komma men jag hoppades att det skulle dröja lite till. Vad var det för brev då? Jo det var en kallelse till kvinnokliniken. De ska ta ett cellprov på mig för att se om jag har några cellförändringar. Jag kan inte påstå att jag är det minsta road av att besöka lassarettet och låta dem ta dessa obehagliga prover men jag vet att det är viktigt och jag skulle aldrig strunta i att gå dit, hur mycket jag än avskyr det.
Hösten -04 fick jag veta att jag hade grava cellförändringar som kunde leda till cancer om inte en liten bit av livmodertappen togs bort. Först fick jag en ny tid för provtagning och när det var gjort sade min läkare att de var tvungna att göra en liten operation. Visst, det är väl okej tänkte jag. Kan du i övermorgon frågade läkaren och jag fick lite panik. Ingen tid att förbereda sig här inte. Operationen gjordes under nedsövning och när jag vaknade upp så var jag lite groggy men annars mådde jag bra. Fick smärtstillande men det var nog onödigt för allt kändes precis som vanligt och jag hade inte ett dugg ont. Sedan dess har jag tagit cellprov två gånger om året men det senaste året bara en gång. Om jag inte har några cellförändringar vid nästa provtagning så behöver jag inte ta cellprov på hela tre år. Hoppas hoppas.

Det är inte ovanligt med cellförändringar och heller inte med den operation som jag var med om. Det är en mycket enkel operation och man får åka hem  samma dag.  En liten bit av livmodertappen tas bort men du kan fortfarande skaffa barn.
Det är jätteviktigt att man som tjej tar sitt ansvar och ser till att ett cellprov tas i alla fall vart tredje år så att du inte går omkring i flera år med cellförändringar som sedan utvecklas till cancer.
Det gör inte ont att ta cellprov men det kan kännas lite obehagligt. En positiv sak med cellprovtagning är att det går himla snabbt. Det tar bara en eller två minuter och sen är det klart.

Är du rädd för att bli undersökt av en manlig läkare. Säg till i förväg så får du en kvinnlig. Min erfarenhet är dock att en manlig läkare är mer försiktig än de kvinnliga läkare jag haft.

Lite spänning i vardagen

212523-308

Nu åskar det ute och det tycker jag är så spännande. Hoppas bara att åskan inte kommer alltför nära för då måste jag springa ner i källare och gömma mig och det passar sig inte just nu eftersom Milton ligger på övervåningen och sover.  Jag gillar när det åskar för då har jag något att tjata om en tid framöver. Spöken är också ett samtalsämne som jag gillar. Nu ska jag ställa mig i fönstret och glo efter blixtar. Vi ses sen. Jag tror jag ska skriva lite om manliga horor sk manwhores sen. Vi får se.

Fick ni tillbaks lite cash på skatten ?

212523-307       212523-306

Då kanske ni har funderat på att köpa er en fet och dyr väska. Dessa båda snyggingar kommer från Chloè och kostar ungefär lika mycket som en lyxig utlandssemester. Den metallicbruna Kerala väskan kostar 1395 dollar och Paddington väskan kostar så mycket som1800 dollar. (En plastpåse på ica kostar 1 krona)
Jag tyckte båda var jättefina. Den bruna passar jättebra som höstväska men Paddan var ju oemotståndlig med den härligt röda färgen. Om jag fick välja en av väskorna så skulle det nog bli den. Fast nu får jag tyvärr inte välja någon av dem. Verkligheten är bra kass ibland.

Till hösten är det dags att börja jobba igen och jag har funderat många gånger om jag skulle börja att spara till en fin designerväska. Jag har aldrig ägt någon så det skulle kännas lite lyxigt.
Fast jag skulle väl  säkert ha sönder den på en gång. Puss på er.

Familjen Hockeyfrilla

212523-305

Kolla in familjefotot. Till och med lilltjejen har hockeyfrilla. Men visst var de söta i alla fall.

Spöken

212523-303

I natt hände en sak som jag tyckte var lite obehaglig.
Milton hade legat och vridit och vänt på sig i en timma och klockan tre gick jag ner till köket för att göra lite välling till honom. När jag varit nere i några minuter så startar plötsligt dammsugaren på övervåningen helt av sig själv. Jag springer upp och drar ur sladden och sedan går jag ner igen. När jag väl är nere så får jag en sån obehaglig känsla. Jag gör klart vällingen och går upp igen och känner mig faktiskt rädd. Då säger min sambo att det hade knakat i golvet i sovrummet (medans jag varit nere )så att både han och Milton reagerat på det. Sen somnade sambon bums. Efter någon minut så knäppte det till från ett hörn i rummet. Jag väckte sambon o pekade o frågade om det var därifrån som han o mille hört det knakande ljudet. Jodå det var det minsann. Sambo somnade om igen på en gång och jag var fortfarande rädd. Jag kan inte påstå att jag kände att jag inte var ensam men jag kände att någon rörde på sig i rummet. Jag kan inte riktigt förklara på ett bra sätt. Jag vet bara att det inte var katterna för de låg och snarkade på nedervåningen alla tre. Jag har nog aldrig varit rädd i mitt eget hus förut. O då bor jag ändå ensam väldigt ofta och huset är byggt 1928 så det är ganska gamalt och självklart brukar det låta lite i väggarna ibland och en garderobsdörr brukar öppnas av sig själv. Det är inget jag blivit rädd för.

Jag måste erkänna att jag tycker det är döspännande med övernaturliga händelser. Själv har jag inte varit med om något övernaturligt förutom en gång när jag var liten men det var så otäckt så det törs jag inte skriva om. När jag jobbade på ett cafè i London så sades det att det huset var hemsökt. Steg hördes i trappan, branddörren öppnades av sig själv och satt man nere i källaren och räknade kassan efter stängningsdags så kunde man se skepnader i övervaknings tv:n. Man skulle helst inte stänga cafe`t ensam men eftersom jag var så långsam när det kom till att räkna kassan så skickade jag alltid hem jobbarkompisarna och stängde ensam. Jag kan inte påstå att jag någonsin märkte något konstigt, fast det hände ibland att kunder som kom in på cafe`t yrade något om "bad spirits" och vände o gick igen.

Den enda gången jag blev rädd var när någon/något hade knappat alla möjliga siffror på larmet inne på cafe`t mitt i natten så att securitas hade ringt dagen därpå och undrat vad sjutton som hänt. Låset var orört så ingen hade varken gått in eller ut ur cafe`t  under natten. Lite spooky.

Dagens (o)djur - Coccosnutt

212523-302

Visst ser han grym och farlig ut, min kisse Coccosnutt, även kallad Coccos.
Han är en perser exotic och har ett jamande läte som kan väcka döda.
Han är en riktig cirkuskisse som gillar att stå på bakbenen och stångas med huvudet.
Han är troligen gay.
När han är ute och vi vill att han ska komma in så lyssnar han endast om man viskskriker "coccos pockos" med hes röst. Jag är inte säker på att detta uppskattas av grannarna.
Coccos är mycket förtjust i Milton men gillar inte när han sover så då väcker han honom med ett illvrål. Det gör mig såå förbannad eftersom Milton är extremt svårsövd.
Han gillar räkor. För att vara säker på att få ha den lilla räkan för sig själv så spetsar han den på en av sina tänder och morrar sedan hotfullt.
Annars är han väldigt snäll. Han har aldrig någonsin bitit eller rivit mig.

Vilken hotdog skulle du välja

212523-301

Jag kunde inte låta bli att ha med den här bilden. Den är ju så kul.
(Nej det är inte jag som tagit fotot)

Min goda smoothie

212523-300

Några i min bekantskapskrets har bönat och bett att jag ska skriva vad jag har i min smoothie. Så här kommer receptet.

1dl frysta hallon.
1/2 dl frysta blåbär (innehåller antioxidanter)
En halv banan.
Ett skalat äpple i bitar.

1 dl lättyoghurt  från milko.(den naturella är givetvis den nyttigaste även om den med vaniljsmak är godast)
1 dl alpro soya mjölk (den som är lite sötad) Vanlig mjölk funkar förstås lika bra.

Du kan förstås ha i vilka frukter du vill. Fryst mango är gott tillsammans med hallonen och har du ananas på burk eller melon så är det bara att skära i bitar och stoppa i mixern.

Är du en gottegris så har du förstås i lite socker. 1 tesked räcker för sötare smak.

Släng i allt i en mixer och sedan har du världens godaste smoothie.

(Ulrika, alpro soya mjölken finns nog bara på kronhallen så det är ingen idè att du irrar omkring på willys i hopp om att hitta den)

Ingen baksmälla tack och lov

212523-299       212523-298

Fredagskvällen blev faktisk ganska lyckad trots att det såg mörkt ut ett tag. När vi kom till statt vid halv tolv tiden så var det cirka sju personer där (inklusive personal).  Nästan bara  tjejer dessutom. Vi satt och pratade en stund men blev snabbt rastlösa av den tomma lokalen. Vi försökte bestämma oss för ett annat ställe att gå till och vi stod o velade bra länge och plötsligt var det betydligt många fler som dykt upp. Det blev en ganska lyckad kväll och jag blev t.o.m bjuden på en drink av F (helens kille). Vilken gentleman. Han överraskade oss med en varsin drink helt utan förvarning och sånt tycker jag är charmigt. Ok, jag antar att vissa tjejer blir bjudna på drinkar varje gång de är ute och festar men jag blir inte det och om någon någonsin frågar om jag vill ha en drink så tackar jag oftast nej eftersom jag tror att de vill ha sex i utbyte.

Idag har jag ingen baksmälla men det känns att jag rökt en massa cigg. Jag röker bara till fest och så smygröker jag bakom huset ibland men har blivit påkommen av mor o far som blev mycket besvikna.

Jag längtar tills nästa gång vi ska ut och parta igen. Visserligen är jag så blyg och blir supernervös om en kille så mycket som säger hej till mig men Helen har alltid något bra att säga så hon räddar mig ofta ur pinsamma situationer. Hon är också bra på att ryta till åt oförskämda fyllesvin.

Dagens djur: Fästingen

212523-297

Detta foto togs tidigt i morse hemma på badrumsgolvet. Det är 43 stycken fästingar. Alla dessa små hemskingar satt på min katt Buddy och slurpade i sig hans blod. Om ni tittar noga på bilden så ser ni att en av fästingarna är extra stor. Den var mycket mätt och inte så svår att ta bort. Den rullade av Buddy utan problem. Nu kanske ni tycker att vi är djurplågare som låter våra katter ha så mycket fästingar. Lugn, det ska inte upprepas. Jag lovar.

Imorgon blir det utgång. Jippi

212523-296

Jag vill också se ut som en sexig isprinsessa och vara blond och ha pussmun.

Jo iallafall, imorgon ska ju jag och min kompis Helen gå ut och roa oss (med sprit och cigg.)
 
Det är ganska jobbigt att förbereda en utgång när man inte är en natural beauty. Här kommer min lista på vad som måste göras för att se så bra ut som möjligt.

1. Torrskrubba kroppen så att man ser ut att ha babyhud.

2. Brun utan sol så att jag inte ser ut som ett lik.

3. Göra håret till ett lockigt hollywoodsvall. Det är inte det lättaste då mitt hår är spikrakt.

4. Sätta i linserna. Glasögon är bannlysta på statt.

5. En riktig partysminkning med sotiga ögon, långa ögonfransar och plutmun. Det svåra är att få sminkningen att se sexig men söt ut samtidigt och inga knasiga färger tack. Jag vill inte se ut som en picassotavla.

6. Singel eller inte. Vitlök är förbjudet under hela "gå ut" dagen. Även om man inte ska pussas med främmande pojkar kan det vara trevligt att inte stinka vitlök. Jag har själv ganska svårt att komma ihåg detta så jag får nog skriva upp det på handen.

7. En fin urringning gör outfiten finare. Men inte så urringat att det blir vulgärt. Har man fula tuttar kan man ju visa sina bruna sommarben istället. Men kom ihåg den gyllene regeln: Aldrig urringat och kortkort på samma gång. Antingen eller.

8. Naglarna måste målas. Sen är det bara att gå ut och roa sig kungligt. Att spotta öl på bartendern ger inga pluspoäng. Det vet jag av egen erfarenhet.

Det blir nog svart klänning och de guldiga skorna jag hade förra helgen. Ja jag vet att beklagade mig i flera dagar över mina blodiga stumpar men de är ju så snygga så jag måste absolut ha dem. Det ska bli spännande att se vad Helen har på sig. Hon har nämligen hotat med fjällräven ryggsäck och jesussandaler. Hoppas hon bara sa så för att skrämmas.


Jag ställde mig på vågen förut och fick en glad överraskning. Äntligen börjar det hända saker.


Puss och godnatt.


Gul hornstekel

212523-295        212523-294

Den gula hornstekeln skrämmer ofta livet ur folk eftersom den är lik en STOR geting med sin gula och svarta rygg.

Hornstekeln är dock inte lika farlig då den varken bits eller sticks. Den långa gadden som sticker ur rumpan är honans äggläggningsrör.

Äggen läggs i döende eller döda barrträd.

Honan kan bli hela 4cm lång och hanen är lite mindre.

Den gula hornstekeln finns i hela landet men är vanligast i Ångermanlands skogar.

Den passar bra som landsskapsdjur.

Jag skulle skita på mig om jag såg en gul hornstekel i verkligheten.

En liten sötnos

212523-293

Förra helgen var jag i örebro en sväng och höll på att köra på en liten andunge som gick mitt i vägen. Den var så söt och ullig och jag tror att den hade tappat bort sin andmamma. Den klarade sig oskadd över vägen men sedan vat jag inte vad som hände med den. Jag kan inte sluta tänka på den lilla ungen som var så söt. Jag har tänkt på den varje dag och jag undrar så om den hittade sin mor. Jag kommer aldrig att få veta hur det gick för den och det är väl kanske tur det.  Jag klarar inte av hemlösa, föräldralösa eller skadade djur. Mitt hjärta går sönder bara vid tanken på alla stackars djur i världen som inte har det bra.

Så jag tänkte ta en paus från alla smaskiga porrsjärnebilder jag brukar ha med på bloggen innan jag får dåligt rykte (det kanske redan är försent) och ha en liten djurspecial istället. Inte bara för djurens skull utan mer för att visa vad präktig och helylle jag är.

Det blåser som fan idag........

212523-292

och någon annanstans i sverige så har det snöat en decimeter. Helt sjukt. Jag tror på allvar att jorden snart kommer att gå under.
Idag blir det fika med Ulrika och Samuel. Det verkar äntligen som om jag börjar bli lite smalare. Det var på tiden.
Senare kommer sambon hem från jobb utomstads. Han kommer nog att bli mycket arg när han märker att det är så stökigt, att markiserna har blåst sönder och att att Miltons pool och tält har blåst bort. Ja jag ska ge mig ut och leta snart.

Igår kväll kunde jag inte somna. Milton däremot somnade kl19.00 men jag somnade inte förrän 03.30. Lite trist och så himla typiskt.

Tanja, jag har ju din mailadress men jag fattade inte det först. Skriver till dig senare.

Party på fredag

212523-291

På fredag ska jag och Helen ut och parta på Statt om det inte är något jädrans jippo där som det var förra fredagen (studentavslutning).

Det kommer att vara 25 års gräns på Statt. Det är bra för vi vill bara umgås med folk som är lika mogna som oss.

Det ska bli kul. Det var länge sedan Helen och jag partade. Vi har alltid kul när vi festar.

Jag undrar vad jag ska sätta på mig för slampigt denna gång. Inte stripparskorna för de gör ONT. Fast jag kanske tar dem i alla fall. Om jag super till riktigt så känner jag nog inte smärtan. Japp så får det bli.

Vem behöver headset egentligen?

212523-290

Kolla vilken smart kille. Allt som behövdes var en gummisnodd. Jag kan inte låta bli att bli lite imponerad. Jag önskar att jag med kunde komma på bra grejer.

Mitt bästa tips: Om du har en  chokladask typ Alladin eller Paradis och du mosat i dig alla bitarna så kan du diska ur den där plastiga delen som chokladbitarna låg i. Sedan så fyller du den med vatten och slänger in den i frysen och vips så har du fått snygga och trendiga isbitar som du kan imponera med om du har fest.

Han som aldrig sover

212523-289    212523-288

Jag blir tokig. Det tog över två timmar att få Milton att somna. Trots att han var jättetrött redan från början så kan han inte somna utan ligger bara och vrider sig runt och till slut är han så trött att han bara ligger och skrattar hysteriskt åt sig själv när han gör roliga ljud med munnen.

Idag gick vi på stan med mormor. Hon köpte massor med kläder åt Milton. Sedan åt vi lunch. En av damerna som jobbar på cafe`t killade Milton på ryggen och det tyckte han mycket om. Sådan tur kan man ha om man är söt.  På eftermiddagen bjöd jag mor och far på fika hemma hos mig.  De fick smaka de nybakta muffinsarna.

Imorgon vete sjutton vad som händer. Jag kanske smygröker lite. Nej nu ska jag ut och leta efter Buddy som måste ha sin diabetes spruta. 

Mustasch

212523-285

Min kille har införskaffat glasögon och mustasch. Jättebra att han äntligen skaffade nya glasögon efter att han tappat sina gamla i någon sjö tillsammans med sina nycklar. Men varför denna mustacsh. Jag förstår inte och jag kommer aldrig att förstå. Jag är helt knäckt. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har gjort allt för att han ska ta bort den. Tjatat. Inte tjatat. Hotat med olika saker. Bönat och bett. Jag har till och med lyckats att pressa fram några tårar men inte ens det fick honom att ta bort mustaschen. Vad ska jag göra.

Måndag

212523-287       212523-286

Idag har jag inte hunnit blogga så jag skriver några rader nu innan jag går och lägger mig. Igår var första natten i nya sovrummet och Milton nya rum. Det tog fruktansvärt lång tid att Milton att somna i nytt rum och jag och sambon fick turas om att försöka söva honom. När han äntligen somnade var klockan tio och hela kvällen hade gått och vi var trötta men bestämde oss oss ändå för att kolla på en film innan vi gick till sängs. Klockan 02.55 tyckte Milton att det var dags att gå upp så det var bara att gå ner och leka tills klockan var 05.00 och han ville sova igen. Nu ikväll så har han varit extremt svårsövd igen och somnade inte förrän 23.35. Jag hoppas han inte ska upp inatt igen. Jag orkar inte. Jag vill bara sova.

Vi har bakat muffins idag. Vi bakade vanilj och chokladmuffins. De med chokladsmak blev jättegoda. Ja jag smakade på en trots att jag bantar. Annars har vi ägnat eftermiddagen åt att städa och inreda på övervåningen. Det känns så lyxigt att efter tre år i ett hemskt stökigt litet rum där vi klämt in skötbord. spjälsäng och vår säng äntligen kunnat flytta in i ett stort och rymligt sovrum med Milton i ett eget rum. De två rummen har stått tomma sen vi flyttade in i huset. Renoveringen har gått supersakta eftersom sambon jobbar utomstads ofta. Nej nu ska jag lägga av med skrivandet. Imorgon ska jag försöka skriva något mer intressant. Kanske börjar med min djurspecial.

Guld & Silver

212523-282        212523-281

Just nu är jag väldigt förtjust i både silver och guldskor. Dåda dessa par kommer från London Rebel och finns att inhandla på www.have2have.se.  De silvriga slingbackskorna kostar 698 kr och de guldiga pumpsen går på 450 kr.
Om man shoppar skor på have2have så är frakten 29 kr oavsett hur många par du beställer. Vid byte eller retur är frakten gratis. Kanonbra eller hur.

Igår var det partydags

212523-283

Igår var jag ute med mina vänner (från föräldragruppen) Karin och Ulrika. Jag hade mina stripp skor på mig och eftersom jag hade fått punka på min cyckel så fick vi gå dit vi skulle. Vi skulle såklart långt bort. Ända till Kupolens uteservering fick vi gå i värmen och när vi var framme var vi svettiga som efter ett träningspass. Vi käkade god mat och drack öl och hade jättetrevligt. Vi var omgivna av höga träd och tallar så det kändes som att sitta mitt ute i skogen och äta. Det var verkligen jättemysigt. Sedan gick vi till puben och drack ännu mer. Mina fötter var inte längre glada. När vi väl skulle hem så hade jag så ont i tassarna att jag faktiskt övervägde att krypa men på något sätt så tog jag mig faktiskt hem till fots. Det kändes som om fötterna gått av och jag gick med benpiporna. Idag har jag förstås beklagat mig för alla jag träffat och visat upp mina blodiga stumpar men jag har inte fått något medlidande från något håll. Det tycker jag är dålig stil. 
Ja ja kvällen var ändå skoj men nästa gång vi går ut så blir det Statt. Fredagsstatt alltså för de har 25 års gräns.

Fika med Beckis

212523-280     212523-279

Nu ska jag snart springa iväg till stan för en fika med Rebecca och hennes son Noah. Rebecca är inte bara strålande vacker utan också en av de snällaste och ödmjukaste människor jag någonsin träffat. Alltid glad och snäll och aldrig bitchig. När jag tänker efter så har jag nog inte ens sett henne lite lätt irriterad. Milton följer inte med för han sover just nu och sedan ska han umgås med sin far. Nu har jag bråttom. Bye

Ska försöka hitta någon klänning att ha på mig ikväll.

Vilken pudding

212523-278

Ni som läser min blogg har säkert märkt att jag har lagt till en ny kategori som heter snygga killar. Där tyckte jag att denna bild platsade bra. Eller vad tycker ni?

OBS. Bilden är ett montage.

Inge statt imorgon

Jag kom just på att det är Studentfest på statt imorgon kväll. Alltså får vi hitta någon annanstans att gå. I vanliga fall är det 25 års gräns på statt på fredagarna men imorgon är det alltså 18 och antagligen fullsatt med fulla studenter. Tre småbarnsmammor har inte något där att göra. Vi får väl gå på pensionärsdans på folkets park.

Dagens sötaste

212523-277      212523-276

Kate bosworth lyckas alltid se så söt ut. Den ljusröda klänningen är så fin och kates page passar perfekt till hennes söta ansikte. Jag önskar att jag såg ut som henne. Hon är fortfarande i magraste laget fast det ser ut som om hon gått upp något kilo.

Sova hela dagen

212523-275        212523-274212523-273

Igår var hela familjen på födelsedagskalas hos lilla Ellen som fyllt 1 år. Vi satt ute och fikade i solskenet och hade jättetrevligt. Jag var duktig och och nöjde mig med att smaka  pyttelite på den hemmabakade goda tårtan
 och åt sen endast ett bragokex och en banan. Det känndes dock lite trist eftersom det fanns många godsaker att förtära. Milton hade på sig sitt snygga linne med bilar på och de oranga shortsen och han ägnade stor del av kalaset att gå fram och tillbaka på gräset med Ellens fina gå-vagn. Milton var väldigt stolt över sig själv och sken som en liten mallgroda när han fick beröm. Nu dröjer det nog inte länge förrän han kan gå själv.

Idag är det lika fint väder som igår men vi har faktiskt ägnat största delen av dagen till att sova eftersom Milton var vaken flera timmar i natt och då var jag ju med vaken såklart. Hade tänkt mig en tur till stan men det får vänta tills imorgon. Tror att det blir en fika med Rebecka imorgon. Hoppas hon vill gå till Kaffe kulan med mig och inte till stället där de bränner latten. Jag vet minsann hur en latte ska smaka. Nu ska jag gå ut i trädgåreden och leka.

OBS! Djurspecialen kommer snart. Håll ut bara. Jag vet att ni är otåliga men just nu prioriterar jag att vara ute och sola mina bleka feta ben men så fort jag får tid så lovar jag att skriva om den gula hornstekeln.

Enkelt och snyggt

212523-272        212523-271

Jag kan knappt påstå att jag någonsin haft något intresse i bäbistvillingarna Olsen från Huset Fullt, eller brytt mig om vad de klätt sig i för trasor.
Jag tycker dock att Ashley ser riktigt snygg och fräsch ut på dessa nytagna bilder. Snygg sminkning, håret i mittbena och en fin svart klänning/kappa. Ganska enkelt men gud så snyggt. Personligen tycker jag att hon ser mycket bättre ut än sin taninga syster. 

Grisefoten

212523-270

Man måste tänka på vad man säger. Milton har börjat förstå fler och fler ord och häromdan frågade jag honom på skoj -var är lilla grisefoten?. Då tog han tag i sin ena lilla fot. Så nu tror han att fot=grisefoten. Jag får tänka mig för lite i fortsättningen.
Jag tycker att jag håller igen ganska mycket. Jag äter inget godis. Inga hamburgare eller pizza eller annat onyttigt. Dricker inte läsk eller annat med socker i men jag tycker inte att jag går ner i vikt. Jag försöker att äta lite och ofta men det är svårt. Nu har jag inget vettigt att skriva mer. Håll utkik på min blogg för jag tänkte ha en liten djur special framöver. Jag tänkte börja med att skriva lite om Gul hornstekel. Det vill ni väl inte missa för allt i världen? Nej jag tänkte väl. Nu är det läggdags och jag ska gå upp och lägga mig brevid Milton som sussar sött i MIN säng.

Partytime

212523-269

Jag hoppas verkligen att det blir utgång fredag kväll. Det var verkligen länge sedan som jag var ute och slog runt så nu är det dags. Jag tänker inte klä mig som brudarna på bilden.

Jag shoppar i örebro

212523-268      212523-267

Idag tog mina föräldrar hand om Milton några timmar och jag åkte in till Örebro och ägnade mig åt lite hardcore shopping. Jag hittade det jag var ute efter så jag är nöjd. Köpte bland annat ett par stripper skor. Jag såg dem förra gången jag var inne i örebro men köpte dem inte då så jag blev himla glad att de fanns kvar. Ska nog ha horskorna på fredag då jag o två kompisar kanske ska ut på statt. Vet inte riktigt vad jag ska ha till bara. Jag köpte med en latte visp så jag kan göra latte hemma igen efter att ha slagit sönder den gamla vispen i ett vredesutbrott. Jag köpte massa andra bra saker också men jag ska bespara er även om jag är bra sugen på att rabbla upp varenda liten grej.


Jag är så hungrig

212523-266      212523-265        212523-264   Det är inge kul att banta. Jag är alltid hungrig och jag älskar att äta. Att äta är nästan lika roligt som att shoppa. Att laga mat är däremot väldigt tråkigt. Därför ska Milton få äta barnmat på burk tills han blir 15. Nej nu ska jag gå och lägga mig om jag inte hinner svälta ihjäl först. Imorgon fortsätter kampen mot fettet. Jag ska gå en lång promenad och se till att jag får lite sol på mig och sen blir det nog lekparken eller en fika med Ulrika och Samuel. Milton verkar ha svårt att svälja och att sova. Får se hur det är med honom imorgon. Hoppas han inte har någon halsinfektion. Min fina goda sötnospojke.

Veckans Hunk

212523-263

Vilken goding. De utmanande shortsen sitter som gjutna på hans sexiga manliga kropp. Helskägget och den lilla ryggsäcken känns verkligen hett, för att inte tala om de mönstrade strumporna. Vem vet, han kanske har en modeblogg.

Snyggingar från asos

212523-262       212523-261

Ja jag vet att bilderna är i minsta laget men tittar ni nära skärmen så ser ni två kanonsnygga klänningar från Asos. Jag brukar inte gå in där och kika så ofta eftersom jag inte vill inledas i frestelse och handla upp mina få slantar. Men idag gjorde jag ett undantag och jag hittade så mycket snyggt att jag faktiskt funderar lite på om jag kanske skulle ta och sälja lite skit på tradera så jag får lite extra pengar att shoppa för. Tyvärr har jag inget att sälja då jag redan sålt alla urvuxna barnkläder och kläder som jag bar när jag var smal och ung. Jag kanske kan sälja min sambos kläder. Han kommer garanterat inte att märka något eftersom han alltid går klädd i sina arbetskläder. Fast jag undrar om det finns någon som är villig att köpa kläder som var moderna 2001. Det var året då min kille senast shoppade kläder.

Undrar om man kan sälja djur på tradera? Eller sex?
Godnatt.

Såå störig

212523-258212523-257

Jag brukar inte klaga på hur folk ser ut eftersom jag själv inte är någon beautyqueen men nu tänker jag göra ett undantag och vara lite elak.
Denna smilfink kallar sig tydligen för Jesse Jane och som ni säkert kan lista ut av hennes namn så är hon en stjärna inom porrbranschen. (Snälla fråga mig inte varför jag så ofta har porrskådisar med på min blogg)
Hennes hemska grimaser stör mig nästan till döds. Får man verkligen grina upp sig sådär framför kameran? Och att stoppa pekfingret i munnen och försöka se "lite söt" ut, det borde vara förbjudet.
Sådär nu har jag fått avreagera mig lite och det kändes rätt skönt att vara elak. Jag tror inte att någon skada är skedd för Jesse Jane är nog ingen läsare av min blogg, men för att vara på den säkra sidan så kommer här en fejkad översättning på engelska.

Here is my favourite porn star Jesse Jane. I just love the way she pose in front of the camera. She is a real star and I wish I looked as good as her. This summer, me and my family are gonna go all the way to USA to watch her perform. We are also gonna go to Disney World.

Sådär ja. Nu lurade jag henne allt.

Ja jag vet att jag är löjlig och omogen.

Shopping

212523-256212523-255

Här ser ni de tidningar jag har skaffat denna vecka. Det blev ganska många så nästa vecka ska jag försöka att ta det lite lugnare på tidningsfronten.

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att Milton fått lite nya kläder. Här är dagens fynd från H&M. Man måste ju ha lite nytt när man åker utomlands. Jag hoppas på att min sambo införskaffar lite nya kläder inför resan. Jag har sett honom i samma kläder i flera år nu så jag tycker verkligen att han ska skaffa lite nytt.
Själv vill jag ha lite nya kjolar, klänningar, jeans, tuttar (obs snygga) och en ny kropp som ser ut som en 17årings. Undrar om allt går att finna på H&M. Ska kolla imorgon.

Fredagsmys

image252

Idag har Milton varit extra gnällig men extremt glad på samma gång. Visst låter det knäppt. Det är det också.
Jag skulle ha lunchat med min kompis Emma men Milton somnade en timma innan vi skulle ses så jag fick avboka. Tror inte han mår riktigt bra så jag vill inte hålla honom vaken i onödan. Sedan gick vi en sväng på stan(som jag gör typ varje dag) och jag passade på att uppdatera Miltons garderob. Jag borde dock uppdatera min egen garderob för jag börjar snart att misstas för en hemlös i de hemska och urtvättade kläder jag bär. Sedan träffade jag Ulrika och Samuel och vi gick och tog en latte. Mille och Samuel fick festa på sockerkaka och bulle. Jag smakade pyttelite på sockerkakan. Jag får inte sabba dieten nu när det gått så bra i snart en vecka (förrutom igår då vi var på resturang och åt plankstek) Nej nu ska jag vara huslig och slänga in lite tvätt i maskinen.

RSS 2.0