Badpojkarna



Klockan är 00:33 och jag och Magnus ska snart gå och lägga oss. Barnen somnade för ca en timma sedan. Jag blir tokig på att de aldrig somnar som de ska på kvällarna. Hela kvällarna går åt att söva dem. Men jag ska inte tråka ut er med allt som går galet varje kväll. Men jag önskar att jag fick lite egentid. Funderar på att bosätta mig i en enslig stuga i vildmarken ett tag. Inga barn, ingen tv, ingen dator, ingen sambo med tillhörande dragspel. Bara jag, några påsar chips och några Danielle Steel romaner. Det vore härligt. En liten stund. Sen skulle jag nog längta hem till familjen.

Det är Pip festivalen här i stan just nu och jag tycker så synd om alla campande ungdomar. Det har nog inte regnat såhär mycket på hela året men just när det är festivaldags i Karlskoga så öppnar sig himmelens portat och bara öser ner vatten. Så himla typiskt. Igår var det dock jättefint ute och vi tog en tur till lekplatsen vid stranden och badhuset. Det var ganska tomt på stranden men några sunkiga festivalbesökare hade iaf hittat dit och var badsugna. Jag tittade knappt på dem och hade inte Magnus sagt till mig att det var självaste The ark som plaskade omkring i vattnet så hade jag nog missat det. Tänk att jag höll på att missa mina gamla idoler. Magnus tyckte att jag skulle gå fram och be om autografer men det tyckte inte jag.


Tisdag



I dag var det riktigt svalt och skönt på morgonen. Jag orkade mig inte upp när barnen vaknade utan Magnus fick kliva upp och ge dem frukost. Det händer ganska ofta att jag är för trött för att gå upp på morgonen. Jag inser att jag rör mig alldeles för lite och det är därför jag är så trött jämt. Så det blev en förmiddagspromenad med Milo i vagnen och sedan höll jag mig pigg och glad resten av dagen. Fast det var inte svalt ute längre utan riktigt klibbigt, kvavt och varmt. På kvällen överaskade jag och Milton Magnus med att köpa pizza när vi varit på Netto. Magnus var inte så dålig han heller för när vi kom hem med pizzan så hade han våttorkat golven på nedervåningen. I morgon blir det till att snygga till lite hemma inför min födelsedag på torsdag. Vem vet, det kanske dyker upp några fikasugna själar.

Badpojken



Milo måste vara världens smutsigaste unge. Det är som om han drar åt sig smuts. Han måste bada varje kväll. Något annat är inte att tänka på.

Igår var jag ju ute på och festade loss. Fast det blev väldigt lungt. Jag var trött och seg inte inte alls i partymood. Stackars Rebecca som fick parta med världens tråkigaste tjej som bara gäspade och kollade på klockan. Någon sminkning av Emelie blev det inte heller för jag fegade ur. Jag måste ha 100% kontroll. Jag minns när Rebecca skulle gifta sig för 5 år sedan och jag skulle vara tärna. Jag blev sminkad av en makeupartist och det kostade många kronor. Det slutade såklart med att jag ändrade och lade till en hel del när jag kom hem. Typiskt mig. Jag måste dock erkänna att jag är väldigt sugen på att bli sminkad inne på Makeupstore.

I alla fall så gick jag, Rebecca och Fatima till Statt. Det var 18 års gräns. Alla var verkligen jätteunga och tjejerna hade superkorta shorts , ben utan celluliter och sladdriga linnen. Killarna hade Herreys-frisyrer, pastellfärgade byxor som var upprullade och ljusa skjortor. Jag såg mintgrönt, ljuslila, rosa, gult och hallonrött på KILLAR.  Ni kanske inte tycker det är något konstigt med det men jag har ju inte varit ute på ett helt år så jag var helt chockad över att modet ändrats så mycket sen sist.  Jag blev lite starstruck när jag såg tjejen som skriver en av mina favoritbloggar. Hon såg ut som en stjärna i svart långklänning. Aida heter hon.

Vad ska jag välja


Vad det ska vara svårt att välja gåut-outfit. Jag har tagit några kassa foton på mig i olika trasor ( i en jävligt stökig hall). Hade från början tänkt att jag skulle ha som på nedersta bilden. Sedan kom jag på att jag kanske skulle köra med svart topp som på översta bilden. Sedan insåg jag att jag såg smalast ut med svart spetskjol och den militärgröna toppen som på den mittersta bilden. Eller är allt fult och jag kanske borde stanna hemma och lägga mig tidigt. Snälla läsare, tyck till om vad jag ska ha på mig. Jag kanske lägger upp några fler festoutfittor (nej oj så heter det nog inte) om jag hittar något passande i garderoben

Nya skor



Jag har investerat i två par nya skor denna vecka. Jävlar vad slösaktig, kanske ni tänker men då kan jag ta och tala om att jag inte köpt skor på evigheter. De rosa träskorna var söta som skrutt och jag kunde inte skiljas från dem trots det hutlöst dyra priset på 420 kronor. De var tyvärr inte jättesköna men helt klart godkända. Det som känns lite jobbigt är att jag hittat ett par andra träskor i rött lack som är jätte jätte sköna. Dem hittade jag på skokanonen men man kan ju inte köpa träskor två dagar i rad så jag köpte ett par högklackade skor med massa spännen på istället. De ska jag ha på lördag när jag går ut med Rebecca. Jag är tydligen lite nervös inför utgången på lördag. Känner mig lite uppstressad på något sätt. Inatt drömde jag att jag skulle få skjuts av pappa  till statt och han  satt i bilen och väntade medans jag satte på mig skorna. Då insåg jag att jag inte ens var klädd och jag hade ingen aning om vad jag skulle sätta på mig och jag hade inget som passade för fest eller som var rent eller struket och jag hade bara trasiga strumpbyxor och fasen vad stressad jag var. Knepig dröm men klart bättre än drömmen jag hade i förrgår natt. Då drömde jag att min kompis Helen blev påkörd av en taxi som körde alldeles för fort och det var vinter, kallt och snö ute. Helen klarade sig med några blödande småsår på benen men hon var chockad och jag var arg på taxin som inte ens stannade.

Jag kanske ska få bli sminkad av innan utgången på lördag. Det är Magnus systerdotter som ska sminka mig och det tycker jag ska bli jättespännande. O jag har ju såklart inga stora krav på Emelie. Bara att hon ska förvandla mig från en glåmig, pluffsig, grovporig tant med dubbelhaka till en sexig vamp med hy som en tjugoåring och ett ansikte så vackert att alla Victoria secrets modeller skulle dö av avund :) Nej men ärligt talat så är det himla snällt att erbjuda sig att sminka mig. Jag tror att hon ska provsminka mig redan på fredag.

O vad vill jag säga med dessa bilder??



Jo att jag ska ut och festa lördagen den 17e juli. Jag har ju inte varit ute på gallej sen förra sommaren så det är väl dags. Jag är ju inte riktigt i svängen längre men ska anstränga mig så mycket jag kan för att inte min vän Rebecca ska tycka att jag är tant.

Jag ska:

1. Inte säga saker som att jag måste tänka på refrängen, det är ju en dag imorgon också eller klassikern, Jag ska ta det lite lugnt ikväll.

2. Min kjol ska inte gå nedanför knäna.

3. Mina klackar ska vara minst 10 cm höga.

4. Komma ihåg att lämna glasögonen hemma och stoppa in linser.

5. Inte få fåniga nostalgikickar och dansa som besatt till gamla hits som alla med Da Buzz, Grease medleyt, Razor tounge med Dj Mendez  och svenska klassiker som tex ooa hela natten.

6. Inte ha min nya fejk-louis vuitton väska som jag köpte på loppis i lördags för 5kr.

7. Inte heller ha mina svarta solglasögon med armanimärket på sidorna (29kr på Ö&B).

8. Inte ringa hem till Magnus (från statts toa) och fråga hur det går med barnen och förhöra honom om vad de ätit,om de bajsat, om de sover, när de somnade, hur lång tid det tog för dem att somna osv.

9. Inte börja gäspa vid kl 23 och sedan tjata om att jag minsann aldrig är uppe såhär länge.

10. Inte börja tjata vid klockan 00.30 att vi borde hämta våra jackor så att vi slipper köa till garderoben vid stängning.

11. Inte klaga över illamående efter två öl och tvinga alla i sällskapet att sitta och vila med mig vid ett bord i något hörn.


Vackra Cheryl Cole....



vårdas på sjukhus just nu för MALARIA. Hon hade visst insjuknat efter att kommit hem till England efter en utomlandssemester. Den gamla räven Samantha Fox har också dragit på sig en sjukdom under en utomlandssemester. Hon blev biten av en galen katt och fick RABIES. Fy vilka hemska sjukdomar man kan drabbas av.

Det är molnigt idag och inte så varmt. Men det är ganska skönt att slippa svettas så enormt. Jag har just nu blodsockerfall så det är lite svårt att skriva men jag har just slängt i mig en macka så det ska nog kännas bättre snart. Jag fattar inte varför jag får blodsockerfall när jag har ätit havregrynsgröt till frukost. Jag har äppelmos, kanel och soyamjölk till samt en kopp kaffe med lite socker och soyamjölk i. Ungefär 40 minuter efter att jag ätit klart så blir jag helt yr och skakig och kan inte göra någonting. Jag fattar inte varför. Jag försöker ju att undvika att äta smörgåsar till frukost varje morgon. Gröt ska ju vara både nyttigt och mättande men det slutar ju alltid med att jag får äta macka en stund efter frukost. Ja ja, det är väl inte så intressant för er att läsa om men jag blir så frustrerad.

Nej, nu ska jag göra lite nytta.

PS. Det är alltså Cheryl Cole på bilderna ovan och alltså inte jag. Ja, jag vet att likheten är slående, speciellt kroppen. Det är liksom hennes huvud på min kropp. NOOOOOOT :)

Kommer ni ihåg.....


när chipspåsarna såg ut såhär? Det gör jag. Reffel chips stod det på påsarna. Jag minns att det under några år( 89 -92???) fanns några riktigt starka chips från OLW som var lövtunna och smakade peppar. Påsen var mörkblå med stjärnor och hunden fanns såklart med på framsidan. Ja gamla chipsminnen finns det många av :) Under min bardom fanns det bara Estrella och Olw att få tag på i sverige. Inga pringles eller lays fanns, så gissa om det var spännande att på utlandssemestrar få prova lite nya chipssorter och märken. Nog om chips. Nej en sak till har jag att ta upp. Kommer ni ihåg Estrellas Dillspinns som fanns för några år sedan. De var mina favoriter men så plötsligt, helt utan förvarning så slutas de säljas. Jag blev såklart helt förkrossad och Magnus fick maila Estrella och fråga vart dillspinnsen tagit vägen. De hade slutat tillverkas för de sålde så dåligt. Så himla ledsamt. En annan gång fick Magnus i uppgift av mig att Maila Pågarns om de goda nougatpågarna (kakor) som försvunnit från affärernas kakhyllor. Även de hade slutat tillverkats och jag var så upprörd. Tur att jag har mina Magnus som offrar sig så.

Jag har varit sjuk i några dagar och jag blir tokig snart. Jag orkar ju ingenting och mår så illa och har ont i huvudet och är förkyld. Vi hade planerat att åka till Nora idag men det får nog vänta tills en anna dag.

RSS 2.0