Tuffaste påskgubben

212523-556

Idag är det påskdagen och jag firade som vanligt inte påsk. Jag tycker att påsken är lite överskattad. I dont like påskmat och fjädrar men anser att det finns två mycket positiva saker med påsken. Att man får ledigt från jobbet och att det finns goda chokladägg med guldpapper på. Vet ni vilka jag menar. De där som finns bland smågodiset. De är så himelskt goda.
För Miltons skull så åt vi påsklunch med ägg, korv, köttbullar och en god sallad. Men mer påsk än så blev det inte hemma hos oss. På mitt jobb fick vi i torsdags gamla ägg som luktade och smakade hemskt. Det var ingen höjdare kan jag lova.

Fick ett sms om att det blir ett me&i party imorgon. Jag antar att jag tar mina sista slantar och spenderar dem på barnkläder. Ska försöka få med mig någon kompis.

Cath Kidston

212523-555       212523-554

www.countrystyle.se hittade jag dessa Bad&Body produkter från Cath Kidston. Förpackningarna var bara så söta och jag tror att jag måste beställa några av produkterna så fort jag får lön. Cath Kidston gör också vackra tapeter i shabby chick stil.

Stora antika mobiltelefoner

212523-553
Jag har alltid haft otur när det gäller mobiltelefoner. Köpt mobiler som är för svåra för mig att hantera eller mobiler som lever sitt eget liv och slår av sig när den vill. Jag har också slagit sönder mina mobiltelefoner i ren frustration. Magnus tror att jag bitit sönder hans mobil. Tänk att han har så låga tankar om mig. Jag fattar inte var han får alla dumma tankar ifrån.

Min allra första mobil var en stor och tung Motorola. Jag var själv inte med och valde ut den utan mobilen inhandlades av min pappa. Min pappa gillar inte att handla dyrt. Om jag har köpt jeans för 399 kronor på HM så säger han alltid att han minsann kan köpa tre par jeans på klädjätten för samma pris. Oj nu kom vi bort från ämnet. Min stora Motorola med antenn var ju bara såå bra för den funkade med vanliga AA batterier. Jag hade med den till England och brukade prata med mina fula engelska pojkvänner i den. Ringsignalen var så hög att den kunde utlösa förlossningar och väcka döda.En dag ringde min far och hade goda nyheter. Han hade hittat en mobiltelefon mitt ute i skogen och visst var den lite fuktig men fungerade utmärkt. Jag tänkte att nu har jag min chans att fjäska till mig den mobilen som liksom bara inte kunde vara sämre än den jag redan hade. Tyvärr så var mobilen min pappa hittat en exakt likadan Motorfuckingola som den jag hade. Helt otroligt.
Idag nio år senare tycker min far fortfarande att den mobilen är så bra. Jag har fortfarande inte hittat någon mobil som jag trivs med. Min pappa har aldrig sin påslagen förutom när han ska till skogen, så att han kan ringa om han ramlar eller något.

På tal om telefoner så kan inte Milton låta bli att pilla på knapparna och ibland låter jag honom hållas som tex idag då jag trodde att jag satt på knapplåset men det hade jag visst inte. Jag hade just tagit fram Miltons febertermometer och han hade pekat på sin rumpa och jag sa då - ja i stjärten, i stjärten. Då hörde jag någon som skrek -hallå. Jag rykte telefonen ur Milles hand och slog av den så snabbt jag kunde.  Fick senare veta att det var min far som Milton ringt till så det var ju ingen fara. Men det kunde ha blivit pinsamt om det varit någon annan som fick höra mig säga - i sjärten i stjärten, med barnröst. Nu ska jag sova och hoppas på att jag är frisk när jag vaknar.


Still ill

212523-552

Godagens. Jag är fortfarande sjuk och blir hemma från jobbet imorgon med. Jag får nästan lite panik av att vara hemma. Jag får ingen ro och kan därför inte vila mig. Mamma och pappa passade Milton ett par timmar idag och sedan åkte mor och jag till ica för jag var tvungen att handla för vi hade inget ätbart hemma. Som tur var så träffade jag ingen jobbarkompis. Nu kan jag slappna av lite mer när jag vet att inte behöver svälta.

Guess what! Jag kan äntligen skicka mms. Jag kunde inte fixa inställningarna själv och inte heller Magnus så jag fick hjälp av en expert, nämligen mamma. Och jag som alltid trott att mobiler och 40-talister inte gick ihop nåt vidare.

Sjuk

Ja jag vet, jag skulle ha lyssnat på min kropp. Jag mådde dåligt redan i lördags men brydde mig inte om det och igår gick jag upp redan kl sex och städade och pysslade hela dagen och hade fikabjudning. Idag får jag betala priset. Ont i halsen och tung i huvudet och allmänt krasslig. Tur att man slipper feber iaf. Jag har väldigt sällan feber. Milton är på dagis och jag måste åka till posten och posta ett paket. Jag vill inte. Jag kommer säkert möta någon från jobbet, typ chefen. 

Söndagmorgon

sommar

Idag ska vi få besök av Ulrika och Carin med barnen Samuel och Ellen. Det ska bli kul. Det är så sällan vi ses. Jag ska slänga ihop en laktosfri äppelsmulpaj och koka lite kaffe. Jag känner mig mig förkyld,trött och har ont i halsen men är glad och det gör att jag mår lite bättre. Nu ska Magnus och Milton gå ut och åka på Miltons nya traktor som vi fyndade på loppis igår. Milton är en riktig utekille som helst vill vara utomhus hela dagen. Tur att de är ute så mycket på dagis.

Nästa vecka ska jag börja äta lite bättre. Jag har kommit på att jag nästan bara äter kolhydrater. Ris, pasta och mackor i mängder blir det varje vecka men inte alls mycket grönsaker, fisk och andra nyttigheter. Inte konstigt att jag känner mig krasslig. Ska nog göra matlådor som jag kan ta med till jobbet. Min mage klarar inte av dagismaten.

På tal om jobbet så trivs jag bra på nya stället.  Jag kommer att sakna både barnen och personalen  när jag till sommaren måste lämna stället. Jag har fått en ny tjänst som jag för närvarande är tjänstledig från så jag kan gå klart detta vikariat. Nej nu ska jag gå och vila lite. Mille vaknade kl sex i morse och sa - hipp hipp hipp= upp.

Inga mera ungar tack

212523-508

Hur är det möjligt att någon så mesig och naiv som jag har lyckats skapa världens mest trotsiga unge. Han är för sjutton inte ens två år än men beter sig som en treåring. Jag slutade tidigt idag och satte Milton i sin vagn och sedan drog vi iväg till stan för att kolla in bokrean. Det var bara det att Milton inte ville sitta i vagnen utan kastade sig ur. Han slängde böcker omkring sig, lade sig mitt på golvet, skrek och ylade och försökte givetvis att rymma. När jag försökte sätta ner honom i vagnen igen spände han kroppen och blev stel som en pinne och gastade som en tok. Jag badade i svett och när jag äntligen fick ner honom i vagnen så bar det av hem direkt utan några inköp. 

När vi kommit hem ville Mille leka ute. Helt okej. Tyvärr var han bara intresserad av att springa in på andras tomter och att slå i andras postlådelock. Ju mera jag sa till honom desto roligare var det tyckte han. Det var också kul att lägga sig mitt i vägen. 

Imorgon ska jag på studiedag och mormor och morfar ska ta hand om honom. De kommer att få fullt upp. Jag planerar inte att bli gravid mer i detta liv.  

Förresten så har jag fått en spricka i hälen som blöder, och igår ramlade jag av cykeln på väg till jobbet och slog i knäna. På vägen hem såg jag ett rådjur som blev påkört. Det var så hemskt. Jag grinade såklart.

Jo det har hänt roliga saker också sista tiden men detta inlägg är endast negativt.  Bye bye 

Rosa är finast #2

212523-549

Sådan här rosa nyans på läpparna blir oftast katastrof på de flesta men på söta Cheryl Cole blir det en fullträff. Nice.

Rosa är finast

212523-550
Hur söt är inte denna lilla clutch från Prada. Helt oemotståndlig enligt mig. Fast jag älskar visserligen det mesta som är rosa.

Nappa Fiocco Mini Clutch  från Prada kostar 395 dollar.

RSS 2.0