GI Ola



När jag såg reklamen för Den hemlige miljonären på kanal 5 så undrade jag så vem den orakade killen med luvtröjan var. Nu har jag sett programmet och blev ganska förvånad när jag såg att det var Ola Lauritzen. Ni vet han som skrivit ganska många böcker om GI. Ganska roligt var det när en volontärarbetare tackade nej till en bulle eftersom "det var för högt GI i bullen". Han hade ingen aning om att det var Mr GI himself han pratade med. Nej det kanske inte låter så kul när jag berättar. Man måste nog se det själv. Jag älskar program som detta. Kommer defenitivt att se nästa avsnitt. Då är det en annan miljonär som ska skänka bort lite slantar till behövande.

Söndag



Hejsan svejsan.
Det var meningen att jag skulle ha en bild på en riktigt stor otäck kackelacka men det funkade inte att ladda upp bilden så ni får nöja er med en bild på ett Italiensk sängpaket. Inte så shabby chic va:) Vem vill ha sådana här möbler? Jag skulle antagligen få mardrömmar om jag sov i sängen på bilden.

Vad har hänt sen sist. Jo Magnus har kommit hem efter 11 dagar i landskrona. Det har gått bra att vara ensam med barnen men samtidigt ganska slitigt eftersom jag börjat att arbeta heltid. I fredags när jag arbetat klart så kunde jag äntligen slappna av och då fick jag sådan huvudvärk. Det var väl för att alla spänningar släppte:) Nu ska Magnus vara hemma i en vecka men sen sticker han till Polen och jobbar där i några veckor. Sen blir det kanske fem jävla veckor i dubai till sommaren. Ja inte för mig förstås utan för honom. Det känns sådär lagomt kul.

Nästa vecka blir det träning för mig. Zumba. blir det på torsdag och sen ska jag försöka komma iväg och träna några gånger i veckan. Mamma och pappa ställer upp som barnvakter när arbetsnarkomanen är i polen. Nej nu ska jag göra mig i ordning för sängen.

Snart är våren här



Herregud. Hela denna vecka har jag ojjat mig över att tiden går så snabbt. Varje dag har jag vid flera tillfällen pratat med mina jobbarkompisar om att åren går så fort och att barnen växer så fort mm. Men det känns verkligen som om tiden bara flyger iväg. Alldeles nyss insåg jag dessutom att halva januari har gått. Det var ju alldeles nyss Lucia.

Veckan som gått har varit ganska hektisk. Jag har jobbat heltid och sprungit emellan två förskolor där jag ska spendera några veckor framöver. Det har blivit många nya namn att lära sig och många nya rutiner att lära sig. Men det har varit roligt och framför allt väldigt skönt att i förväg veta mina arbetstider och arbetsplatser.
Magnus är bortrest så honom har jag inte träffat på ett tag. Jag är lite stolt över att jag klarar mig själv så bra och att det funkar med lämning, hämtning, matning, badning,nattning osv av barnen. Mamma och pappa har hämtat grabbarna på dagis två gånger denna vecka och då har jag passat på att handla på Willys på vägen hem från jobbet. Stackars de familjer som inte har någon hjälp av mormor o farmor. Det är så mycket värt.

Idag fick jag hjälp med hämtningen och då passade jag på att shoppa lite kläder åt grabbarna. Sedan blev det en tur till Willys. Trots att klockan var helv fem och det är fredag så var det superlugnt och nästan inga köer alls. Sedan gick jag till mor och far där ocså killarna väntade och vi hade pizzakväll. Det var så trevligt och jag kollade på gamla foton på mina släktingar. Ja jag vet att jag låter old som skrutt men jag tycker det är kul. Min morfar var en riktigt stilig karl med bakåtkammat svart hår. Jag tror att han var svarthårig tom i 80-årsåldern. Ingen berättade så bra spökhistorier som han gjorde. Han hette Oskar och Milton är döpt efter honom (han heter ju Oskar i andranamn).

Nu är jag så trött att jag knappt kan stava.

Visst är det en fin bild jag hittat. Som ni ser så är det en tidningsomslagsbild med underbara färger och min favorit Cheryl Cole.

Torsdag 6/1 2011



Det känns konstigt att skriva 2011. Kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig. Jag och pojkarna har varit lediga hela veckan. Det var meningen att jag skulle jobba imorgon men jag åkt på vinterkräksjukan så det blir att vara hemma och ta det lungt. Det började igår kväll med att jag fick magknip vilket inte var så konstigt eftersom jag vräkt i mig stora mängder ungsstekta grönsaker med massa vitlök, svamp, broccoli. sötpotatis, potatis mm. Sedan mådde jag sämre och sämre och det slutade med att jag spydde och bajja hela natten. Men lite tur hade jag för jag svimmade inte en enda gång. Jag brukar alltid svimma när jag har magsjuka och spyr men slapp det denna gång. Men nu dröjer det nog en livstid innan jag äter ungstekta grönsaker igen eller något med vitlök i. Det kommer nog att ta ett tag innan jag får upp aptiten. Fast det är bara bra. Då kanske jag går ner nåt kilo.

Jag kan tänka mig att dagispersonalen inte kommer att bli alltför nöjda med att jag lämnar dem på dagis när det är vinterkräksjuka i familjen. Men jag vet inte vad jag ska göra annars. Jag har verkligen inte ork att ta hand om busarna. Magnus jobbar och mina föräldrar är inte hemma.

Nej detta blev allt ett riktigt trist inlägg. Ska bättra mig tills nästa inlägg, jag lovar.

Årets första inlägg



Idag är det måndagen den 3/1 och jag är ledig ända tills fredag. Gud vad härligt. Nästa vecka börjar dock arbeta heltid. Jag har fått ett vik på Rödhaken. Ska bli riktigt kul. Jag kan då GÅ till jobbet, vilket är ganska passande eftersom jag ska satsa på att bli sundare till familjen ska åka på semester till våren. Vi ska åka med mor o far till Rhodos eftersom mamma fyller halvjämnt och inte jämnt som jag skrev i förra inlägget. Sorry morsan.
Igår åkte vi en sväng till Marieberg och shoppade lite. Polarn och pyret hade rea och jag kunde ha shoppat ihjäl mig men var förnuftig nog att bara köpa två tröjor till Milo och en till Milton. Men de hade ju behövt byxor, strumpor och gud vilken underbar filt för 200 kr de hade med stadsmotiv på ena sidan och så var den rödrandig på andra sidan. Herregud de hade hur mycket fint som helst. Till mig själv köpte jag en handväska inne på scorett. Jag kan ju inte gå omkring med min nya avlånga plånbok i jackfickan jämt. Det drar ju till sig tjuvar och såna där som står och skramlar med bössor.

Nej nu ska jag göra mig i ordning och sedan ska vi äta köttgryta hos mor o far.

RSS 2.0