Cath Kidston




Gissa om jag skulle kunna mörda för att få ha dessa söta askar och tuber från Cath Kidston ståendes i badrummet. Snart slår jag nog till och köper något. Det kanske kan bli en liten belöning till mig själv när jag har lyckats att klämma ut den där vattemelonen i magen. Ush, tänk om bebben har onaturligt stort huvud så att man spricker från naveln till svanken.

Idag kommer vår nya kyl, frys och överskåp. Imorgon kommer nya micron. Det ska bli kul med lite nytt i köket. Våran nuvarande frys är så otroligt liten att man inte ens får plats med ett glasspaket. Man får ta ut alla glassar ur förpackningen och fördela dem i de tre små facken som finns. Men om några timmar är det alltså slut med det. I nya frysen kommer vi att få plats med hela grisar, styckade kroppar och såklart masor av glass. Nu blir ni allt lite avundsjuka.

I eftermiddag ska jag och mille åka till Ulrika och Samuel. Ellen och Carin och lille färskingen Olle kommer med så det blir lek för barnen. Kul. Nu ska jag sova några timmar. Det blev inte mycket sömn inatt för Magnus och Milton snarkade ikapp. Fy vad jobbiga de var. Det skar i öronen på mig trots att jag hade öronproppar.

Måndag, och 29 dagar kvar



Måndagar är en lyxdag för mig för då får jag sova ut ordentligt på morgonen. Magnus lämnar Milton på dagis vid 6.30. Det kanske låter tidigt men Milton är ALLTID vaken innan kl 6 så det är ingen fara för honom. I lördags somnade Mille runt elva på kvällen eftersom han tagit en tupplur efter lunchen. Men inte sov han längre på söndagsmorgonen för det, nej tjugo i sex (vintertid) skulle han upp.

Jag hade förvärkar igår. Det var de kraftigaste förverkar hittills. Kändes som mensvärk och jag tog en lång och varm dusch men de försvann inte. Efter ytterligare någon timma kändes det bättre. Jag blev lite orolig ett tag att bebben var på väg ut. Det är ju lite för tidigt än. 29 dagar kvar är det. Magen har sjunkit ner så den är inte i vägen lika mycket längre.

Gravidshopping 2



Jag kunde bara inte låta bli att ha med fotot högst upp. Gud så fel det blev. Skulle fota mitt nya pilgrimsarmband men fick mest med min arm och plåstret jag fick på vårdcentralen. Jag blir aldrig fotograf.

Iaf på mittenbilden ser ni armbandet jag först spanade in i en butik här i stan men tyckte att 399 kr var lite för dyrt. Jag hittade ett exakt likadant på tradera och köpte det för 155 kr. Där sparade jag några kronor. Och för de sparade kronorna köpte jag ett halsband av nåt svenskt märke jag inte kommer ihåg namnet på just nu. En kvinna måste få unna sig lite nya smycken ibland.

Mitt besök på vårdcentralen gick bra. Jag tvingade ju med Magnus så han fick hålla min svettiga hand när barnmorskan stack mig i armen och tömde mig på blod. Hon var dock duktig på att sticka. Det kändes knappt.

Nu ska jag lägga mig. Struntar i att se vem som vinner lets dance. Jag håller på Laila men det känns som om den där starke gubben kommer att vinna för att han så folkkär. Godnatt.

Gravidshopping



Man bör inte gå in i en livsmedelsaffär när man är både gravid och hungrig. Man gör helt enkelt inga bra köp. Frukt på burk, chips, delicatoboll, juicer och en färdigrätt blev det bland annat igår när jag besökte Willys. Egentligen skulle jag ha köpt ost, frukt o grönt, pasta mm. Jag fick iaf med soyakorv och qournfärs. Alltid nåt. Falafel som färdigrätt var helt ok. Jag är annars inte så förtjust i färdigrätter trots att jag är både lat och väldigt dålig på att laga mat.

Cykel cykel cykel

Nu vet jag hur man stavar till cykel. Men det tar emot ska ni veta. Jag vill ju skriva cyckel.

Idag blir det besök hos barnmorskan. Hon ska sticka mig i armen och ta prover. Jag längtar inte. Magnus ska följa med denna gång. Han ville inte men jag sa till honom att det inte bara är mitt barn utan även hans så då kände han nog att han inte hade något val. Sen blir det en liten shoppingtur på stan. Det ska bli kul.

Ny cyckel



Igår fick Milton en riktig cyckel. Premiäråket skedde inomhus. Han hittade en plastbytta som fick bli en hjälm. Han blev så stolt när vi berömde honom för att han cycklade bra. Han har varit ute och cycklat en del idag men nu ligger det 5 cm snö på marken så det blir väl ingen cyckeltur imorgon. Jag blir så trött på den jävla snön som aldrig kan försvinna. Imorgon blir det väl slask och plusgrader. Det blir alltid så dagen efter det har snöat rejält.

Större och större



Jag blir bara större och större för varje dag. Vägde mig i fredags och insåg att jag faktiskt inte gått upp så mycket som jag trott. Jag har ju ägnat stor tid till att äta så det är nästan konstigt att jag inte gått upp mer. Fast eftersom jag är kort som en dvärg så syns varje hekto.
Igår hade vi lördagslyx och köpte hem en varsin plankstek från Resturang Colloseo.  Det var såå gott och idag har vi inte varit mycket sämre. Vi har nämligen stått ute i snöovädret och grillat kycklingfile. Det blev en tidig grillpremiär i år. Vi var dock inte först i kvarteret med att grilla utan det var våra grilltokiga grannar som grillar året om. Potatisgratäng och tzaziki åt vi med. Mille åt grillkorv med bröd och var också nöjd.

Nu räknar jag inte längre hur många veckor det är kvar till förlossningen utan dagar. Endast 37 dagar är det kvar. Jag ska faktiskt börja packa väskan som ska med till bb. Förra gången tog jag med kortlek för jag tänkte att jag och Magnus skulle spela kort mellan värkarna. Ha ha, hur dum får man bli? Denna gång skippar jag kortleken. Man är ju så fokuserad på värkarna så det existerar inget annat just då. Det kanske är annorlunda för dem som har någon form av smärtlindring, jag vet inte. Det ska bli spännande att känna om värkarna är lika denna gång eller om det gör mera ont och jag behöver sån där ryggbedövning. Denna gång har jag inte övat profylaxandning så jag kanske inte är lika avslappnad som förra gången.

Harems byxa


Hur kan det vara modernt med nåt så fult som harems byxa, eller kallas det harem byxa? Grenen sitter vid knäna och det ser ut som om man skulle få plats med en jättepung eller en jätteblöja i byxan. De där byxorna som Gina Tricot säljer och som de visar reklam för överallt är bland det fulaste jag sett. Jag hoppas innerligt att trenden med haremsbyxan kommer att dö ut snabbt. Jag menar, tänk om trenden istället blir så stor att alla går klädda i dem, t.om jag. Nej det kommer inte att ske. Jag går hellre klädd i stringbikini (på tex ica eller på promenad med barnvagnen)

Hoppas ni förstår att mitt överdrivna hat mot den stackars byxan inte är så seriöst menat. Jag kommer inte att spy rakt ut om jag ser en tjej med haremsbyxa på stan. Jag kommer heller inte att ropa fula ord eller peka finger. Jag kommer att bete mig som en vuxen, mogen människa.

Dagens loppisfynd



Det spelar ingen roll vilken dag på veckan det är. Milton vaknar ALLTID runt sextiden på morgonen. Idag vaknade han 6:30 så vi gick upp och drack kaffe och åt äggmackor. Pingstkyrkans loppis öppnade kl nio så vi bestämde oss för att fara dit. Tyvärr så kom vi inte dit förrän kvart över nio vilket betyder att det nästan var omöjligt att hitta parkerinsplats, stället var proppfullt med giriga snåljåpar som oss och allt som var något att ha var redan slut. Det var så grymt mycket folk där så det var näst intill omöjligt att ta sig fram. Ett gammalt garage från Fisher Price såg jag och mitt hjärta tog ett glädjeskutt innan en  tant hann fram före mig och norpade åt sig garaget som jag skulle köpa till Milton. En söt vas med blommotiv blev mitt enda köp. Endast 10 kronor behövde jag betala för den. Ett  pyttelitet nagg hade den men det gjorde inget.

Fredag

Idag blir det fika/lunch med Rebecca och förhoppningsvis lite shopping med. Barnbidraget har ju kommit. Tack och lov eftersom jag köpt glasögon denna månad och det har inte varit alltför fett på kontot.
Senare blir det middag hos mamma och pappa. Kycklingspett med jordnötssås. Inte alls fel. Nu måste jag börja lägga min make up så att jag inte skrämmer folk på stan med mitt fula ansikte. Det räcker att folk flyr när jag kommer vaggandes fram emot dem med min enorna mage.

Gud vad jag är hungrig. Jag döör.

Före och efter



Den numera "lite äldre" pinuppan Angelyne vägrar att ändra stil. Att klä sig efter sin ålder kanske vore något. Den första bilden är tagen i slutet av åttiotalet. Den andra bilden är ny.

Redan torsdag



Orkade inte blogga igår. Kvällen gick åt at se på filmen Australia. Den var bra, men hade varit ännu bättre med någon annan än Nicole Kidman i den kvinnliga huvudrollen. Hon spelade inget bra och jag störde mig lite på hennes opererade ansikte. Hugh Jackman var däremot bra.

Jag ringde till tandläkaren för att beställa en tid och fick faktiskt en tid bara en timma senare. Ibland har man tur.  Mamma tog hand om Mille eftersom dagis hade stängt, så jag passade på att ta en liten snabbrunda på stan. Passade på att köpa lite saker som jag ska ha med till BB när det är dags. Småflaskor med shower gel, body lotion, face cream och några hotpants. Jag vill ju känna mig fräsch på BB.  Sen gick jag hem till mamma och pappa och fick ungstekt kyckling, potatis, sallad och fruktsallad. Jag blev så mätt att jag knappt kunde röra mig. Men jag lyckades klämma ner en stor semla med.

Nu ska jag äta frukost och sedan lägga mig och sova igen. Bloggar mer sen.

Dagarna och veckorna går så snabbt. För snabbt. Jag hinner inte med. Kan bero på att jag sover så mycket.

Burgarehuset



Det gyllene M:et känner Milton igen. Så fort han ser det utbrister han -Brujjehuset (=burgarehuset = Mcdonalds).
Han vill gärna åka till Mcdonalds och köpa ett happy meal. Ja helst varje gång vi är ute och åker i bilen.
Det hade varit kul att få tag i ett sånt här Mcdonaldshus från Fisher Price.

Nu tror jag att jag vet varför jag hade fler läsare igår. Jo för att Emelie länkade till min blogg. Emelie är Magnus systerdotter och har bloggen www.nakenkaktus.blogg.se  Hon längtar efter sin blivande kusin och jag hoppas lika mycket som henne att bebben kikar fram innan hennes karlskogabesök den 11 april.  Emelie var bara 12  år första gången jag träffade henne. Har för mig att hon var ett Britney Spears fan redan då men det var en annan dam som var den stora idolen. Nej jag törs inte skriva vem det var. Då blir nog inte Emelie glad på mig.

god morgon

Shit vad dåligt jag har sovit i natt. Tur att man är ledig så att man kan krypa ner i sängen igen. Jag hade en mardröm och vaknade alldeles svettig och med bultande hjärta. Var tvungen att gå ner och ta en macka för att lugna ner mig. Det funkade bra. Men så fort jag skulle somna om så snarkade Magnus extra högt och jag blev irriterad och klarvaken igen. Så höll det på ett bra tag. Milton låg brevid mig och värmde upp min säng och jag blev så varm att jag till slut fick skippa täcket och hämta en tunn filt istället.

Igår hade jag tre gånger så många läsare än vad jag brukar ha. Jag vet bara inte varför. Men det är förstås kul med många läsare. Då blir man peppad att fortsätta blogga.

Något händer i magen just nu



Jag vet inte riktigt vad men det kanske är förverkar eller nåt liknande. Jag hade inga förverkar förra graviditeten så jag har inget att jämföra med. Men det känns som lite molande mensvärk längst ner i magen + att det är något som sticker längst ner på vänster sida lite då och då. Jag tog en lång varm dusch förut för att magen skulle lugna ner sig men det hjälpte inte. Alltså det gör inte ont men det är ändå lite störande. Det spänner och håller på så inget känns bekvämt. Jag tror inte att det är förlossning på gång. Jag ville bara skriva av mig lite. Tycker att det känns lite jobbigt men samtidigt spännande. Imorgon är det sex veckor kvar till beräknad födsel. Men vem vet det kanske bara är fyra veckor kvar, eller om jag har otur, hela åtta veckor kvar. Som om jag skulle palla två månader  till med min gigantiska jättemage.

Vårens snyggaste kjol....



so far är denna blommiga enligt mig. Jag är ju så svag för blommigt så jag kunde förstås inte låta bli att köpa denna på Gina Tricot. Jag kunde förstås inte prova den men jag håller tummarna för att den kommer att passa till sommaren. Jag tror att den kommer att bli riktigt snygg med en ljus jeansjacka. Så fort gravidmagen är borta ska jag köpa mig en jeansjacka.

Vi spenderade gårdagen i örebro. Fick massor uträttat. Inköp av babyskydd, bokhyllor bäddset, kuddar mm blev det. Jag hade gärna kollat på lite kläder och skor men kände att Magnus och Milton skulle slippa stå och vänta på mig som de annars brukar när jag shoppar. Gina var den enda klädaffären jag besökte och det var medans killarna var på Gallerix och köpte posters till Miltons rum.

Kalas



I lördags var vi på Rebeccas 30 års kalas.  Vi lyckades få Milton att sova middag på dagen (något som vi inte ofta lyckas med). Hela tre timmar sov han så han var pigg och glad hela kvallen och kunde leka med Rebeccas lille Noah.

Festen var riktigt lyckad. Rebecca var vacker som en dag (inget ovanligt) och maten var supergod. Det bjöds på vegetarisk buffè och jag åt tills jag storknade. Jag tror att maten gillades av alla, t.om de äldre som alltid äter kallskuret eller smörgåstårta vid festligare tillfällen. Massa god frukt fanns det med.
Det var kul att träffa släkten, speciellt kusin Sanna som tyvärr inte träffar så ofta eftersom hon bor i Stockholm. Hon och hennes Pelle har två små goda tvillingpojkar på nio månader.

Det är lite lustigt för jag och Rebecca är kompisar, inte släkt. Men vi har båda Sanna som kusin. Så vi är ju nästan släkt. Eller nåt.

Iaf så verkade presenterna jag köpt vara uppskattade. Jag har ångest varje gång jag ska ge bort presenter. Denna gång hade jag köpt en box med produkter av hudmärket Principessa eller hur det stavas. Det var bara det att flaskorna var så himla små att jag kände att jag ville köpa nåt mer. Det blev en limegrön porslinbunke + en musliskål som har varit med i leilas matprogram. En liten stilren blombukett blev det med (som jag förstås tyckte såg för klen ut, men verkade gillas som tur var).

Klockan elva var Mille supertrött så det vara bara att bege sig hemåt. Magnus körde för han var nykter. Det var hans eget beslut och jag har inget med det att göra, även om vissa säkert tror att jag förbjudit honom att dricka. Jag tror att han ville vara nykter  ifall bebisen skulle bestämma sig för att komma.

32 kilo väger jag...


Iaf enligt min graviditets journal. Min barnmorska (som är superbra) tyckte att det var lite sent på dagen och jag var antagligen hennes sista besökare igår.  Det var inte min vikt hon skulle skriva upp utan måttet på min mage, men det hamnade på fel rad. Hon satt och gruvade sig framför sin dator -men gud vad jag är dum i huvudet, sa hon flera gånger, Jag satt bara och skrattade. Hon frågade om jag använde någon tobak eller drack alkohol, och jag sa att jag var dålig på det.  -Ja man kan ju inte vara bra på allt, svarade hon då.
Mina värden var bra. Jag har haft sån järnbrist men nu låg värdet på 124 så det har verkligen förbättrats. Nästa gång jag ska iväg ska hon sticka mig i armen. Jippi vad kul. Då har jag verkligen något att se fram emot. Nej fy, jag svettas bara jag tänker på det.

Har ni provat Vitamin everyday. Det är är vatten som är fullt av vitaminer och smakar jättegott. Jag är beroende. Självklart är den dyr, 22 spänn, kostar den, men det är det värt. Det bästa är att den inte är kolsyrad.

Manligt besök



Idag har jag haft manligt besök, såhär på förmiddagen. Jag får se om jag säger något om det till Magnus. Han behöver ju inte veta allt.

Jag har hämtat ut mina två par glasögon. De satt bra, var snygga och jag känner mig som en ny tjej. Nu ska jag sova en stund.

Godmorgon



Det är kallt men soligt idag. När jag vaknade hade jag lite förvärkar. Eller, att kalla det värkar är nog lite att ta i. Det gjorde inte speciellt ont. Kändes bara pyttelite i magen. Det är ändå spännande för det betyder väl att det händer lite i magen.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Jag ska till MVC kl 16 men det är ju ett tag kvar tills dess. Borde väl tvätta och stryka och dammsuga som vanligt. Nej nu ska jag nog vila en stund.

Frukost med ljusmys



Efter en lång jobbig natt med en vaken Milton, tre toalettbesök och sammandragningnar så var det rätt skönt att få sitta ner och äta frukost i lugn och ro efter att ha lämnat Milton på dagis. Oj det blev en lång mening det där. Jag har sett att en del bloggerskor fotar vad de äter till frukost så jag vill förstås inte vara värre. Två Njalla mackor med ost och te med massa socker bestod min ej så nyttiga frukost av idag. Det känns som om jag lever på vitt bröd just nu. Jag får halsbränna av allt bröd som är det minsta nyttigt så därför blir det bara vitt bröd för mig. Lite tända ljus (Mille kallar det för ljusmys) och en bra bok och sen var humöret på topp och tröttheten borta.

Jag följde med min föräldrar till Örebro på förmiddagen. Mamma skulle hämta sin ring som hon budat hem på Lauritz . Ringen var verkligen jättefin. De hade några jättefina Diorväskor med. De var dock redan sålda. Sedan lunchade vi inne på Mariebergs köpcentrum. Jag passade på att köpa en amnings bh och lite järntabletter. Köpte t.om sånadär jättestora bindor som man måste ha efter att fött bebis. De är så långa att de går från naveln till svanken. Sexigt värre. Några snygga vårkläder blev det inte tal om. Det får vänta tills bebben är ute.

Ett spöke i källaren


Förut när jag och Magnus satt och degade i soffan framför våra datorer så hörde vi hur det krafsade i kattlådan. Inget ovanligt eftersom vi har två katter. Det var bara det att båda katterna låg och slappade i samma rum som vi befann oss i. Vi har ju en kattlucka så jag sprang och kollade om vi hade fått besök av någon annan kisse som helt fräckt lånat kattlådan utan att fråga. Men nej, det fanns ingen kisse där.  Jag satte mig i soffan igen och fortsatte dega. Efter en stund hörde jag hur kattluckan lät. Den låter lite när någon går in eller ut. Men det fanns ingen där och inga små tasspår i snön utanför heller. Det är inte första gången jag hör att luckan öppnas och stängs utan att katterna varit i närheten. Jag har hört det några gånger den senaste tiden. Men jag antar att det kan vara vinden utanför som gör så att luckan låter lite, trots att den är ganska trög. Magnus och jag ner i källaren för att se om vi kunde hitta något odjur, typ en råtta men vi såg inget. Fast jag hörde någon som la av en brakskit i pannrummet. Det var förstås Magnus som ville förgylla tillvaron lite.

Jag vill gärna tro att det var min lilla döda Sindy som spökar i källaren. Hellre ett Sindyspöke än en råtta. Fast nu har ju Magnus skrämt bort alla källarspöken, råttor, och alla spindlar som bor i pannrummet lär väl ha dött med av brakaren.

Ganska snygg....



och fräsch för att vara en sexbarnsmamma. Jag älskar de gröna örhängena.

Finn ett fel



Lite taskigt skämt, men ack så kul.

På lördag blir det ju fest och då blir det väl jag som ser ut som den där som inte riktigt platsar. Känner mig lika hög som bred. En  blekhudad valross. Det ser faktiskt ut som om jag svalt en badboll.

Helgen har varit bra. Vi har bara tagit det lugnt. Inte gjort nåt speciellt alls. Vi har varit ganska trötta alla tre. Jag borde förstås ha städat för det är grejer överallt men jag tar det till veckan när jag är ensam och Milton är på dagis och Magnus jobbar. Det är lättare att få nåt vettigt gjort då.

Grattis Rebecca



Idag fyller min kompis Rebecca 30 år. Grattis!!
Jag sprang på henne när hon kom från frsören och hon var så snygg i håret så jag höll på att storkna. Imorgon är hon närmare 40 år än 20. Men hon blir nog inte en tant förrän hon är 50. Jag blir nog tant nästa år. Rebecca ska ha fest nästa helg. Det ska bli himla kul att få komma på kalas.

Nya glasögon



För fyra år sedan köpte jag mina senaste glasögon. Sånadär helt utan bågar, så det nästan inte syns att man bär glasögon. De är repiga och snea som fasen så idag gick jag till specsavers och provade ut två nya par, denna gång med bågar. Min optiker var lite rolig och sa vid ett tillfälle att jag hade så tätt mellan ögonen så det var ett riktigt elende. "Det där ville du inte höra va" lade hon till.  Jag tog såklart inte illa upp utan var mest glad att jag har turen att inte ha tätt mellan ögonen OCH skela. Jag är så nöjd över mina nya glasögon, som jag får hämta ut om ca 2 veckor. Idag har jag också passat på att färga håret. Det var på tiden då jag faktiskt började se gråhårig ut.

Att föda barn i 70-tals stil



Jag äger en äldre utgåva av klassikern "Att vänta och föda barn" Jag köpte den för en tia på loppis nån gång när jag fortfarande var nykär. Jag har haft ganska kul men också gruvat mig när jag tittat på bilderna i boken. Det är riktiga skräckbilder. Buskar och håriga armhålor överallt. Milton kollade i boken i morse eftersom jag glömt att lägga undan den och han hade många frågor om bilderna i boken.  Bilden ni ser ovan var den bilden hade tittade mest på. Han undrade vad hon gjorde. Varför hon var nakenfis och den bästa frågan var "Vad heter hon"?
Boken står nu högt upp i bokhyllan. Vissa saker behöver inte Milton veta riktigt än. Det där med hur barn blir till och hur de kommer ut kan ju vänta några år.

Shopping



Jag ska försöka hålla i slantarna denna månad. Jag fick inte så bra lön denna månad. Men det är så svårt och svårare lär det ju bli eftersom jag kommer att ha massa tid att springa på stan nu.
I lördags tog jag iaf en sväng till stan och hittade ett sött set till bebisen och en bok av Katarina Janouch. Det var en riktigt tjock bok om barn. Jag kände att jag behövde läsa en bok om barn för att få lite bra råd och tips av en 5 barns mamma. Milton var nämligen ett monster i lördag förmiddags. Igår var han en ängel. Tänk hur olika det kan vara. Boken är riktigt bra. Jag sträckläser den.

Jag jobbar inte mer



Blomma i håret. Blomma i örat. Pilotglasögon. Ja fotot är från 2003. Jag tyckte nog att jag såg ascool ut.

Jag är ledig nu. Jag ska inte jobba på läääänge. Så nu sitter jag här hemma och vet inte riktigt var jag ska börja. Tvätta lite, stryka, dammsuga, duscha, gå till stan. Fasen vad svårt. Jag blir alldeles utpumpad bara av att tänka på det.

Jag låg och sov till 7:40 i morse. Kändes härligt att kunna ligga länge. Jag var vaken tidigt i morse och snorade. Då kändes det bra att veta att man inte behövde gå upp vi 6 tiden.

Det sparkar konstant. Bebisen har ständigt hicka. Han hickar samtidigt som han rör på sig så det hickar på lite olika ställen i min mage.

Gubben i lådan



Vi är bara hemma och latar oss idag. Borde städa och stryka men min mage är stel och jag känner mig yr så det får vänta tills imorgon.
Milton kräktes ju i torsdags kväll. Två gånger kräktes han ordentligt och så en tredje gång då det bara kom lite vatten. På fredagen var han hemma med Magnus medans jag jobbade. Milton var precis som vanligt. Inte ett tecken på att han varit dålig kvällen innan. Ingen trötthet och han hade bra aptit. Han är lustig. Han blir aldrig medtagen och trött efter att ha varit sjuk.

Ikväll ska jag nog lägga ut lite grejer på tradera. Det var länge sedan jag hade några auktioner ute men nu är det dags att försöka få ihop lite pengar till ett par nya glasögon. De jag har nu är både omoderna och snea. Magnus säger att det är nog mitt ansikte som är snett. Han ska ha smäll.

En suddig mage



Jag är inget fan av gravidmagar. Jag tycker helt enkelt inte att det är snyggt (om man får säga så). Inte så att jag tänker "oj vilken ful mage" när jag ser en gravid kvinna. Jag är ju inte helt knäpp, men jag har aldrig förståt vitsen med att fotografera sin mage och lägga ut bilderna lite här och där på internet. Däremot tycker jag det är kul att titta på mina vänners gravidmagar. Se hur de förändras mellan gångerna vi ses och veta att det finns en liten bebis där inne. Vissa säger att de saknar sin mage när bebisen är född. Jag kommer att inte att sakna min stora mage. Det vet jag.

Jag har fotat min mage ett fåtal gånger sedan jag blev gravid med 2:an. Med kläder på. För det finns kanske en liten chans att jag om 20 år vill se hur jag såg ut som gravid. Men inga trosbilder. Det är bara för grovt.

Här är iaf min mage. Så här ser jag ut i vecka 32,två månader innan beräknad födsel. Coccos ville förstås vara med på bilden.

RSS 2.0