En rosa Mulberry tack


Jag har länge velat ha en Mulberryväska men inte köpt någon eftersom när jag väl köper en märkesväska så ska det vara "the" väska liksom.  Nu har jag hittat "the" väska. En rosa Mulberry för endast 3200 euro. Jag är nästan helt säker på att jag ska slå till. 3200 euro är ju precis vad jag hittade i småmynt när jag skulle tömma jeansfickorna på jeansen innan jag slängde dem i maskinen. 

Ärligt talat så kostar väskan lika mycket som vi skulle få för våran bil om vi sålde den.  Jag tror inte att Magnus går med på att sälja bilen så att jag kan köpa väskan.  Men jag ska fråga. Vänta lite.

JAAAAA. Han sa ja. Sen sa han. -Du får sälja bilen. Tror han verkligen att jag vet hur man säljer en bil. Jag kan förstås lägga ut den på Tradera. Jag ska ändå lägga ut lite barnkläder snart.

Nu ska jag umgås med Milton som tyvärr har så ont i hals och öra så att han inte kan sova. Lite alvedon har han fått så förhoppningsvis ska det börja verka snart. Kändes inge kul att tvinga i honom alvedon eftersom han  hatar det. Det hjälpte inte ens när vi sa att Alva var duktig och åt sin medicin. Han skrek och grät men lugnade sig så fort han svalt det sista. Lille gubben.

Kommer ni ihåg Doktor Snuggles ?



Det gör iaf jag. Och den jugoslaviska Balthazar. Men allra bäst var förstås Solstollarna. Typ alla barn jag kände i min ålder gillade Solstollarna. Men var serien egentligen så himla barnanpassad. Det var ju bikinibrudar hela tiden och nakna tuttar lite då och då. Perversa gubbar var det med också om jag inte minns fel. Tulltjänstemannen tex.
O när de sjöng på skånska dog jag av uttråkning. Höjdpunkten var förstås när min dåvarande idol Mandy Smith var med och sjöng. Ni som läste OKEJ på åttiotalet kanske minns Mandy Smith som hon som gifte sig som 16 åring med Bill i Rolling Stones som då var en bra bit över 50.  Hon är också kusin med min expojkvän. Ha ha nu blev ni allt bra impade va.

Nu blir det superbra serien Carnivale. See you later.

Dagens utomhusoutfit



Såhär såg Milton ut i morse när vi skulle iväg till dagis. Galonisar var ett måste eftersom barnsadeln på min cykel var blöt.
Gissa om jag kände mig som världens sämsta mamma idag. Miltons tånaglar har sett lite hopklämda ut den senaste tiden men tyvärr vägrade jag inse att hans skor var för små (alla hans skor är i stl 24). Men idag skickade jag ändå iväg Magnus och Milton till stan för att köpa Mille nya skor och stövlar. I affären konstaterade butiksbiträdet att Milton har stl 26. Stackars liten pojke. Inte konstigt att han aldrig vill ha skor på sig. I alla fall så fick han nya sköna joggingskor samt ett par fodrade gummistövlar.  Ska nog skämma bort honom imorgon med någon ny leksak. För att döva mitt dåliga samvete.

Nu har Meandikläderna äntligen kommit. De var kanonfina. Jag ska försöka uppdatera bloggen lite oftare. Jag har varit väldigt trött och lite sjuk senaste tiden så orken har inte räckt till.

Djurglas till Milton



Dessa fina glas med djurmotiv inhandlades i lördags. De kommer från Åhlens och ett 4-pack kostar 59 kronor. Jag håller tummarna för att de inte ska åka i backen och gå sönder på ett tag.

Trött



Shit vad jobbigt det är att vara tillbaks på jobbet igen. Jag har bara jobbat i två dagar men jag redan supertrött och jag längtar givetvis efter nästa sommar. Igår åkte jag på stängning på ett fritids som jag inte varit på förut.  När jag hade låst och larmat byggnaden skulle jag ta mig in i en större skola som låg brevid för att lämna igen nyckeln. Eftersom jag var helt ensam så skulle jag larma av och gå in och sedan skulle dörren gå i lås när jag sedan gick ut igen.  Inget funkade som det skulle. Allt var katastrof och jag kom inte in i skolan. Jag stod och grinade så att tårarna sprutade och ryckte och slet i stackars dörren. Till slut fick jag tag på en man som renoverade i en närliggande byggnad och tack och lov hade han en kodgrej med en fungerade kod. Han låste upp åt mig och sedan försvann han och jag kunde springa upp till expeditionen med nyckeljäveln. Sedan skulle jag ta mig ut och det skulle låsas efter mig. Det funkade inte heller. Eftersom jag nu sitter här och skriver så kan ni ju dra slutsatsen att jag till slut kunde lämna skolan och åka hem. Men fan vad sur jag var på allt som sket sig hela tiden.  Något annat som jag också var upprörd över var att de barnen som var kvar sist inte blev hämtade i tid. Syskonparets förälder skulle ha kommit 16.30 men behagade inte dyka upp förrän kl 18.00. Tror du att jag fick en ursäkt? Nej jag skulle inte tro det. Inte ens en förklaring fick jag.

Imorgon och på torsdag och fredan ska jag stänga igen, fast på ett annat ställe. Gissa vad de har för slags larm? Jo samma hemska sort som på den där skolan. Fy. Fast det ska nog gå bra. Det är ett jättebra ställe som jag hoppas på att få komma till fler gånger.

Nu ska jag tigga kli och sedan ska jag sova. Magnus har semester denna vecka så han får umgås med Mille hela dagarna.

Shoppat i Krarlskoga



Jag vet att det är ganska onödigt att köpa fler klänningar (speciellt blommiga) då det snart är höst. Jag kunde dock inte motstå denna supersöta klänning från Kappahl. Ett stort plus är att den är lättmatchad och passar både till vardags och fest. Snygg till skinnjacka är den med.  Nej nu ska jag ta och läsa nya numren av Topp hälsa och Glamour. Bye så länge.

Shoppat i London del 2



Här är några av de plagg som jag köpte i London. Den marinblå sailor klänningen var mycket finare än den ser ut på bilden. De två korta kjolarna med vidd fyndade jag på primark. Jag ska nog klippa bort den hemska spetsen nertill på den mönstrade kjolen. Jag köpte två disney t-shirts och den med musse är en av dem. Den andra var med Bambi.

Jodå det kommer en del 3 också.

Basskoll= bajskorv = Miltons favoritord

Idag har jag och mamma ätit svenska färska kräftor. Det var verkligen gott. Jag passade på att tigga med mig lite jordnötsbågar hem. Så om en stund kan jag stilla mitt chips och snacksbehov lite. Sprang in på mitt gamla jobb en snabbis förut för att hämta några Oriflameprodukter som jag beställt. Det var roligt att se mina fd kollegor men det kändes ändå skönt att ha gått vidare till nåt nytt. Fast jag ska inte säga för mycket för jag har ju inte kört igång med nya arbetet än. På måndag börjar jag i det sk Resursteamet, eller Dreamteam som vi så moget kallar oss själva.

Nu blir det film och smoothie. Sindy gör mig sällskap i soffan. Hon är min lilla prinsessa.

Me&I



Gårdagens Me&I visning var jättebra. Säsongens kläder var jättefina och jag lyckades skrapa ihop ett gäng tjejer som ville komma och titta (och handla). Denna gång var det väldigt många plagg att välja mellan. Jag handlade kläder till Mille som en tok men som tur var så lovade min mamma att sponsra.
Jag lyckades bli klar med städningen i tid så för en gångs skull var jag inte svettig och stressad när gästerna anlände. Mille ville visa gästerna att han var duktig och kunde "kissa pottan". Han slet av sig blöjan och satte pottan mitt i vardagsrummet och sedan satte han sig och pressade fram två små kissdroppar som han stolt visade upp för tjejerna.

Nej nu är det dags att plundra frysen och kylen. Jag dör av hunger. Jag vill ha chiiiiips.

P:S Tack till er som kom igår. Ni är guld värda. Det är ju inte alltid det lättaste att åka ifrån hem och barn den tid på kvällen då det är tid för badning, matning, nattning osv. Och tack till Liv som kommer och visar kollektionerna varje höst och vår. Det är alltid lika kul att ha henne här.

Chirre



Åh vad jag är sugen på chips just nu. Jag önskar att jag kunde äta hur mycket chips som helst utan att gå upp i vikt. Jag önskar också att jag kunde äta chips till frukost, lunch, mellis och middag. Jag skulle dricka coca cola till. Kommer ni ihåg när chipspåsarna såg ut som på den högra bilden. Det var under tidigt åttiotal.
Det finns en person här i världen som gillar chips lika mycket som jag och det är min kompis Helen. Vi har varit bästisar sen 1983 och varje gång som vi har haft filmkväll, sovit över, tältat, åkt båt, förfestat mm så har det alltid funnits med en påse chips. Det har liksom varit jag, Helen och Påsen.

Shoppat i London, del 1



Jag shoppade loss såpass mycket att jag fick köpa en resväska för att alla saker skulle komma med hem. Jag köpte kläder i mängder. Inte så mycket roliga kläder utan mest basplagg som jag kan använda till vardags. Jag hittade nämnligen varuhuset Primark där allt var så sjukt billigt (typ hälften så billigt som H&M) Några söta kjolar och klänningar blev det dock och jag ska försöka ta mig tid att fota dem och ha med på bloggen.

På första bilden ser ni två påsar med starbuckskaffe och två olika tesorter från Harrods.

På andra bilden ser ni en rosa blank plånbok med guldspänne. Den är från River Island är snyggare i verkligheten. Riktigt fin innuti är den med och känns lyxig.

Påtredje bilden ser ni peelingcreme från Clarins, Ansiktsmask från Elisabeth Arden och superslim bodylotion från No 7.

Jag älskar London och ska försöka åka en gång till innan jul. Då åker jag nog ensam eftersom det känns lite taskigt att ta med någon eftersom jag är otroligt osocial (stavn??) när jag shoppar.

Besök från storstan



Igår hade jag besök av min kusin Mattias och hans sambo Tanja och deras två barn Alva och Anton. De kommer från Stockholm men har stuga i värmland. Vi fikade och hade trevligt och Milton tyckte det var jättekul att leka med Alva, eller Wow wow som han kallar henne.
De hade med en gädda som kissarna fick kalasa på när Milton hade somnat för natten. Jag kan lova att det var uppskattat. Jag var också nöjd för fisken var redan kokt och hövvet var borta så det slapp jag göra själv.

Idag har jag varit riktigt orkeslös. Vet inte varför. Jag gjorde allt för att piggna till men inget hjälpte. Hoppas på att ha mer krafter imorgon för då har jag bjudit hem vänner på Me&I klädparty.

Me & I

På tisdag den 12/8  kl 18 ska jag ha Me&I klädparty hemma hos mig. Alla som vill får komma. Barn är såklart med välkomna. Jag bjuder på fika. Höstens kollektion ska tydligen vara den allra bästa hittills och jag är den första som har klädparty denna höst. Så kom hit ! Bara smsa mig så jag vet vilka som kommer.

London, här kommer jag



Om två timmar kommer min mor och hämtar mig. Sedan åker vi tillLondon. Vi ska shoppa asmycket. Vi packar lätt för att få plats med alla grejer vi ska frakta hem. Jag är en mästare på att packa lätt. Ett par trosor, en halv tandborste, en strumpa. Ok det där var väl inte riktigt sant.
Igår kändes resan inte lika lockande eftersom Milton låg sjuk med hög feber, men idag är febern borta så nu känns det okej att åka. Det är första gången som jag lämnar Mille hemma och gör något på egen hand.
Vädret ska tydligen bli bra i London de kommande dagarna. Jag hoppas att det stämmer eftersom jag som sagt packat jävligt lätt. Jag kommer nog att frysa ihjäl annars.

Jag återkommer på fredag och då ska ni få se mina Londonfynd. Kram på er så länge.

Nya kläder



Ödeshög är ett mycket litet samhälle så jag blev mer än förvånad när de hade en affär med märkeskläder för barn. Jag blev överlycklig när jag kom in i affären och fick reda på att det var  rea 50%  på alla kläder. Fem överdelar, ett par byxor med grodor på och en mössa blev det. Vissa av kläderna var väldigt fina på baksidan/ryggen också. Jag fick senare reda på att de som har affären också har en sida på nätet www.kidzshop.se
Nu kan Mille börja höstterminen på dagis med stil.

Bilder från semestern



Nu var det ju några dagar sen vi kom hem från våran 4-dagars trip till Ödeshög och Vadstena. Vi hade sån himla tur med vädret. Det var soligt alla dagar och vi roade oss med badnin, solning, utflykter och shopping. Vi bodde på en stor gård hos ett par som hade ett bed&breakfast. De hade lösgående får (jättesnälla var de) och höns så vi fick färska ägg och nybakat bröd varje morgon. Paret var jättetrevliga och hade enormt många böcker. Deras hus var byggt på mitten av 1800-talet och jag var allt lite spökrädd när jag skulle gå på toan mitt i natten. Många av taken, golven och väggarna var inte bytta någon gång, och orginalfönstren på vår våning var bytta dagen innan vi anlände.Jag tycker att det är så spännande med gamla byggnader.

En annan gammal byggnad vi besökte var Vadstena slott. Vi tog en guidad tur i slottet men Milton bråkade så det blev bara jag som fick äran att lyssna på när duktiga guiden Mattias berättade om Gustav Wasa och company.

Camilla Belle



Jag har inget vettigt att skriva så jag slänger in lite bilder på vackra skådisen Camilla Belle.
Jag tycker att hon ser classy ut och ingen klär så bra som Camilla i aftonklänningar.

RSS 2.0