Måndag



Idag är det måndag och jag har en förkylning i kroppen. Det killar i halsen, snoret rinner och jag är helt slut i kroppen. Det gick faktiskt bra att jobba ändå eftersom jag hade kort dag. Men jag kan lova att jag kommer att somna innan 22 ikväll. Helgen gick snabbt som vanligt. Denna helg var dock ovanligt händelserik och riktigt trevlig. Vi ägnade lördagsförmiddagen åt shopping på stan och coop och sedan köpte vi hem lunch från en femstjärnig lyxresturang som heter McDonalds. Sedan åkte vi till min kusin Therese och hennes familj och fikade. Milton leker så bra med Therese yngsta flicka Olivia. Det var så trevligt att ses. Det var nog ett halvår sedan vi sågs. Sedan åkte vi raka vägen till mina päron där vi fick oxfile och klyftpotatis. Det var jättegott.
Söndagen spenderade vi med att städa, röja och julpynta. Det behövde verkligen röjas upp för det såg ut som ett riktigt missbrukarhem. Nu ser det lite bättre ut. Men det är väl bara tillfälligt :)

Ni kanske undrar över varför jag inte har lika många bilder på Milton som på Milo på bloggen. Jo det är för att Milton kan inte vara still framför kameran och han kan bara inte låta bli att göra hemska miner.

Fredag 12/11



Nu har helgen börjat. Eller rättare sagt, den började exakt kl 12:30 då jag slutade jobbet för denna vecka. Jag har tre veckor kvar på vikariatet och jag känner redan seperationsångest. Jag trivs bra med barnen, kollegorna arbetstiderna, ja allt. Jag jobbar 75% och är pigg hela dagarna. Det är en underbar känsla att vakna utvilad och att känna sig pigg och glad på jobbet. Min nacke som jag under hösten haft så jädrans ont i är också bra nu trots att jag jobbar på en småbarnsavdelning och lyfter mycket och tungt. Gött gött.

Imorgon ska jag ta mig en tur till stan utan barn. Det ser jag verkligen fram emot. I förrgår tog jag nämligen med de små busarna till stan men det blev verkligen inget uträttat. Milton sprang och flaxade med armarna inne på systemet samt stalkade Elias mamma som hade oturen att vara där samtidigt som oss. Sedan hoppade han i snöhögar så vi kunde inte gå in i några klädaffärer för han var så full med snö och det hängde klasar av snö i hans vantar. Milo skötte sig dock exemplariskt. Tänk om båda grabbarna kunde sköta sig samtidigt  någon gång. Fast det är väl för mycket begärt. Jag har knappt några pengar att handla för ( ja jag vet, så ovanligt när det gäller mig) men skulle vilja köpa mig något fint klädesplagg. Jag har för sjutton bara jobbarjeans och urtvättade jobbtoppar. O grabbarna behöver pyjamasar och byxor o kallingar o massa annat. Jag vet att det är helt onödigt men önskar att jag kunde köpa en varsin sin Didrikssonoverall eller jacka till killarna. Det kanske jag gör nästa vinter.

Varför har Linnea i Idol alltid så konstiga byxor.

Gamla foton.......



som jag har snott från Helens gamla hemsida. Jag ville så gärna att ni läsare skulle se hur vi såg ut innan vi blev gråhåriga och glåmiga av sömnbrist. Vi var så unga och partysugna på den tiden. Året var 2001 och vi hade inga svårigheter att sova till 11:30 en lördagsförmiddag, äta skäpmat 7 dagar i veckan och dricka coca cola till varje måltid. Nuförtiden är det ingen ide att gå ut och partaja för när jag börjar gäspa sådär vid niotiden så är det bara för mig att gå hem och lägga mig. Jag är så jädrans kvällstrött. Dessutom lockar det inte det minsta att stå på något uteställe med en drink i handen. Jag vill ju vara hemma med min familj på kvällarna. Förresten kolla på nedersta fotot. Magnus hade en frisyr.

Missa inte tvserien Grotesco som börjar på måndag. Jag tror det är på 4an.

Imorgon är det lördag och RÖD DAG. Det borde vara förbjudet att sätta röd dag på en lördag. Affärerna är ju stängda här i byggden på röda dagar. Det finns inget kul att göra när Lindex och HM har stängt. Tur att några loppis struntar i att det är röd dag och håller öppet. Loppis kan man alltid lita på.

RSS 2.0