Sååå trött



Jag har bloggat lite dåligt i några dagar men jag ska bättra mig så fort jag får lite ork. Jag är bara så himla trött hela tiden och igår somnade jag lite efter åtta på kvällen. Ikväll blir det nog vid niotiden. Det känns som det enda jag gör är att jobba. Jag hinner knappt se min son. Fy vad jag är negativ. Det enda jag skriver om numera är vad jobbigt allt är. Nej jag får verkligen bättra mig. Imorgon ska jag försöka skriva nåt positivt. Nu ska jag ge katten en spruta.

PS. Pappa tror att mina katter är bögar. Jo, tanken har faktiskt slagit mig med. Ni kan få bildbevis om ni vill.  Men söta är de, bögar eller ej. Godnatt.

Blåsig lördag

Sindy avlivades igår och det var en jobbig dag. Det känns dock som att det var det enda rätta att göra.  Vi begravde henne i trädgården. Lilla sindygumman. Jag saknar henne så.

Idag var jag med mamma och pappa i Karlstad och shoppade. Jag köpte en väska, lite kläder på Gina Tricot och ett par oglamorösa överdragsbyxor. Några engelska skvallertidningar och en dvd med Tracys Hämd blev det med och sedan gick vi och käkade asiatisk mat. Mamma och jag beställde kycklingspett med jordnötssås. Såsen var jlusbeige och smaklös så vi beställde nya rätter. De som jobbade på stället måste trott att vi var tokiga.
Milton och Magnus spenderade förmiddagen i badhuset.

Nu blåser det jättemycket och jag ska äta nudlar. Om jag har tur slipper jag gå upp i natt och äta nattmacka.

Ganska orättvist

Idag visade det sig att Sindy lärt sig hur man går in och ut ur kattluckan. Vi skaffade kattlucka för några veckor sedan och Buddy har fortfarande inte fattat att man kan gå in och in hela jävla dagarna om man vill. Coccos är däremot lite smartare och Sindy har tills idag bara kunnat ta sig in. Men nu har hon alltså lärt sig hur man gör för att komma ut och kan därför gå ut och kissa, vilket hon gillar. Och ändå ska hon avlivas på fredag. Jag tycker det är så orättvist.

Jobb jobb

Idag gick jag upp lite tidigare än vanligt. Jag ville vara klädd och ha ätit en ordentlig frukost så att jag bara kunde dra iväg när jag blev uppringd för jobb. Lite snopet att jag inte blev uppringd alls. Så det blir en ledig dag med min son. Jättehärligt. Jag har visserligen tagit ledigt på fredag med men då ska ju Sindy avlivas så det det känns inte lika härligt. Imorgon börjar jag ett kortare vik på den förskolan där jag jobbat mest. Det ska bli himla skönt att få vara där eftersom jag kan alla rutiner och inte behöver fråga om allt. Jag tror jag kommer att få jobba heltid. Jippi.

Nu bär det av till öppna förskolan. Jag ska köpa mig en mozzarellasallad på cafe kulan och äta medans Mille leker. Gud vad gott.

Vika ut sig



Något säger mig att denna sexiga babe just har bajsat.

Sunday Sunday

Idag var det Magnus tur att få sova ut och jag fick äran att gå upp med Milton.Som vanligt när det är min tur att stiga upp med piggelinen så vaknar han supertidigt. 06.20 var klockan när Milton hade sovit klart och ville upp. Jag var trött, sur och illamående och spydde så fort vi kom in i badrummet. Milton stod jättenära och tittade på. Jag fattar inte att han inte tycker detär äckligt när jag spyr och håller på. Klockan 8.30 väckte vi Magnus och jag kastade mig i sängen och sa att jag skulle vila mig en liten stund. Jag vaknade två timmar senare.

På eftermiddagen bar det iväg till Örebro för jag skulle försöka hitta ett par stövlar. Jag fick en ynklig liten timma på mig att shoppa men hittade som tur var ett par hyfsade stövlar till slut. Sedan bar det av till Wongs för att köpa lite god mat men de hade stängt. Hela min värld rasade samman. Jag tjurade såklart hela vägen hem. När en gravid kvinna vill ha något så är det livsviktigt att hon får det.

Nu är klockan kvart i tio och det börjar att krypa i benen på mig (och säkert på massa gamla tanter med) så det är sängdags.  Fucking Måndag igen. Det känns som om det jämt är måndag.

Fredag

Uj uj uj. Just nu sitter jag i soffan och känner mig som en strandad val. Jag har smällt i mig en calzone hawai och en fanta och det var så gott. Magnus har kommit hem och Milton ligger och sover så nu kan helgen börja. Sindy lever fortfarande tack vare att vetrinären inte hade någon ledig tid idag så avlivningen blir nästa fredag istället. Jag ska försöka att inte tänka så mycket på det fast det kommer nog inte att funka så bra. Just nu ligger Sindy brevid mig i soffan och spinner och småpratar lite.

Imorgon fyller ju som sagt Magnus år och jag har köpt lite presenter till honom. Det blir sånt som han alltid velat ha. Alltså inga kalsonger från H&M.

Prinsessan ska till kissehimlen



Imorgon är det antagligen sista dagen i Sindys liv. Jag orkar inte kämpa för henne mer. Magnus får sin vilja igenom. Hon är fullt frisk och helt underbar. Det enda felet på henne är hon kissar på golvet då och då. Det händer också att hon kissar på nåt klädesplagg som ligger slängt på golvet. Det är ganska jobbigt när hon håller på så men jag har ändå stått ut med hennes kissande eftersom jag älskar henne. Men nu har Magnus tjatat om avlivning i flera år och om vetrinären har tid imorgon så ska Sindy få somna in. Har hon tur så får hon leva en vecka till. Lilla söta gumman.  Om ni ser mig ute på stan eller nåt så fråga inget om Sindy för jag orkar verkligen inte prata om henne. Det känns alldeles för jobbigt. Det är därför jag skriver om detta i bloggen istället.

Imorgon är det fredag och jag slutar för en gångs skull tidigt. Magnus fyller ju år på Lördag så jag kanske borde köpa nåt.

Höstens sminktrend



Jag läste att höstens sminktrend är markerad mun och välmålade ögon (eller om det var tvärtom). Det stod i aftonbladet. Jag undrar om det är som på bilden ovan de menade.
Hmmm jag vet inte riktigt. Jo men vad fan, jag ska köra stenhårt på den looken. Speciellt på jobbet. Jag blir nog ganska läcker med den sminkningen tillsammans med mitt regnställ.

Käraste blogg

Man kan tro att jag har gått och dött eller glömt lösenordet till bloggen men så är inte fallet. Jag har helt enkelt haft bloggtorka. Har inte kunnat hitta på något intressant att skriva om.

Magnus fyller år på lördag och jag måste hitta på något att köpa till honom. Varje år säger han att han inte önskar sig något och det slutar alltid med att jag köper ett tre-pack kalsonger från H&M. I år tänkte jag köpa något annat. Jag föreslog att vi skulle ägna lördagen åt shopping i örebro och avsluta med ett Wongsbesök. Tyvärr så tyckte Magnus att det var ett skitdåligt förslag.

Milton tog dagisfoto idag. Han fick finskjorta på sig och jag kammade snelugg på honom. Fotona togs utomhus så jag vet att hans lilla näsa kommer att vara röd (ett släktdrag). Nej nu måste jag hoppa i duschen och göra mig i ordning för sängen. Jag hoppas på en lååång sovmorgon imorgon. Med lång menar jag till kl 7. Längre sover Mille aldrig. Oftast vaknar han vid 6. Jag antar att det är normalt för en liten knatte som somnar kl 18.30.  Godnatt på er.

Här i stan hejar vi på Lars



Inte bara för att han är duktig och verkar genomtrevlig utan också förstås för att han kommer från Karlskoga. Jag känner honom inte men gick i samma klass som hans storebror i 9 år. Jag minns att hela familjen Eriksson var riktigt trevliga människor. 

Nu kollar jag på färjan. Ska gå och lägga mig så fort det är slut. Har mått illa hela dagen och varit jättetrött. Imorgon blir det en riktigt tuff dag men känner jag mig bara ok  så går det säkert bra. Förresten så går jag in i vecka 12 imorgon. Nu tycker både Magnus och jag att det börjar synas att jag är gravid. 

RSS 2.0