Godkväll

212523-180

Min bikinibody diet är avklarad och resultatet kan ni se på bilden ovan. Är jag inte snygg och smal?
Nej okej då, jag ljög lite. Det är inte jag på bilden. Det enda jag har gemensamt med tjejen på bilden är att vi båda är människor och så har vi samma hårfärg.
Jag är genomförkyld och har inte orkat blogga idag. Jag har nyst ca 300 gånger och jag blir genomsvettig och yr vid minsta ansträngande rörelse. Fast jag har ätit nyttigt idag och det är jag glad över. Var ju och fikade med Rebecca och kusin Sanna idag och jag tog en vegetarisk sallad. Jag tycker inte det är svårt att avstå från Godis eller bakelser. Däremot älskar jag pommes frites och chips och det är jag nästan beroende av så det känns väldigt svårt att inte få äta det. Jag brukar doch fuska lite ibland och köpa de där riktigt små chipspåsarna (40 gram).

Nej nu är det läggdags. Jag ska försöka att uppdatera lite oftare. Det är svårt att få tid att skriva när min sambo ofta är bortrest under veckorna Godnatt på er.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Ja för fort går det ibland. Är så glad att ha möjligheten att få var med henne hela dagarna, även om hon är en liten skitunge ibland:)

snygg och smal du blev förresten, har du nåt superknep du inte har berättat:)

2007-05-02 @ 23:33:57
URL: http://cillenl.webblogg.se
Postat av: Jonna

har du spanat in senaste picsen på brittan?
J

2007-05-03 @ 09:01:38
URL: http://jonnaat.blogg.se
Postat av: Jonna

nä verkligen inte, jag hade vart glad om jag hade haft den magen utan att ha fött ngt barn! fy, vill inte ens tänka på att de är bikini säsong snart :/
J

2007-05-03 @ 11:29:07
URL: http://jonnaat.blogg.se
Postat av: johanna

Adriana är skithet. ;D.

2007-05-04 @ 08:03:54
URL: http://cole.blogg.se
Postat av: Cecilia

ja vi jobbar hemmifrån nu. Låter alltid så flummit när man ska förklara vad vi gör, men man kan kalla det för sportbetting, vi daytradar tennis på engelska börsen. Jag jobbade tills i vintras men sa upp mig och nu ska vi köra året ut och se sen om vi ska fortsätta. Båda är iallfall hemma och nu och det är jätteskönt att kunna bestämma arbetstider själva.

Har du tid så kan du gå in på min blogg och läsa första kommentaren jag fått under dagens outfit. Nu ska jag göra Sit ups all min vakna tid tror jag:)
Kram

2007-05-04 @ 17:57:59
URL: http://cillenl.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0