Tidigt

Imorgon börjar jag jobbet klockan 6.45. Hur kan det ens vara lagligt att ens vara vaken så tidigt på dygnet. En perfekt arbetsdag skulle vara mellan kl 9 - 13 mån - fre och så skulle man ha en rik kille som stack till mig en tusing då och då.

PS. Tro det eller ej. Jag cycklar till jobbet varje dag. Jag höll på att svimma första dagen när jag kom fram till jobbet. Så otränad är jag.

Kommentarer
Postat av: Felicia

men uussch.. allt innan kl 12 bör vara olagligt! va duktigt att du orkar cykla så tidigt också! :O

2007-09-13 @ 22:44:11
URL: http://feliciafrida.blogg.se
Postat av: Cecilia

Allt är bra här. Har haft en riktig latdag idag. Enda gången vi vart ut idag var när vi gick och hämtade pizza:) Vad duktig du är som cyklar till jobbet, det har jag aldrig gjort... Hur känns det nu när du jobbat några dagar? Kram

2007-09-15 @ 22:56:40
URL: http://cillenl.webblogg.se
Postat av: Cecilia

hehe ja vi är lite dåliga förlorare. Eller egentligen så är jag inte det om det går till på rätt sätt. MEN Johannes fuskar ALLTID när vi ska spela olika spel, och fuskar han inte så psykar han och retas. Fnissar bakom ryggen om jag är dålig, och då blir jag arg....
Tycker verkligen att du är duktig som tar cykeln till jobbet, och speciellt eftersom du tycker det är jobbit. Men tänk om du fortsätter då kommer du tycka att vägen till jobbet är hur lungt som helst att cykla:) Själv orkade jag knappt gå ut idag. Helt slut, vill bara ligga i sängen och se på film, och det är ju som du vet inte så jättelätt med småbarn, som tur är ligger hon bredvid för stunden och ser på trasdockorna. Oj, blev långt det här, jag får nog maila nästa gång..Kram:)

2007-09-17 @ 21:26:32
URL: http://cillenl.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0