Smaskens fillijoxens

212523-448

Mums vilket gott bröd jag hittade i skafferiet. Det står att det är 13% kostfiber. Fast det ser ut att vara mer än bara 13%. För visst är det väl kostfibrerna som är det där gröna svampiga?

Jag hittade också andra intressanta ätbara ting i skafferiet. Har dock inte den blekaste aning om vad det är/var. Det hade en rinnande konsistens och flöt i en öppen plastpåse och luktade konstigt.

En annan sak jag undrar. Jag brukar hitta en sorts insekt  här i huset som ser ut som en krabba fast i miniatyr. Nån som vet vad det kan vara. Den ser ut att kunna nypas och har massa ben och två stora klor och ibland springer den baklänges. Undrar om det kan vara en ny art som har bildats i mitt skafferi.

Kommentarer
Postat av: Carin

Hej!
Är det en sådan du hittat? http://sv.wikipedia.org/wiki/Bokskorpion
Jag har också sett sådana hemma någongång, men ingen tror mig! Roligt med nya upptäckter i skafferiet, tur att det där rinnande var förslutet!
Kul att träffa er i söndags, de blir så stora barnen. IKEA nästa vecka? Onsdag?
Kram

2007-09-18 @ 08:03:53
URL: http://karonesse.bloggagratis.se
Postat av: Helen

En mjölbagge kanske? Idag har jag varit i Örebro och hälsat på min nya klass. De verkade snälla. Tur det. De ville veta mitt favoritdjur, min favvofärg, min favvomaträtt, mitt favoritprogram på tv, min favotigrupp o.s.v. Jag sa att jag skulle gå hem och fundera på det.

2007-09-18 @ 18:25:01
Postat av: Till Carin

Japp. Tack för att du löste mysteriet. Inga meandi kläder än. Hoppas att de dyker upp snart. Ska höra med magnus om han är hemma till veckan. Kram

2007-09-18 @ 21:41:15
URL: http://kristinamille.blogg.se
Postat av: Till helen

Härligt att du fått ett vik. Vilken tur att de verkar snälla. Jag är på vitsippan nu. Fick ett tre veckors vik. Gött att äntligen få tjäna lite pengar igen. Hur gick undersökningen förresten? kram

2007-09-18 @ 21:45:19
URL: http://kristinamille.blogg.se
Postat av: Sussi

Mmm vad mumsigt! :)

2007-09-19 @ 17:13:57
URL: http://metrobloggen.se/Lifebysussi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0