Längtar till värme och sol....äh va fan,jag nöjer mig med lite dagsljus.

 
Jag är inte riktigt människa på hösten och vintern. Jag tycker att det är såå jobbigt de dagar som det knappt är dagsljus. Ni vet, de där dagarna då det är mulet regnigt och blåsigt hela dagen. Man blir trött, irriterad och har inte lust med något. Men just nu finns det lite hopp, för enligt klart.se så blir det sol imorgon. O eftersom min härliga förkylning börjar ge med sig och jag känner mig lite piggare så blir det antagligen en promenad på rasten imorgon. Det ser jag fram emot.
 
Imorse vaknade jag och kunde inte få upp ena ögat. Det hade klibbat igen.Hej ögonfluss. Men efter lite tvätt med ljummet vatten så såg jag nästan mänsklig ut och kunde åka till jobbet. Blek, glåmig med munsår i mungiporna och ett rött öga kom jag till jobbet och jag är säker på att mina kollegor nästan dog av avunsjuka när de såg hur läcker jag var.
 
Nu ska jag gå upp till mina sovande pojkar. Milton hade svårt att somna förut för han låg och tänkte på ett monster med tretton ögon. Jag har svårt att tänka att ett monster med tretton ögon skulle se läskigt ut. Det skulle isåfall vara ifall monstret hade ögonfluss i alla tretton ögon. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0