Meloner



Vilken snajsig bikini hon har (och undra om hon kan bada med den sminkningen)

Själv äger jag ingen bikini men tänkte tillverka en egen av två plastkassar från Willys.
Jag stoppar helt enkelt i en tutte i varje kasse och vips så är överdelen klar. Underdelen skippar jag och kör den naturliga stilen. Vi ses på stranden i sommar.

PS. När man har fått lite färg kan man ju göra bikiniöverdel av Nettos finfina gula kassar. De gör sig bra mot lite solbränd hy.

PS igen. Om du inte har lika stora bröst som mig så kan du ju ta kassar från systemet eller de mindre från apoteket.


Nej nu har jag fjantat färdigt för idag. Tänk att det alltid ska spåra ur så fort jag blir lite trött. Jag ska borsta tänderna och krypa till kojs och se till mina små grabbar som redan ligger i min säng och sussar sött. Milo har haft feber i ett par dagar och igår hade han så högt som 40,6. Jag hoppas att han är feberfri imorgon, min lille glade goding. 

Kommentarer
Postat av: Tanja

Oj, hon ser verkligen helt naturlig ut!

En riktig pang-brud. NOT!

Tror att du skulle vara snyggare än henne på stranden även om du skulle ha på dig din plast-kasse-bikini! ;)

2010-01-05 @ 11:14:05
URL: http://www.tanjis.blogspot.com
Postat av: Carin

Vi (läs barnen) har haft vattkoppor, på Ellen började det med feber över 39 grader och någon dag senare kom första kopporna. Hoppas ni slipper det för det har inte varit roligt. Det är typ 2-3 veckor inkubationstid så vi tror de fick det på dagis innan jul.



På måndag börjar jag jobba!

2010-01-05 @ 13:06:58
Postat av: Till Carin från Kristina

Nej fy vad trist att de varit sjuka i jul. Milo har varit ordentligt dålig i tre dagar och Magnus har varit bortrest och jag är lite krasslig. Men tror du inte att Milo piggnade till lagomt till kl 15 då Magnus kom hem. Alltid får man dra det tunga lasset själv. Nej så farligt är det väl inte, men ibland känns det som barnen bara är sjuka när Magnus är bortrest. Hur känns det att snart gå tillbakas till jobbet? Vi får se till att inte tappa kontakten vi inte är mammalediga längre.



Kram Kristina

2010-01-05 @ 19:06:05
Postat av: emelie

Kristina! Någon dag ska jag göra en bloggdesign åt dig, som kommer innehålla Milo och Milton. Magnus får inte vara med :P du kan jag klämma in.. haha

2010-01-12 @ 02:32:35
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0