God morgon



Idag gick jag upp kl sex. Plockade ur diskmaskinen samt damsög medans Milo satt och slumrade i sin bilstol. Milton lekte ute en stund och sedan gick vi till dagis. Nu är Milo och jag hemma igen och jag har lyckats med att göra världshistoriens äckligaste kaffe. Det smakade som en sjukdom. Fast det spelar ingen roll. Det viktiga är att jagh får min delicatoboll.

Kommentarer
Postat av: Carin

Jag har börjat med kakor från Göteborgskex istället, med tranbär och russin i, de är jättegoda!



Synd att Liv ska sluta sälja meandi, ska du på utförsäljningen? vi åker till sthlm idag så jag kan tyvärr inte det. Får reashoppa på po.p istället! :-)

2009-06-15 @ 10:11:22
Postat av: Ulrika

Ska Liv sluta sälja meandi? Ska hon sälja ut lagret också?



/Ulrika

2009-06-15 @ 10:26:37
Postat av: Ulrika

Oj vad du hunnit med mycket. Själv så sitter jag här och försöker vakna, var slö tog bilen till dagis för och lämna Samuel snabbhandling på ica hem och lade både mej och Benjamin tyvär ville han vakna tidigare än jag tänkt. Så nu sitter jag här och läser med en stor stark KAFFE och försöker vakna till för att kunna hämta Samuel och hämta kraft för em, laga mat, städa, tvätta, fixa fotografier,,,,, undrans just hur mycket som blir av,,,, ;-) Ha det bra

2009-06-15 @ 10:34:48
Postat av: Till Ulrika

Men du har ju hunnit med mycket!! Jag gick och lade mig vid halv tio och sov en timma. Det var därför jag spurtade så på morgonen. Jo Liv ska visst sluta med meandi. Jag har inte pratat med henne så jag vet inte varför men jag tycker det är himla synd. Bärselen som jag fick låna har kommit till anvädning. Den är göörbra. Ska ni på öf-avslutningen imorgon? Vi ska inte dit.När vädret blir bättre kanske ni och Carins kan komma och grilla lite korv hos oss.

kram k

2009-06-15 @ 13:48:47
Postat av: till Carin

Å vad kul att åka til Sthlm. Nej jag ska inte på meandi avslutningen för jag har inga pengar. Det är synd att Liv ska sluta. Hon som var en sån bra säljare. Får se om jag har har nåt party till hösten iaf. Eller ska du ha party?.Jo jag skrev just till Ulrika att när vädret blir bättre så kanske ni kan komma och grilla korv hos oss. Ha det kul och handla riktigt mycket på po.p rean.

kram k

2009-06-15 @ 13:56:34
Postat av: Helen

Tack för uppvaktningen på Alexs födelsedagsfest. Jättekul att ni kunde komma.



Vår katt är försvunnen sedan igår. Det känns hemskt. Han brukar inte försvinna så han har säkert blivit överkörd på Noravägen. Jag hatar alla jävla bilar som kör alldeles för fort på den vägen fast att det bor mycket barn och katter i området.

2009-06-15 @ 20:45:19
Postat av: Ulrika

Grillträff låter kul men Samuel kommer att vara i Borlänge fr o m midsommar och 1 vecka framåt (sommarlov) men efer den veckan skulle det vara kul att träffas./Ulrika

2009-06-16 @ 08:55:17
Postat av: Carin

Jo Sthlm ensam med två barn gör inte att det blir så mycket handlat, men det har varit en bra upplevelse. Vi har sett de flesta lekparkerna på lilla essingen och en stor en i rålambshovsparken. Vi tog oss faktiskt också till västermalmsgallerian men där tog det stopp. Då fick ellen sitta i vagnen (har satt på sittdelen) och olle i ergon (bärsele som är bättre än babybjörn i mitt tycke iaf när barnen blir större). Vi kanske kan träffas till veckan när det ska bli så bra väder, jag är sugen på sällskap! Även sådana som har barnen på sommarlov vill jag träffa Ulrika!

2009-06-18 @ 08:38:53
Postat av: Ulrika

Låter ju kul att ni vill träffas även om jag bara har en liten kille hemma :-) Hör av er någon dag jag har inget planerat.

//U

2009-06-18 @ 09:44:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0