Mina inköp



Här är mammatunikan och bodyn som kom idag. Jag är så nöjd med tunikan. Den kostade bara 149 kr och var så fint mönstrad. De två par högklackade stövletterna har jag inga bilder på än men jag ska nog fota dem och visa upp i bloggen eftersom jag är lite mallig över dem.

Kommentarer
Postat av: Tanja

Hejsan!

Gissa vad,med hjälp av syrrans kille har vi fått liv i datorn. Det är nätt och jämt men jag lyckades rädda mina filer och det funkar att surfa lite men inte så mycket mer. Men alltid nått!

Snygga kläder du fått tag i, blir nyfiken på skorna för du har alltid så snygga skor! :)



Ledsen om jag skrämde upp dig men jag tycker Red Bull är läskigt. Läste att några dött av att dricka det(utan sprit), det var nått med hjärtat och antagligen kanske det skulle hänt ändå men varför chansa? Mest dumt om man kanske redan är stressad eller så om du fattar hur jag menar.

Jag kommer bara ihåg att det stod på att gravida ej skulle dricka det men om det är borta nu så vet jag inte.

Hittade detta på nätet: http://www.minbebis.com/kostblogg/red-bull/

Fast hon vill ju inte att man dricker light-läsker heller så..............

Förresten så måste jag tipsa om ett inlägg på en blogg jag följer. Kändes läskigt så man blir intresserad av att köpa boken. Läs det här om du har tid också : http://beasbarnslikheter.blogspot.com/



Ja,gissa om det är rena semestern att jobba! Ha,ha.......tänkt dig att man får äta i lugn och ro, gå på toa i lugn och ro, prata med andra vuxna i lugn och ro.Ja,det är rätt absurbt! Men skönt att jag jobbar 50% bara för då uppskattar jag tiden jag får hemma. Som idag var Anton helt underbar, det var roligt!

Matte jobbar på, han hade inbrott på macken härom natten så det var mindre roligt. Men han är duktig (fast det brukar jag ju inte låtsas om att jag tycker).



Vi får höras mer sen. Jag blir väl portad på din blogg om jag skriver så här långa inlägg!



Ha det så bra och ta hand om dig och magen! Det är ju inte så länge kvar nu!!



Kram Tanja

2009-01-15 @ 23:17:33
URL: http://tanjis.blogspot.com/
Postat av: Helen

Snyggt och gulligt.

2009-01-16 @ 21:21:03
Postat av: Till Helen från Kristina

Ja man blir tokig av alla söta babykläder som finns att köpa. Ska försöka att inte handla för mycket kläder åt den kommande.

2009-01-18 @ 10:34:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0