En bild....



på en stjärt.

Det är förresten inte jag som poserar så sensuellt vid möckelns strand.

Kommentarer
Postat av: Tanja

Ha,ha......och jag som ett tag trodde att det var du.........

Jasså, han pratar om Alva, va roligt! De vart ju rätt vilda där ett tag. Det är ju lite synd att vi ses så sällan och nästan ingenting den här tiden på året.

Såg att du också fått en ny mobil. Jag har ju ingen mobil just nu eftersom jag inte fått min ännu. Det känns lite tomt faktiskt men otroligt nog så klarar man sig utan, jag trodde inte det! Men det ska bli kul att få en ny, hoppas jag kommer gilla den bara!

Jag har faktsikt sålt en del saker som jag har sytt. Är ju kul fast man tjänar ju inte så mycket pengar med tanke på hur mycket tid man lägger ner, men några ska jag väl sy och behålla eller ge bort i present osv. Annars skulle det svämma över här. Men det finns så mycket fint att sy så man blir nästan lite stressad! Just nu håller jag på med kaniner, hoppas de blir bra.

Kul att du mår lite bättre nu! Hoppas Magnus är hemma lite sen så du får vila, ibland blir man ju så himla trött! Jag tänkte på dig igår för nu är jag hemma själv med Anton och Alva eftersom Matte är i Prag.Det är inte alltid skoj. Det blir en hel del bråk beroende på vilket humör de små är på.

Så nu har jag packat och ska åka hem till mormor och morfar. Fast det är så att jag ska kunn agå på innebandyträningen. Men skönt att få lite hjälp ialla fall!



Kram Tanja

2008-09-17 @ 13:27:43
URL: http://tanjis.blogspot.com/
Postat av: Emma

Tänk om man var sådär vig och spänstig haha ;)

2008-09-17 @ 17:25:34
URL: http://prettyblueeyes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0