Nostalgi



Sådana här leksaker från Fisher Price lekte jag med under åttiotalet hos min dagmamma och på fritids. Bondgården finns fortfarande att köpa men designen har uppdaterats många gånger sedan dess. Hittar jag någonsin ett bilgarage som på bilden så skulle jag inte tveka att köpa det om det var i bra skick.

O nej, nu hänger Milton över toalettstolen och låtsas att han kräks (med ljudeffekter och allt). Undrar vem han försöker likna.

Kommentarer
Postat av: Helen

Åh bondgården som lät "muuu" när man öppnade dörrarna kommer man ju ihåg... och parkeringshuset med hissen som man tyckte var så kul. Alex får bli stor snabbt så man får en ursäkt att köpa såna roliga leksaker. Prasslande mjuka jättefjärilar har inte alls samma charm :-)

2008-11-15 @ 23:19:48
Postat av: Tanja

Va roligt, var har du hittat bilderna då?

Jag hade aldrig något av dessa men däremot ett hus som man kunde öppna på mitten med ett tillhörande garage på sidan. Känner igen bilarna och figurerna.

Min mamma har sparat det så nu leker Alva med det, är ju superkul!

Tycker dessutom att det var bättre kvalitet på grejjerna förr i tiden!

2008-11-16 @ 08:38:45
URL: http://tanjis.blogspot.com/
Postat av: Till Helen från Kristina

Kommer du med ihåg att Solvej hade dom grejerna. Nej jag håller med om att de där prasselsakerna i tyg inte är alltför roliga. Vad gör du om dagarna? Brukar du gå till Öppna förskolan? Umgås du med några andra mammor? Jag ser fram emot att vara mammaledig igen även om det är ett tag kvar tills dess. Idag ska vi fika med några i föräldragruppen. Ha det så bra.



PS Mina päron träffade dina päron på loppis igår.

2008-11-16 @ 13:55:10
URL: http://kristinamille.blogg.se/
Postat av: Helen

Japp det var där de fanns. Jag gör inte så mycket om dagarna försöker att promenera de dagar då det är hyfsat väder för att inte bli helt försoffad. På torsdagar brukar jag gå på babycafé på öppna förskolan, men nu hotar de med att lägga ner öppna förskolan här på östra så då får vi se hur vi ska göra. Det blir nog roligare med öppna förskolan när Alex är lite äldre för nu sitter han mest i mitt knä o leker och somnar nästan alltid när det är dags för sången. Jag umgås en del med våra förra grannar som fick en son ca en vecka efter oss. Sen åker vi och hälsar på F:s kusin som har en dotter som är 3 månader äldre än Alex. Tiden går så himla fort! Hoppas vi hinner umgås mer när du blir ledig sen. Jag räknar inte med att få jobb så jag kommer säkert få vara hemma och stämpla ett bra tag framöver.

2008-11-16 @ 15:11:15
Postat av: Carin

Det var kul att ses igår, så liten han var Benjamin!



Dina jeans de hade igår, är de gravid-jeans? I så fall vill jag veta var du köpt dem, jag håller på att växa ur alla kläder - jätteskönt med leggings men inte så praktiskt alla lägen...

2008-11-17 @ 08:41:03
URL: http://karonesse.bloggagratis.se
Postat av: emelie

oh fy!

du lär väl få ta många blodprov nu när du är gravid =) hihi

2008-11-18 @ 20:49:25
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0