Inte så pigg idag



Ganska söt liten bebbe.

Jag vaknade i morse kl 4.29 av att jag plötsligt kom ihåg att jag inte blåst ut det ljus som stod på ett bord på förskolan jag jobbat på dagen innan. Hjärtat for upp i halsgropen och jag blev livrädd att jag bränt upp hela den stora gamla förskolan som antagligen är k-märkt. Jag kunde inte somna om utan låg och tänkte på detta och började må lite smått illa. Sen gick jag ner på toan och spydde och svimmade. Sen spydde och svimmade jag igen. Sen har det fortsatt så hela långa dagen. Jäkla vinterkräksjuka. Jag oroar mig för bebisen i magen som inte har fått nått att varken äta eller dricka idag. Nu har jag dock fått i mig några klunkar avslagen coca-kola, vilket ska vara bra för magen. Jag hoppas att Milton slipper att bli smittad. Det skulle inte vara kul om han blev sjuk till jul. Magnus behöver jag inte hålla tummarna för. Han blir aldrig smittad.
Det verkar inte som om jag brännt ner förskolan. Det var ju någon som svarade när jag ringde och sjukanmälde mig. Det tar jag som ett bra tecken.  Just den förskolan är jättegammal och var tidigare ett barnhem. Barnhemmets föreståndarinnas rum finns fortfarande kvar på vinden. Hela byggnaden är lite spooky och jag skulle verkligen inte vilja vara den som kom först på morgonen eller den som gick hem sist på kvällen. Det knakar en hel del i de gamla trapporna. Det gör det ju ofta i gamla hus men fy vad läskigt iaf. Något som är mindre läskigt är att pappa bott på barnhemmet när han var liten.

Kommentarer
Postat av: Helen

Det är inte där det spökar va? Har hört om att det ska finnas en gammal förskola där det spökar på vinden. Det var en vikarie som berättade det.

2008-12-19 @ 23:31:17
Postat av: emelie

taaaaaaaack sååå mycket :D

ha en bra dag =)



Kram!

2008-12-20 @ 15:27:41
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: Till Helen Från Kristina

Ja det kan nog vara Ugglan (förskolan jag skrev om) men jag tror nog mer på att det är på Sandmo, som ligger precis brevid Ugglan. Jag har för mig att jag hört att det ska spöka där. Tack för det fina julkortet. Jag har inte lyckats få iväg ett endaste kort men ska försöka skicka mms julkort om jag fattar hur man ska göra.

2008-12-20 @ 15:29:16
URL: http://kristinamille.blogg.se/
Postat av: Helen

Vet hur det är. Jag beställde för få kort så jag fick e-posta några julhälsningar. Jag har också haft en släng av magsjuka (tror jag eller så var det maten). Jag blev skitdålig i magen efter att ha käkat indisk take away och det har suttit i i två dagar men nu börjar jag känna mig lite normal och kanske törs lämna huset (och toaletten). Ska äta julbord på Lunedet imorrn så då kommer jag säkert att bli kass i magen igen.

2008-12-20 @ 23:53:05
Postat av: Till Helen från Kristina

Oj var försiktig på julbordet för det där kallskurna drar åt sig magsjukebakterier som en bajskorv drar åt sig flugor. O nu är magsjukan som värst, läste jag i aftonbladet. Trist att du blev dålig efter Indiska maten. Var den köpt i stan? Jag hörde om någon som blev matförgiftadefter att ha ätit på thai resturangen. Hon var jättedålig i två veckor. Nej nu ska jag ut och leta julklapp till magnus.

2008-12-21 @ 12:26:12
Postat av: Helen

Ja den på Hotellgatan. Jag överlevde julbordet: otroligt! jag brukar alltid få jätteont i magen av sånt men det gick bra i år.

2008-12-22 @ 10:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0