sova sova sova

212523-487

Denna vecka har jag inte orkat blogga något. Jag har haft en mini variant av influensan. Ont i halsen, sjukligt trött, ständig huvudvärk, förkyld och illamående av alla värktabletter som jag knaprat i mig. Jag kunde ju förstås ha stannat hemma någon dag från jobbet men istället har jag jobbat heltid varje dag. Nu kommer äntligen belöningen. Helg. Jag ska sova som en tok denna helg. Det ska bli så gött. Nu är det idol.

Kommentarer
Postat av: Helen

Usch, stackars dig!!! Hoppas att du mår bättre nu iaf. Jag sover också en massa i helgen. Åtminstone passar jag på att ta sovmorgon. Det är gött att slippa kliva upp vid 5-tiden och kliva ut i mörkret för att passa en buss. Hörde att du fyndade grejer på loppis idag. Hittade du ngt fint?

2007-11-10 @ 12:53:17
Postat av: Sussi

Halloj! Tråkigt att vara sjuk.. Vi har fått hem vår nya lilla kisse nu. Hon är helt underbar :) Annars så är det ok med mig. Känner mig fet bara. Är i 15:onde veckan nu och kommer knappt i mina kläder.. Måste ta och handla lite nytt. Så tråkigt varje morgon när man ska försöka hitta något som man kan få plats i! Trevlig helg! Kram

2007-11-11 @ 18:04:59
URL: http://metrobloggen.se/Lifebysussi
Postat av: Mette

Hej, snälla mejla mig och berätta!
Jag är 23 och har fått grava cellföräningar & ska operaras.... jag vill inte få cancer :( Jag vill få barn och leva mitt liv ett tag till. Så snälla berätta hur du haft det?

[email protected]

vänliga hälsningar / Mette

2007-11-12 @ 21:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0